KVK Tienen stelt Nicky Hayen aan als technisch directeur Printervriendelijke versie

De club stelt de bijna 35-jarige Nicky Hayen aan als algemeen technisch directeur en coach van KVK Tienen. Hij krijgt in overleg met het bestuur de verantwoordelijkheid over het sportieve beleid van de club met inbegrip van Jong KVK Tienen, de beloften en het eerste elftal. Deze functie neemt hij op in nauw overleg met sportief manager Dirk Smolders, technisch verantwoordelijke Jong KVK Tienen Philippe Verbiest en de rest van de sportieve staf.
 
Hayen is enthousiast over zijn aanstelling: 'KVK Tienen is een mooie club die de laatste tijd jammer genoeg teveel onder de aandacht kwam wegens extrasportieve problemen. Ik vind er echter een hechte ploeg bestuursleden en medewerkers die samen met mij een nieuw en positief sportief verhaal willen schrijven. De basis daarvan ligt bij de jeugdwerking. Ik vind het belangrijk dat we jonge talentvolle spelers het perspectief geven dat ze kunnen doorstoten tot in het eerste elftal en wil die evolutie mee begeleiden en bevorderen. Het uitbouwen van een elitejeugd kan daarin een mooie stap zijn. Daarnaast wil ik nauw overleg met de veldtrainer ook het eerste elftal uitbouwen tot een competitieve ploeg die volgend seizoen haar mannetje staat.' 
 
Verdediger Nicky Hayen en droeg de kleuren van eersteklasser STVV gedurende 9 seizoenen en was ook twee seizoen aan de slag bij de Nederlandse tweedeklasser RBC Roosendaal. In 2010 onderschreef hij een overeenkomst bij OH Leuven met wie hij meteen de promotie naar eerste klasse afdwong. Na een korte uitleenbeurt aan R. Antwerp FC werd hij in het seizoen 2013-2014 aangesteld als speler-trainer van derdeklasser FCV Dender EH. Ondanks een prima start als trainer van vierdeklasser KFC Zwarte Leeuw vorig seizoen, koos Hayen na enkele weken voor een avontuur als assistent van Marc Brys in Saoudi-Arabië. Nu gaat hij dus aan de slag bij KVK Tienen.
 
De komende dagen zijn gesprekken gepland met Benny Lunenburg en de rest van de sportieve staf om de werking verder uit te tekenen.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KOSC Wijgmaal
KVK Tienen
zondag 23 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Ontdek onze partnerbrochure