KVK Tienen - KVV Thes Sport : 1 - 3 Printervriendelijke versie

Na twee gelijke spelen en een overwinning op het veld van Visé, wilde KVK ook overtuigen op Stayen tegen KVV Thes Sport, de ex-club van trainer Bart Vanhoudt. Vos en Bogaerts waren nog niet van de partij.
 
De partij begon slecht voor KVK, want Stefani kon na twee minuten met een slalom door de Tiense verdediging te makkelijk de score openen voor de bezoekers.
 
Op het half uur kwam Tienen opnieuw langszij. Doelman Valkenaers kreeg een diepe voorzet van Swerten niet onder controle. Na aandringen van Mputu verschalkte Bammens zijn eigen doelman. KVK kon enkele kleinere kansen daarna niet verzilveren.
 
In de tweede helft was het lang wachten op enige opwinding. Na een uur voetballen dook Vanaken op voor zijn belager om een vrije trap onhoudbaar tegen de netten te koppen. Ceulemans maakte er tien minuten voor affluiten nog 1-3 van. Tienen kon geen vuist meer maken.
 
Trainer Bart Vanhoudt baalde na afloop van de partij: ‘Dit is heel zuur. Zeker tegen mijn ex-club. Het was een gesloten match met weinig kansen. We spelen zelf geen goede partij. Als je dan ook nog eens achterkomt na 2 minuten en een doelpunt pakt op een stilstaande fase dan weet je dat het lastig wordt tegen Thes. Hoe het tweede doelpunt valt, mag niet. Dit was zo vaak gezegd bij het bespreken van de scouting.'
 
Volgend weekend voetbalt KVK Tienen opnieuw op Stayen. Zondag is UR La Louvière-Centre te gast. De Waalse club is zelf op zoek naar punten en ook KVK wil al te graag een eerste overwinning voor het eigen publiek. Supporters, allen op post!
 
KVK Tienen: Hannes, Meeus, Farin, Mputu, Singh, Swerten (83’ Struys), Claes (77’ Yagan), Jochmans, Spaenhoven, Laureys (66’ Osei-Berkoe), Kempeneers.
Thes Sport: Valkenaers, M. Vermijl, Kerckhofs, Ceulemans, Stefani (85’ Jeunen), Bangoura (69’ Bertaccini), L. Vermijl, Battista (88’ Ponet), Hulsmans, Vanaken, Bammens.
Doelpunten: 2’ Stefani (0-1), 23’ Bammens (1-1, owngoal), 57’ Vanaken (1-2), 78’ Ceulemans (1-3).
Geel: Swerten, Jochmans.
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 24 oktober 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

Ontdek onze partnerbrochure