Hoogstraten VV - KVK Tienen: 0 - 1 Printervriendelijke versie

Het druilerige herfstweer voorkwam niet dat KVK prima van start ging op het zware veld van Hoogstraten. Na een mooie voorzet van Wanyberg kraakte Haroun zijn schot, maar de goed gevolgde Bangoura tikte de 0-1 onhoudbaar binnen. Enkele minuten later werd de doorgebroken Bangoura met de twee voeten vooruit onderuit gehaald door doelman Pauwels. Ref Meeus gaf onbegrijpelijk slechts geel.
 
KVK Tienen kreeg onder meer via Bangoura nog enkele kansen om de score uit te diepen. Toch was het doelman Hannes die voor de pauze nog twee keer moest uitpakken met een redding om de voorsprong te vrijwaren.
 
Ook in de tweede helft trok Tienen het laken naar zich toe. Bangoura, reeds gehavend in de eerste helft, moest nu het veld verlaten met een knieblessure. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe erg de Tiense spits eraan toe is. Opvallend was ook dat het spel alsmaar brutaler werd. Toch kregen zowel Blockx als Haroun nog kansen op de 0-2. 
 
Het tweede Tiense doelpunt bleef echter uit. Zoals altijd in dit soort wedstrijden krijg je het dan nog lastig in de slotfase, zeker als de scheidsrechter lang laat overspelen. Toch bleef doelman Hannes de rots in de branding op enkele hoge ballen van Hoogstraten. De Tiense overwinning, die reeds voor de pauze op zak had moeten zijn, was na drie lastige thuiswedstrijden eindelijk nog eens een feit.
 
KVK Tienen doet het de laatste weken op verplaatsing beter dan voor het eigen publiek. Na de overwinning op het kunstgras van Kelmis twee weken geleden, volgt een nieuwe driepunter bij Hoogstraten. Vrijdag ontvangt KVK in het eigen Bergéstadion K. Bocholt VV. Een bijzondere avond, want die avond genieten dames van een Ladies Night met tal van activiteiten. Ze krijgen ook gratis toegang.
 
Hoogstraten VV: Pauwels, Glenn Van der Linden, Jari Mariën (83' Alassan), Meyvis, Roy Van der Linden, Swaegers, Yoshi Mariën (74' Lauryssen), Van Huffel, Mauro, Meeuwis, Tilburgs.
KVK Tienen: Hannes, Putternaers, Vos, Verhamme, Grancea (86' Ly), Singh, Carton, Bangoura (50' Blockx), Willems, Wanyberg (74' Rubenschüh), Haroun
doelpunten: 23' Bangoura (0-1)
geel: Pauwels, Hannes, Carton, Singh, Roy Van der Linden, Mauro, Van Huffel
scheidsrechter: Laurens Meeus
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KOSC Wijgmaal
KVK Tienen
zondag 23 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Ontdek onze partnerbrochure