Flankaanvaller Terry Osei-Berkoe naar KVK Tienen Printervriendelijke versie

KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met de 23-jarige Terry Osei-Berkoe (°9/1/1998, 1,73m). Hij trainde al even mee en kon de technische staf overtuigen van zijn meerwaarde voor het team.
 
Terry Osei-Berkoe is een snelle rechtsvoetige flankaanvaller die overkomt van 1B-club Lierse Kempenzonen. De geboren en getogen Bruggeling die ook een mooie actie in de voeten heeft, begon te voetballen bij Daring Brugge en kwam via Cercle Brugge op 10-jarige leeftijd bij Club Brugge terecht. Daar doorliep hij alle jeugdreeksen en ontpopte hij zich tot jeugdinternational bij de U17, U18 en U19. Eén keer zat hij ook in de wedstrijdselectie van de A-kern. In het kader van een samenwerkingsakkoord voetbalde hij ook een seizoen bij eerstenationaler FC Knokke. Daar leerde hij ook die andere Tiense aanwinst Jesse Mputu kennen.
 
In 2019 ruilde hij Club NXT voor Lierse Kempenzonen. Maar dan volgde de corona-pandemie.
 
Terry Osei-Berkoe woont ondertussen in Scherpenheuvel en is de zoon van William Osei-Berokoe, in de jaren ’90 een gerespecteerde prof bij Cercle en Roeselare. Hij heeft de Belgisch-Ghanese nationaliteit.
 
‘Ik heb de jongste maanden door de omstandigheden niet veel gespeeld, maar dat maakt me alleen maar hongeriger’, aldus Terry Osei-Berkoe.
 
Hij tekent een contract voor één seizoen. Welkom bij KVK Tienen!
 
Terry Osei-Berkoe met voorzitter Johan Vos en sportief en technisch manager Bart Vanhoudt.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

URSL Visé
KVK Tienen
zo. 26 september 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

KVK Tienen kent z’n tegenstander in de derde ronde van de beker van België. Op zondag 15 augustus voetbalt Tienen op het veld van de Oost-Vlaamse tweedenationaler KVV Zelzate. Aftrap om 16 uur. Zelzate kwalificeerde zich op het veld van derdenationaler Lochristi na strafschoppen. Na negentig minuten voetballen stond het nog 0-0.

08/08/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van Racing Mechelen met 0-2. Hannes Meeus bracht de ploeg in de eerste helft op voorsprong vanop de stip. Vooral na de pauze werd het verschil met de derdenationaler groter. Yagan verdubbelde de score. Woensdag oefent KVK op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal. Aftrap om 19.30 uur.

05/08/2021

KVK Tienen verloor de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler RC Hades met 2-0. Eerder wonnen de Limburgers ook al van reeksgenoot Thes. Woensdag trekt Tienen naar Racing Mechelen. Op die wedstrijd zijn geen Tiense fans toegelaten. De kassa’s ter plaatse zijn gesloten.

01/08/2021
KVK Tienen won de oefenpot op het veld van eersteprovincialer Hoegaarden met 0-2. Trainer Vanhoudt roteerde de volledige ploeg bij de pauze. Enkel Meeus ontbrak met een enkelblessure. Vooral in de eerste helft moest de thuisploeg niet onderdoen voor de bezoekers. Na de pauze nam een offensief sterker Tienen afstand via aanwinst Mputu en Kempeneers. 
 
28/07/2021

Ontdek onze partnerbrochure