David Vandecauter naar Geel-Meerhout Printervriendelijke versie

Middenvelder David Vandecauter voetbalt volgend seizoen niet langer in het shirt van KVK Tienen. Hij tekent een contract bij vierdeklasser Geel-Meerhout.
 
De overgang zal vele supporters ongetwijfeld verbazen. KVK Tienen lichtte enkele maanden geleden nog de optie van de middenvelder voor een extra seizoen bij de Suikerploeg.
 
Vandecauter kreeg echter een aanbod van de vierdeklasser dat hij niet kon weigeren. KVK Tienen wil de persoonlijke toekomst van de speler niet in de weg staan en kwam ook tot een overeenkomst met zijn nieuwe club voor een overgang.
 
KVK Tienen bedankt David Vandecauter voor zijn inzet en wenst hem het beste toe voor de toekomst.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Diest
oefenwedstrijd
zo. 28 aug. 2016 - 16 uur


jong-kvk

>> Kort

KVK Tienen verloor met zware 0-7-cijfers van eerste amateurdivisieclub KSK Heist. Tambeur en Challouk scoorden voor de pauze. Op het uur ging het snel: Dethier scoorde de 0-3 en Verbiest dikte aan tot 0-4. Met nog een kwartier op de klok scoorden Van Heer en Kabeya in twee minuten 0-5 en 0-6. Badiane zette in de slotminuten vanop de stip de zware 0-7-cijers op scorebord. Zonder twijfel een leerrijke oefenwedstrijd voor de Tiense spelers. Woensdag kunnen zij zich opnieuw tonen op het veld van ASV Geel.

20/08/2016
Geen bekervoetbal dit weekend voor KVK Tienen en ook de verwachte tegenstander uit de eerste amateurdivisie KSK Heist legde de duimen tegen KFC Turnhout. Meteen een mooie gelegenheid om een extra oefenwedstrijd in te plannen tussen de uitgeschakelde teams. Aftrap zaterdag 20 augustus om 19.30 uur in het Bergéstadion. Op zondag 28 augustus plant de club een extra oefenwedstrijd in het Bergéstadion. Dan is om 16 uur derde amateurdivisieclub KFC Diest te gast in het Tiense stadion. Enkele dagen eerder, op woensdag 24 augustus, oefenen onze jongens op het veld van ASV Geel. Aftrap daar om 19.30 uur.
16/08/2016

Op dinsdag 16 augustus voetbalt KVK op het veld van VV Houtem met een mix van A-kern en beloftenspelers. De wedstrijd op het veld van Houtvenne donderdag gaat niet door. Mogelijk last KVK volgend weeken een extra oefenwedstrijd in.

14/08/2016

KVK-coach Valère Billen maakte zijn selectie bekend voor de bekerwedstrijd tegen eerste amateurdivisieclub FCV Dender EH. Raf Verhamme en Florin Grancea ontbreken wegens blessures. De kern: Hannes, Freire, Rosseels, Willems, Candel, Haroun, Weeghmans, Vos, Carton, Renson, Singh, Wanyberg, Eboigbe, Tits, Block en Constantinides.

13/08/2016

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen beloften van OH Leuven met 4-1. Na een eerste helft waarin de bezoekers zeker niet de mindere waren kwam Tienen toch op voorsprong. Leuven maakte gelijk en het duurde tot de slotfase van de partij tot Tienen de score kon opdrijven tot 4-1.

10/08/2016

De spitsen Constantinides en Blockx ontbreken voor de bekerwedstrijd tegen Florenville. Constantinides is nog niet speelgerechtigd, terwijl Blockx met een contractuur kampt. De selectie: Hannes, Beelen, Weeghmans, Verhamme, Vos, Renson, Carton, Singh, Haroun, Grancea, Rosseels, Eboigbe, Wanyberg, Willems en Candel.

07/08/2016
De oefenwedstrijd KVK Tienen - OH Leuven (mix) die door de hevige regen is afgelast, kreeg ondertussen een nieuwe datum. De ploegen ontmoeten mekaar nu in het Bergéstadion op woensdag 10 augustus. Aftrap om 19.30 uur.
 
03/08/2016

De oefenwedstrijd KVK Tienen - OH Leuven (mix) van vanavond woensdag 3 augustus is afgelast wegens wateroverlast op het terrein in het Bergéstadion. Zondag voetbalt KVK er wel tegen Florenville voor de Beker van België (aftrap om 16 uur).

03/08/2016

KVK Tienen komt volgend weekend een eerste keer in actie voor de Beker van België. Tegenstander op zondag 7 augustus in het Bergéstadion is het Waalse Florenville uit de provincie Luxemburg. Het won met 1-3 op het veld van Bercheux. De ploeg promoveert dit seizoen naar eerste provinciale. Aftrap om 16 uur in het Bergéstadion. De Tiense beloften voetballen op zaterdag 6 augustus een oefenpartij op het veld van K. Herk FC (aftrap 14.30 uur). Het eerste elftal doet dat woensdag reeds in eigen huis tegen OH Leuven dat met een mix van A-kern en beloften aantreedt (aftrap om 19.30 uur).

31/07/2016

KVK Tienen voegde een extra oefenwedstrijd toe aan de voorbereiding. Op woensdag 24 augustus treden de manschappen van trainer Billen aan op het veld van ASV Geel, de nieuwe club van ex-KVK-trainer Nicky Hayen. Aftrap in stadion 'De Leunen' om 19.30 uur.

29/07/2016

Volg KVK Tienen ook op Twitter