David Vandecauter naar Geel-Meerhout Printervriendelijke versie

Middenvelder David Vandecauter voetbalt volgend seizoen niet langer in het shirt van KVK Tienen. Hij tekent een contract bij vierdeklasser Geel-Meerhout.
 
De overgang zal vele supporters ongetwijfeld verbazen. KVK Tienen lichtte enkele maanden geleden nog de optie van de middenvelder voor een extra seizoen bij de Suikerploeg.
 
Vandecauter kreeg echter een aanbod van de vierdeklasser dat hij niet kon weigeren. KVK Tienen wil de persoonlijke toekomst van de speler niet in de weg staan en kwam ook tot een overeenkomst met zijn nieuwe club voor een overgang.
 
KVK Tienen bedankt David Vandecauter voor zijn inzet en wenst hem het beste toe voor de toekomst.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

RUW Ciney
KVK Tienen
za. 20 december 2014
20.00 uur


>> Kort

Voor de wedstrijd op het veld van RUW Ciney, het nummer 2 uit de stand, kan de technische staf geen beroep doen op Verhamme (hamstrings), Chaoui (knie) en de geschorsten De Silva en Carton. De selectie: De Wolf, Vervecken, Peeters, Renson, Michiels, Roosbeek, Cosse, Haroun, Singh, Blockx, Ibricic, Willems, Grancea, Conard en Boulatiour.

20/12/2014

Wegens grote belangstelling zijn alle plaatsen voor het oudejaarsevent in het Bergéstadion volzet!

17/12/2014

Supportersclub Club KVK '81 legt geen bus in richting Visé op zondag 7 december. Het bestuur van de supportersclub laat weten dat er vanaf heden minstens 30 supporters vooraf moeten inschrijven vooraleer een busverplaatsing wordt georaniseerd. Inschrijven voor de uitwedstrijd tegen Ciney (za. 20 december - aftrap 20 uur) kan tot 17 december via clubkvk81@skynet.be of een sms naar Bjorn (0496 44 59 61) of Hans (0495 64 10 66). 

06/12/2014

De planningen van Jong KVK voor december zijn beschikbaar. Je kan ze downloaden via de kalender en planning pagina.

29/11/2014

Op zondag 30 oktober voetbalt KVK Tienen om 15 uur op het veld van Union Sint-Gillis. De Brusselse ploeg staat op dit moment op een zesde stek en telt 10 punten meer dan KVK. De technische staf kan geen beroep doen op de geschorsten Michiels en Roosbeek. De Silva is wel opnieuw van de partij. Joren Nijs is opnieuw enkele weken onbeschikbaar met een scheurtje. De supportersbus van Club KVK '81 vertrekt om 13.45 uur op de Grote Markt. Om mee te rijden betaal je 10 euro. Iedereen, jong en oud welkom!

29/11/2014

Op zondag 23 november neemt KVK Tienen het in het eigen Bergéstadion op tegen Kelmis, het nummer 9 uit de stand. Rocky Peeters heeft zijn schorsing achter de rug. Piet Veulemans (enkel) en Joren Nijs (buikspieren) revalideren nog. De selectie: De Wolf, Peeters, Verhamme, Roosbeek, Renson, Michiels, Haroun, Carton, Singh, De Silva, Chaoui, Cosse, Ibricic, Blockx, Conard.

22/11/2014
Vanavond voetbalt KVK Tienen op het terrein van Bocholt VV, de ploeg waar oud-KVK doelman en trainer Ronny Schuermans aan de slag is.  Voor deze wedstrijd zijn Veulemans en Nijs nog onbeschikbaar. Peeters is geelgeschorst. De selectie: De Wolf,Vervecken, Renson, Michiels, Verhamme, Roosbeek, Carton, Chaoui, Cosse, De Silva, Haroun, Singh, Blockx, Ibricic, Willems, Grancea, Boulatiour en Conard. De supportersbus van Club KVK '81 vetrekt om 18.15 uur op de Grote Markt.
15/11/2014
Op zondag 9 november ontvangt KVK Tienen in eigen huis La Louvière Centre. Deze wedstrijd wordt - net zoals alle andere thuiswedstrijden tot en met januari - afgetrapt om 14.30 uur!  De technische staf kan opnieuw rekenen op De Wolf en Roosbeek na hun blessures. Nijs blesseerde zich aan de lies bij de beloftenwedstrijd en  moet opnieuw enkele weken gas terugnemen. Willems, Boulatiour en Grancea spelen deze week met de beloften. De selectie: De Wolf, Vervecken, Peeters, Renson, Michiels, Verhamme, Roosbeek, Carton, Chaoui, Cosse, De Silva, Haroun, Singh, Blockx en Ibricic.
08/11/2014

Voor de uitwedstrijd op het veld van K. Diegem Sport (aftrap 19 uur!) kan de technische staf geen beroep doen op Roosbeek (scheurtje). Ook doelman De Wolf liep een scheurtje op en is onbeschikbaar. Hierdoor debuteert Vervecken onder de lat. Verhamme (kuit) is nog onzeker. De selectie: Vervecken, Peeters, Verhamme (?) Carton, Michiels, Renson, Singh, Haroun, Chaoui, Boulatiour, De Silva, Cosse, Conard, Nijs, Ibricic, Grancea en Berrevoets.De supportersbus van Club KVK '81 vertrekt om 18 uur om de Grote Markt. Iedereen is welkom om mee te rijden!

25/10/2014

Belangrijk: vanaf november tot en met januari worden alle thuiswedstrijden van het eerste elftal van KVK Tienen op zondag afgewerkt om 14.30 uur.

20/10/2014

Volg KVK Tienen ook op Twitter

Abonneer je op onze RSS feed

footpass