David Vandecauter naar Geel-Meerhout Printervriendelijke versie

Middenvelder David Vandecauter voetbalt volgend seizoen niet langer in het shirt van KVK Tienen. Hij tekent een contract bij vierdeklasser Geel-Meerhout.
 
De overgang zal vele supporters ongetwijfeld verbazen. KVK Tienen lichtte enkele maanden geleden nog de optie van de middenvelder voor een extra seizoen bij de Suikerploeg.
 
Vandecauter kreeg echter een aanbod van de vierdeklasser dat hij niet kon weigeren. KVK Tienen wil de persoonlijke toekomst van de speler niet in de weg staan en kwam ook tot een overeenkomst met zijn nieuwe club voor een overgang.
 
KVK Tienen bedankt David Vandecauter voor zijn inzet en wenst hem het beste toe voor de toekomst.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

K. Esp. Neerpelt
KVK Tienen
zondag 27 april 2014
15.00u.


>> Kort

De technische staf maakte een voorselectie bekend voor de andermaal belangrijke wedstrijd tegen KVV Vosselaar. De Antwerpse ploeg strijdt nog voor het behoud. Ibricic is hersteld en doet nog ritme op bij de beloften. Nijs is opnieuw inzetbaar. De selectie waaruit men 15 namen kiest: De Wolf, Degeer, Peeters, Verhamme, Willems, Pellegriti, Renson, Roosbeek, Conard, Kasmi, Chaoui, Sarkisjan, Kempeneers, De Silva, Singh, Nijs, Baidjoe en Grancea.
12/04/2014

De planningen van Jong KVK voor april en mei zijn beschikbaar. Je kan ze downloaden via de kalender en planning pagina.

09/04/2014

De technische staf maakte de selectie bekend voor de andermaal belangrijke wedstrijd op het veld van KESK Leopoldsburg. Die partij wordt afgetrapt in Heppen (Adres: Heidestraat 71, 3970 Leopoldsburg) om 19.30 uur. Joren Nijs en Ibricic zijn nog niet inzetbaar. De selectie: De Wolf, Degeer, Peeters, Verhamme, Renson, Willems, Pellegriti, Roosbeek, Kempeneers, De Silva, Singh, Conard, Cosse, Kasmi, Grancea en Chaoui.

04/04/2014

De technische staf maakte de selectie bekend voor de wedstrijd tegen KFC Sint-Lenaarts op zondag 23 maart in het Bergéstadion (aftrap 15.00 uur).  Ibricic (hamstrings), Nijs (lies) en speler-trainer Peeters (enkel) zijn niet beschikbaar. De kern: De Wolf, Degeer, Verhamme, Renson, Roosbeek, Pellegriti, Willems, Kempeneers, Singh, De Silva, Cosse, Baidjoe, Conard, Kasmi, Grancea en Sarkisjan.

21/03/2014

Na de partij tegen Lutlommel VV was het vandaag nodig om de schade op te meten bij de geblesseerden. De enkel van speler-trainer Rocky Peeters is niet gebroken, maar het blijft onzeker of hij zondag al aan spelen toekomt. Ibricic liep een scheurtje in de hamstrings op en is 3 tot 4 weken out. Nijs (lies) laat zich verder onderzoeken. 

17/03/2014
De technische staf maakte de selectie bekend voor de wedstrijd tegen K. Lutlommel VV van zondag 16 maart in het Bergéstadion (aftrap: 15.00 uur). Mike De Silva is geelgeschorst. Pieter Kempeneers maakt zijn wederoptreden na een handblessure. De kern: De Wolf, Degeer, Peeters, Renson, Pellegriti, Roosbeek, Verhamme, Baidjoe, Chaoui, Grancea, Cosse, Singh, Nijs, Ibricic, Conard en Kempeneers.
14/03/2014

De Raad van bestuur van KVK Tienen stelde Guy Uyttebroeck aan als voorzitter van de club. Hij volgt in die functie Luc Vancamp op. Guy Uyttebroek was sinds november 2011 reeds CEO van KVK Tienen en speelde vorig seizoen een belangrijke rol bij de doorstart van de club.

26/02/2014

Afgelopen vrijdagnacht drongen één of meerdere inbrekers binnen in het Bergéstadion. Ze ontvreemden de recette van de beloftenwedstrijd en richtten ook vernielingen aan in het clubsecretariaat. Zo sneuvelde er onder meer een groot raam. Wie aanwijzingen of tips heeft die kunnen leiden naar de daders kan terecht bij de clubverantwoordelijken of bij de lokale politie.

23/02/2014

De technische staf maakte volgende selectie bekend voor de thuiswedstrijd tegen K. Overpeltse VV: De Wolf, Degeer, Peeters, Verhamme, Renson, Pellegriti, Roosbeek, De Silva, Singh, Cosse, Conard, Baidjoe, Willems en Nijs. De selectie wordt nog aangevuld met twee spelers te kiezen uit Sarkisjan, Kasmi, Grancea, Ibricic en Chaoui. Zij voetbalden vrijdag bij de beloften en wonnen met ruime 8-0-cijfers van Ganshoren onder leiding van nieuwe beloftencoach Danny Boffin. Pieter Kempeneers is out met een gebroken vinger. Joren Nijs is twijfelachtig (voet).

23/02/2014

Pieter Kempeneers brak tijdens de wedstrijd op het veld van K. Lyra TSV een vinger en is enkele weken onbeschikbaar. Ook Mike De Silva kwam niet ongehavend uit de strijd. Hij raakte gekwetst aan het hoofd. De komende dagen wordt duidelijk of hij volgend weekend aan spelen toekomt.

17/02/2014

Volg KVK Tienen ook op Twitter

Abonneer je op onze RSS feed

footpass