David Vandecauter naar Geel-Meerhout Printervriendelijke versie

Middenvelder David Vandecauter voetbalt volgend seizoen niet langer in het shirt van KVK Tienen. Hij tekent een contract bij vierdeklasser Geel-Meerhout.
 
De overgang zal vele supporters ongetwijfeld verbazen. KVK Tienen lichtte enkele maanden geleden nog de optie van de middenvelder voor een extra seizoen bij de Suikerploeg.
 
Vandecauter kreeg echter een aanbod van de vierdeklasser dat hij niet kon weigeren. KVK Tienen wil de persoonlijke toekomst van de speler niet in de weg staan en kwam ook tot een overeenkomst met zijn nieuwe club voor een overgang.
 
KVK Tienen bedankt David Vandecauter voor zijn inzet en wenst hem het beste toe voor de toekomst.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

RC Hades
KVK Tienen
zaterdag 1 oktober 2016
19.30 uur


jong-kvk

>> Kort

Voor de belangrijke wedstrijd tegen Hoogstraten VV zijn Carton (kuit) en Eboigbe (adductorenletsel) zijn opnieuw wedstrijdklaar. Enkel Verhamme is nog onbeschikbaar. De selectie: Hannes, Willems, Vos, Singh, Corten, Renson, Weeghmans, Haroun, Carton, Blockx, Wanyberg, Grancea, Freire, Rosseels, Constantinides, Eboigbe. Kom onze jongens naar een eerste overwinning schreeuwen!

24/09/2016

Studentenjob nodig? KVK Tienen catering zoekt studenten voor onze catering. Heb je wat tijd in het weekend? Studentenjob nodig op zaterdag tussen 17 uur en 22 uur? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@kvktienen.be!

20/09/2016
Op zaterdag 17 september voetbalt KVK Tienen op het veld van KVV Thes Sport uit Tessenderlo, 40 minuutjes rijden met de wagen uit Tienen. Thes begon uitstekend aan de competitie met een zes op zes tegen Duffel en uit bij Cappellen. Tienen mag zich dan ook aan een taaie en bijzonder gemotiveerde tegenstander verwachten. Aftrap om 19.30 uur. Coach Valère Billen rekent op volgende spelers om de drie punten mee te brengen naar Tienen: Hannes, Willems, Vos, Corten, Renson, Carton (?), Weeghmans, Singh, Wanyberg, Constantinides, Blockx, Grancea, Haroun, Freire en Rosseels. Verhamme is nog steeds onbeschikbaar. Carton is onzeker. Grancea komt terug in de selectie na een blessure. Kom ook op verplaatsing supporteren voor onze jongens!
16/09/2016
KVK Tienen maakt zich op voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie. Tegenstander K. Bocholt VV, de club van voormalig KVK-doelman en trainer Ronny Schuermans, start andermaal met de ambitie om te promoveren naar de eerste amateurdivisie. Het belooft dus een bijzonder interessante partij te worden. Bovendien worden voorafgaand aan de wedstrijd ook al onze jeugdploegen aan het publiek voorgesteld en openen we naar aanleiding van deze wedstrijd onze volledig vernieuwde Jupiler Club Lounge. Weeghmans keert terug uit schorsing. De jongste aanwinst Jordy Corten krijgt meteen een plaatsje in de selectie. Carton is hersteld van de trap die hij Berchem incasseerde. Verhamme blijft onbeschikbaar. Trainer Billen kiest voor deze wedstrijd voor volgende pionnen: Hannes, Willems, Vos, Corten, Renson, Singh, Carton, Weeghmans, Eboigbe, Constantinides, Freire, Rosseels, Blockx en Haroun. Kom supporteren voor onze jongens! Tot in het Bergéstadion voor een groots voetbalfeest!

 

09/09/2016
Ook de Tiense beloften begonnen aan de competitie. Net zoals enkele jaren geleden wordt er in de hervormde competitie opnieuw tegen de ploegen uit dezelfde reeks gestreden. Dit weekend kwamen dan ook de beloften van K. Berchem Sport op bezoek in het Bergéstadion. KVK ging goed van start, maar liet de kansen liggen. Na 26 minuten kwam het op achterstand via een strafschop. Twee minuten later was het al 0-2. Seppe Dirickx maakte de aansluitingstreffer, maar in de slotminuten van de partij werd het alsnog 1-3. Ondanks de nederlaag een aangename wedstrijd.
 
04/09/2016

Trainer Billen doet voor de wedstrijd op het veld van K. Berchem Sport een beroep op volgende spelers: Hannes, Willems, Vos, Sigh, Renson, Haroun, Carton, Blockx, Eboigbe, Wanyberg, Freire, Rosseels, Constantinides, Tits, Christophe Dirix en Puttenaers. Na de belofenwedstrijd beslist de trainer wie alsnog naast de selectie valt. Weeghmans is geelgeschorst. Grancea herstelt nog van zijn blessure en heeft de loopoefeningen hervat. Verhamme is nog enkele weken onbeschikbaar met een ontsteking aan de adductoren. Candel moest de training verlaten wegens rugklachten. De jongste aanwinst Jordy Corten is volgend weekend speelgerechtigd. 

03/09/2016

KVK Tienen verloor in een oefenwedstrijd met 1-2 van derde amateurdivisieclub KFC Diest. De bezoekers liepen voor de pauze uit tot 0-2 na een penaltygoal van Dumont na vijf minuten en een doelpunt van Janssens op het half uur. KVK raakte niet verder dan de aansluitingstreffer. Volgende week zondag staat er meer op het spel. Dan opent KVK Tienen de competitie op het veld van K. Berchem Sport.

28/08/2016

KVK Tienen verloor met zware 0-7-cijfers van eerste amateurdivisieclub KSK Heist. Tambeur en Challouk scoorden voor de pauze. Op het uur ging het snel: Dethier scoorde de 0-3 en Verbiest dikte aan tot 0-4. Met nog een kwartier op de klok scoorden Van Heer en Kabeya in twee minuten 0-5 en 0-6. Badiane zette in de slotminuten vanop de stip de zware 0-7-cijers op scorebord. Zonder twijfel een leerrijke oefenwedstrijd voor de Tiense spelers. Woensdag kunnen zij zich opnieuw tonen op het veld van ASV Geel.

20/08/2016
Geen bekervoetbal dit weekend voor KVK Tienen en ook de verwachte tegenstander uit de eerste amateurdivisie KSK Heist legde de duimen tegen KFC Turnhout. Meteen een mooie gelegenheid om een extra oefenwedstrijd in te plannen tussen de uitgeschakelde teams. Aftrap zaterdag 20 augustus om 19.30 uur in het Bergéstadion. Op zondag 28 augustus plant de club een extra oefenwedstrijd in het Bergéstadion. Dan is om 16 uur derde amateurdivisieclub KFC Diest te gast in het Tiense stadion. Enkele dagen eerder, op woensdag 24 augustus, oefenen onze jongens op het veld van ASV Geel. Aftrap daar om 19.30 uur.
16/08/2016

Op dinsdag 16 augustus voetbalt KVK op het veld van VV Houtem met een mix van A-kern en beloftenspelers. De wedstrijd op het veld van Houtvenne donderdag gaat niet door. Mogelijk last KVK volgend weeken een extra oefenwedstrijd in.

14/08/2016

Volg KVK Tienen ook op Twitter