David Vandecauter naar Geel-Meerhout Printervriendelijke versie

Middenvelder David Vandecauter voetbalt volgend seizoen niet langer in het shirt van KVK Tienen. Hij tekent een contract bij vierdeklasser Geel-Meerhout.
 
De overgang zal vele supporters ongetwijfeld verbazen. KVK Tienen lichtte enkele maanden geleden nog de optie van de middenvelder voor een extra seizoen bij de Suikerploeg.
 
Vandecauter kreeg echter een aanbod van de vierdeklasser dat hij niet kon weigeren. KVK Tienen wil de persoonlijke toekomst van de speler niet in de weg staan en kwam ook tot een overeenkomst met zijn nieuwe club voor een overgang.
 
KVK Tienen bedankt David Vandecauter voor zijn inzet en wenst hem het beste toe voor de toekomst.




Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Berchem Sport
zo. 14 februari 2015
15 uur


jong-kvk

>> Kort

Op zondagmiddag 14 februari voetbalt KVK Tienen op eigen veld tegen K. Berchem Sport. De Antwerpse ploeg wil graag revanche na de 0-5-nederlaag op eigen veld in de heenronde. KVK Tienen wil bevestigen na de overwinning op het veld van Overijse. Carton en Blockx zijn twijfelachtig wegens ziekte. Boulatiour (lies) moest de trainingen deze week opnieuw staken. Selectie: Hannes, Willems, Puttenaers, Renson, Singh, Verhamme, Vos, Carton (?), Haroun, Rubenschuh, Grancea, Wanyberg, Ly, Mathei, Bangoura, Blockx (?).

13/02/2016

Op zaterdagavond 6 februari moet KVK Tienen de nodige punten sprokken op het veld van Tempo Overijse. Voor deze verplaatsing naar de Druivenstreek doet trainer Hayen een beroep op Hannes, Puttenaers, Willems, Verhamme, Singh, Vos, Renson, Carton, Grancea, Haroun, Wanyberg, Ly, Rubenschuh, Mathei, Bangoura en Blockx. Doelman De Wolf is ondertussen weer helemaal fit. Boulatiour hervat volgende week de trainingen. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20 uur.

06/02/2016

Onder voorbehoud van goedkeuring door de KBVB wordt de wegens het winterweer uitgestelde thuiswedstrijd tegen K. Diegem Sport gespeeld op paaszaterdag 26 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

31/01/2016

In een weekend zonder competitievoetbal voor KVK Tienen, verloren de manschappen van trainer Hayen de oefenpot tegen de beloften van RODA JC met 0-1. De Nederlanders scoorden toen het spel hernam na een stilstaande fase. In een wedstrijd met vele wissels en weinig doelkansen kregen ook enkele jongeren de kans om zich te tonen.

29/01/2016

Door het winterweer is ook de beloftenwedstrijd KVK Tienen - K. Bilzerse-Waltwilder VV van vanavond 18 januari afgelast.

18/01/2016

Op vrijdagavond 29 januari oefent KVK Tienen tegen Jong RODA JC, het beloftenteam van de Nederlandse eredivisieclub. Aftrap om 19.30 uur in het Bergéstadion.

17/01/2016

Alle outdoor wedstrijden van Jong KVK dit weekend zijn afgelast wegens het winterweer. De 2 indoorwedstrijden gaan wel door. Bekijk de bijgewerkte planning hier.

15/01/2016

Vanmiddag wordt het terrein van KVK Tienen gekeurd door de KBVB. De kans is groot dat de wedstrijd van vanavond tegen K. Diegem Sport wordt afgelast wegens het sneeuwtapijt.
Update: wedstrijd afgelast!

15/01/2016

Op vrijdag 15 januari is het Bergéstadion the place to be voor een spannende pot voetbal tussen K. Diegem Sport en KVK Tienen. Trainer Hayen kan geen beroep doen op Boulatiour die zich aan de lies blesseerde op training. Haroun trainde opnieuw mee met de groep, maar het is nog afwachten of hij ook speelklaar raakt. De kern: Hannes, Beelen, Willems, Puttenaers, Verhamme, Vos, Renson, Singh, Carton, Haroun (?), Grancea, Ly, Wanyberg, Mathei, Bangoura en Blockx. Na de wedstrijd gaan de eerste 500 Jupilers over de toog voor 1 euro.

14/01/2016

Op de revaliderende De Wolf na is iedereen fit voor de wedstrijd op het veld van Cappellen op zondag 10 januari (aftrap 15 uur), al komt Roosbeek sowieso nog niet in aanmerking voor een selectie. De selectie: Hannes, Beelen, Willems, Puttenaers, Renson, Singh, Verhamme, Vos, Carton, Haroun, Boulatiour, Grancea, Wanyberg, Ly, Mathei, Bangoura, Nulens, Blockx.

09/01/2016

Volg KVK Tienen ook op Twitter