David Vandecauter naar Geel-Meerhout Printervriendelijke versie

Middenvelder David Vandecauter voetbalt volgend seizoen niet langer in het shirt van KVK Tienen. Hij tekent een contract bij vierdeklasser Geel-Meerhout.
 
De overgang zal vele supporters ongetwijfeld verbazen. KVK Tienen lichtte enkele maanden geleden nog de optie van de middenvelder voor een extra seizoen bij de Suikerploeg.
 
Vandecauter kreeg echter een aanbod van de vierdeklasser dat hij niet kon weigeren. KVK Tienen wil de persoonlijke toekomst van de speler niet in de weg staan en kwam ook tot een overeenkomst met zijn nieuwe club voor een overgang.
 
KVK Tienen bedankt David Vandecauter voor zijn inzet en wenst hem het beste toe voor de toekomst.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Ontdek het oefenprogramma
binnenkort op deze website!


jong-kvk

>> Kort

KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met de 26-jarige verdediger Raf Verhamme. Hij draagt ook volgend seizoen de Tiense kleuren. De Leuvenaar kwam in 2012 over van Olympia Wijgmaal en werd de voorbije seizoenen een vaste waarde binnen het team. Afgelopen weekend scoorde hij nog de 2-0 tegen Ciney met een fraaie vrije trap.

03/05/2016

Op woensdagavond 20 april voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen Hoogstraten VV. Indien KVK Tienen wint tegen het zeven punten meer tellende Hoogstraten is het zeker van het behoud.Trainer Hayen hoopt dat zijn manschappen de prima prestatie van tegen Hamoir doortrekken en wacht met keuzes tot voor de wedstrijd. Renson en Verhamme zijn opnieuw van de partij. Puttenaers (ziek) en Boulatiour (blessure) zijn nog onbeschikbaar. De ruime selectie: Hannes, Beelen, Willems, Verhamme, Singh, Vos, Renson, Haroun, Carton, Roosbeek, Grancea, Tits, Dirix, Wanyberg, Bangoura, Blockx en Rosseels.

19/04/2016
Verdediger Alexander Vos bekroont zijn prima seizoen bij KVK Tienen met een nieuwe overeenkomst voor twee extra seizoenen. De 19-jarige centrale verdediger maakte zijn opwachting in de basis na het uitvallen van Alexander Roosbeek en groeide uit tot een vaste waarde die met zijn vista en goede positionering regelmatig het verschil maakt. 
 
17/04/2016
Op zondagmiddag 17 april voetbalt KVK Tienen op het veld van Hamoir. Tienen moet punten pakken om uit de greep te blijven van het degradatiespook. Hamoir staat op een mooie zesde plaats in de rangschikking en telt 13 punten meer dan KVK. De ploeg heeft echter niets meer te winnen of te verliezen. Afwachten dus, hoe ze deze partij aanpakken. Verhamme en Renson zitten een gele schorsing uit. Carton en Bangoura zijn wel opnieuw beschikbaar. Boulatiour (spierscheur) is nog niet inzetbaar. Mathei komt dit seizoen niet meer in actie. Selectie: Hannes, Roosbeek, Vos, Willems, Puttenaers, Haroun, Singh, Grancea, Ly, Tits, Wanyberg, Blockx, Bangoura, Rubenshüh, Dirix, Rosseels, Beelen.
16/04/2016

Vanmiddag zondag 10 april voetbalt KVK Tienen op het veld van K. Rupel Boom. De Antwerpse club met de bekende steile zittribune telt 6 punten meer dan KVK dat op zoek is naar eerherstel na de erg matige vertoning bij hekkensluiter KVW Zaventem. Carton zit net als Bangoura opnieuw een schorsing uit. Zowel Boulatiour, De Wolf, Mathei als Nulens zijn out. Kern: Hannes, Beelen, Willems, Puttenaers, Renson, Singh, Verhamme, Vos, Grancea, Haroun, Ly, Wanyberg, Roosbeek, Blockx, Rubenschuh, Tits, Rosseels.

10/04/2016

De 22-jarige Tom Blockx verlengde zijn contract bij KVK Tienen met een extra seizoen. Blockx kwam twee seizoen geleden over van de Tiense beloften. Hij doorliep ook de jeugdreeksen bij Jong KVK. De aanvaller kende dit seizoen wat pech door de naweeën van een ongeval, maar toonde zich met zijn werkkracht en doelgerichtheid een waardevolle schakel. De club biedt Tom dan ook de kans om zich verder te ontwikkelen. Jordy Mathei, een andere Tiense aanvaller, verlaat de club. Hij beproeft nu zijn geluk bij Hades, koploper in bevordering. Of Yady Bangoura bij de club blijft is nog niet zeker. Hij geniet interesse uit de hogere reeksen.

03/04/2016

Op zondag 3 april voetbalt KVK Tienen op het veld van hekkensluiter KVW Zaventem. De thuisploeg zet alles op alles om van de laatste plaats weg te komen en de degradatie te vermijden. Tienen telt 10 punten meer in de rangschikking, maar doet er goed aan toch nog wat punten te sprokkelen. Mathei en Boulatiour zijn nog niet wedstrijdfit. Haroun keert terug van een avontuur met het nationale team van Tsjaad. Willems en Blockx keren terug uit schorsing. Grancea is geelgeschorst. Selectie: Hannes, Verhamme, Vos, Willems, Renson, Carton, Roosbeek, Singh, Wanyberg, Ly, Bangoura, Blockx, Puttenaers, Rubenschüh en een aan te duiden speler.

02/04/2016
Op zondag 13 maart voetbalt KVK Tienen op het veld van RW Walhain. De Waals-Brabantse ploeg waar oud KVK-speler Nico Devos ooit nog mee het mooie weer maakte staat op dit moment op een 9de plaats in de rangschikking en telt 11 punten meer dan KVK Tienen. Aftrap om 15 uur.  Voor deze wedstrijd kan trainer Hayen nog steeds geen beroep doen op de geblesseerde Boulatiour. Mathei ontbreekt wegens ziekte. Roosbeek krijgt na een lange afwezigheid wegens een blessure opnieuw een stek in de selectie. De kern: Hannes, Beelen, Willems, Verhamme, Roosbeek, Vos, Renson, Carton, Singh, Haroun, Ly, Grancea, Wanyberg, Rubenschüh, Bangoura en Blockx.
 
11/03/2016

De eerder wegens de sneeuwval uitgestelde thuiswedstrijd tegen K. Diegem Sport wordt gespeeld op vrijdag 25 maart. Aftrap om 20.30 uur in het Bergéstadion. Meteen een uitstekende manier om een lang paasweekend sfeervol in te zetten.

11/03/2016

Om supporters de kans te geven om de bekerfinale tussen Club Brugge en Standard Luik te volgen is de thuiswedstrijd tegen RFCU Kelmis verplaatst van zondag naar zaterdag 19 maart. We trappen de partij af in het Bergéstadion om 20.30 uur. De midweekwedstrijd op woensdag 20 april tegen Hoogstraten VV begint een half uurtje later. Aftrap om 20.30 uur. Voorafgaand aan die wedstrijd kan je in de Club van de 100 genieten van een Griekse avond. Daarover hier snel meer info.

07/03/2016

Volg KVK Tienen ook op Twitter