B.V.B.: KVKT - SK OOSTNIEUWKERKE : 1 - 1 (2-1) Printervriendelijke versie

Matige prestatie van de Suikerploeg tegen een goed georganiseerd Oostnieuwkerke. Het eerste half uur ontwikkelde de thuisploeg een steriele druk, maar de eersteprovincialer gaf geen kans weg. Het was wachten tot het half uur vooraleer Karabulut en Geebelen zich even konden roeren. Opschudding in de 39ste minuut.


 


Geebelen bediende Karabulut die werd aangetrapt in het strafschopgebied. Rood voor Rossel en Gielen mocht vanop de stip de score openen. Na de pauze kon Tienen ondanks de numerieke meerderheid geen vuist maken. Toch kwam Geebelen dicht bij de 2-0 toen hij vanuit een erg scherpe hoek op de paal knalde. Karabulut kon niet voldoende kracht zetten op de bal om gevaarlijk te zijn.


 


Tienen bleef zoeken naar de opening, maar de bezoekers hielden zonder veel problemen stand. Meer nog, ze toonden zich alsmaar gevaarlijker. Hetgeen waar iedereen voor vreesde gebeurde tien minuten voor het einde. Na een overtreding vna Gerits krulde Capelle de bal tot bij Verhulst die ongehinderd aan de tweede paal mocht binnenkoppen. Tienen probeerde in de slotminuten nog het verlossende doelpunt te scoren, maar opnieuw toonde men zich te slordig in de opbouw.


 


Strafschoppen dus. Lunenburg, Geebelen en Karabulut misten allen zodat de uitschakeling heel dichtbij kwam, maar doelman Vanmarsnille onderscheidde zich schitterend en stopte vier van de vijf strafschoppen. Tienen kruipt dus door het oog van de naald en bekert verder. Volgende zondag is vierdeklasser Fleurus-Heppignies-Lambusart te gast in het Bergéstadion. De vierdeklasser streed afgelopen seizoen nog mee voor een ticket naar derde.


 


KVK Tienen: Vanmarsnille, Gerits, Lunenburg, Morreel, Verlaine (46' Buvé), Gielen (61' Hertoge), Belme (69' Copel), Ben Ali, Bayock, Geebelen, Karabulut.
doelpunten: 38' Gielen (1-0, pen.), 80' Verhulst (1-1).
geel: Morreel, Boussy, Deketelaere.
rood: Rossel

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KOSC Wijgmaal
KVK Tienen
zondag 23 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Ontdek onze partnerbrochure