B.v.B.: KVKT - KM Torhout 1992 : 3- 1 Printervriendelijke versie

Daniël Nassen had zijn spelers vooraf gewaarschuwd. Torhout was vooral een stevige tegenstander die men geenszins zou mogen onderschatten wilde men doorstoten tot de volgende ronde.


 


De wedstrijd begon dan ook vrij evenwichtig. Het eerste gevaar kwam zelfs van bezoekende zijde. Hoornaert bediende Prinsier wiens uithaal werd overgetikt door doelman Verbist. Aan de overzijde werd een doelpunt van Karabulut afgekeurd voor buitenspel, maar enkele minuten later kon Tienen de score toch openen. Belme schakelde zijn belager uit en trapte de bal netjes in de verste hoek. Verlaine kreeg het vizier niet scherp na mooi samenspel tussen Geebelen en Bayock. Op slag van rusten kwamen de bezoekers erg dicht bij de gelijkmaker. Een afstandsschot van Hoornaert ging op de paal en Verbist stond paraat op de pegel van Yde. Delrue schoot in de herneming voorlangs.


 Na de pauze kon Karabulut de score verdubbelen toen hij zich mooi wegdraaide en droog in de rechterbenedenhoek knalde. Even later besloot hij een counter met een schot dat nipt voorlangs ging. Het laatste half uur was er eentje dat op z'n minst als opmerkelijk kon worden omschreven. Het begon met een overduidelijke strafschopfout op Geebelen waarvoor scheidsrechter Efong Nzolo de ogen sloot. Even later verbijstering alom toen een vrije trap door Torhout mocht worden genomen zonder dat de bal stil lag en zonder dat er duidelijk sprake was van een spelhervatting, en dit terwijl de scheidsrechter de Tiense spelers er anderzijds herhaaldelijk op had gewezen dat een vrije trap slechts mocht worden gegeven na zijn signaal. Maar niet getreurd. Vrijwel onmiddellijk speelde Lacroix de bezoekende verdediging op een hoopje en kon Geebelen de geruststellende 3-1 aantekenen. Toen hij met een handgebaar richting oor verwees naar de onsportieve opmerkingen waarmee het centrale verdedigingsduo zowat de hele wedstrijd lang de Tiense spitsen had belegerd sloegen bij de bezoekers de stoppen door. Prinsier mocht met een tweede gele kaart vroegtijdig naar de kant. Voor de Tiense spelers was het vooral een kwestie de aanslagen van de bezoekers te ontwijken. Zo kregen de enkels van Karabulut en Lacroix het zwaar te verduren. De onstemde thuissupporters zagen hoe een onmachtige scheidsrechter gelukkig snel een einde aan de wedstrijd maakte.


 Meteen de kwalificatie voor de Suikerploeg die sinds lang nog eens doorstoot naar de 1/16de finales in de Beker! Woensdag weten we wie de volgende tegenstander wordt.


 


KVK Tienen: Verbist, Hertoge, Belme, Ben Ali, Morreel, Geebelen, Bayock, Gerits, Lunenburg, Karabulut, Verlaine.
Torhout 1992 KM: David, Colpaert, Moyaert, Pecqueux, Dewaele, Yde, Delrue, Boydens, Baert, Prinsier, Paravizzini.
doelpunten: 23' Belme (1-0), 55' Karabulut (2-0), 84' Pecqueux (2-1), 85' Geebelen (3-1).
geel:Colpaert, Moyaert, Hertoge.
rood: Prinsier (2 x geel)

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Francs Borains
KVK Tienen
zondag 27 september
15 uur - geen KVK-fans toegelaten!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters worden op deze wedstrijd niet toegelaten.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

KVK Tienen won ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van tweedenationaler Spouwen-Mopertingen met 0-2. De bezoekers dwongen heel wat kansen af, maar het was wachten op de tweede helft tot die konden worden verzilverd. Claes opende de score op aangeven van Laureys en Yagan legde na een individuele actie de eindstand vast. Zondag opent KVK in de bekercompetitie op het veld van derdenationaler Saint Ghislain.

09/09/2020
KVK Tienen opent in de beker van België op het veld van derde nationaler Union Saint-Ghislain Tertre Hautage. Zij wonen dit weekend in de derde ronde met 0-1 op het veld van eersteprovincialer KSV Diksmuide.  Saint-Ghislain bekleedde vorig seizoen een achtste stek in de rangschikking toen de competitie werd stopgezet. Bij plaatsing trekt KVK het weekend erna mogelijk naar  eersteprovincialer KVVV Ardennen of kersvers derde amateurklasser Bambrugge, dat niet aantrad tegen Virton wegens forfait van de Luxemburgers.
06/09/2020

KVK Tienen won de oefenpartij tegen tweedenationaler Sporting Hasselt met 3-0. Nelissen kreeg de kans om de score te openen voor de bezoekers, maar Spaenhoven maakte zich aan de overkant knap vrij en scoorde vanuit een scherpe hoek. KVK gaf weinig weg, maar kon pas in de slotfase afstand nemen. Na een overtreding op Ventôse tekende de Tiense aanvaller na 82 minuten vanop de stip voor de 2-0. In de slotfase brachten enkele Tiense beloften nog wat extra schwung in de partij. Grancea werkte in de slotminuut knap af op aangeven van Muntuabu.

03/09/2020
KVK Tienen won de eerste oefenwedstrijd voor eigen publiek met 3-2 van tweedenationaler KOSC Wijgmaal. Yagan bracht KVK na een kwartier op voorsprong met fraaie een plaatsbal over de bezoekende doelman. Tien minuten later bracht Benamar de stand opnieuw in evenwicht vanop de stip. Net als enkele dagen eerder op het veld in Diegem na Tiens handspel bij een aangeschoten bal. Kort na de pauze bediende Ventôse de vrijstaande Yagan die KVK andermaal op voorsprong bracht, maar ook dit keer kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na Tiens balverlies. Kaljoni trapte de bal laag buiten het bereik van KVK-doelman Amenga. Met nog een kwartier te voetballen legde Matterne met een strak schot de eindstand vast nadat Wijgmaal-doelman De Corte de bal niet niet voldoende kon ontzetten. 
30/08/2020

KVK Tienen oefende op het veld van tweedenationaler K. Diegem Sport. Na een gelijkopgaand matchbegin trok de bij momenten kwiekere thuisploeg het laken wat naar zich toe. Dat resulteerde in twee vermijdbare tegengoals van Barkellil voor de pauze, waarvan eentje vanop de stip na handspel. Tienen kwam fris uit de kleedkamer in de tweede helft en maakte de aansluitingstreffer via Ventôse. Na driekwart wedstrijd kreeg de oefenpartij een vreemde wending. Op aangeven van zijn grensrechter trok scheidsrechter Stevens aan de Tiense bank de rode kaart voor een reeds gewisselde kapitein Hannes. Toen deze zich niet meteen naar de kleedkamers wilde begeven, werd de wedstrijd tot ieders verbazing stilgelegd. Na tien minuten kon men de partij hervatten. De 17-jarige belofte Stanislas Mertens verraste de thuisdoelman en bracht de stand nog op 2-2.

26/08/2020

Abonnees krijgen gratis toegang tot de oefenwedstrijden van KVK Tienen in het Bergéstadion. Niet abonnees betalen 5 euro.  Reserveren voor de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal op zondag 30 augustus kan hier!

25/08/2020

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede nationaler RC Hades met 0-1. De Suikerploeg creëerde heel wat kansen in de eerste helft, maar  moest wachten op een own-goal na hoekschop van Matterne vroeg in de tweede helft om dat overwicht te verzilveren. In het slot kwam ook de thuisploeg wat meer opzetten, maar gescoord werd er niet meer.

20/08/2020

In de maand augustus kan je een abonnement afhalen in het clubsecretariaat op dinsdag, vrijdag en zaterdag tussen 10 uur en 11.30 uur. Je kan ook terecht in het secretariaat bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Een abonnement reserveer je nog steeds via deze pagina!

17/08/2020

Ontdek onze partnerbrochure