Beker van België: K. Olsa Brakel - KVK Tienen: 2 - 1 Printervriendelijke versie

KVK Tienen en thuisploeg K. Olsa Brakel (derde klasse A) maakten er een zeer genietbare bekerpartij van.
 
De thuisploeg ging snel van start, maar buiten twee afgeblokte afstandsschoten van Haezebroeck kwam Brakel niet. Op het kwartier herstelde Tienen het evenwicht en werd het meteen gevaarlijk. Na een combinatie tussen Haroun en Bangoura schoot de Tiense spits net naast de kruising. Ly en Boulatiour probeerden het van net buiten het strafschopgebied. Beiden stuitten een attente Deprez.
 
Olsa reageerde met een schot in de draai van Mathias Vanden Berghe. Met de rust in zicht kon Delie zich alleen doorzetten na slecht uitverdedigen. Hij besloot echter over. Aan de overzijde pakte Ly tegen zijn ex-ploeg uit met een stevige knal. Weer bracht Deprez redding.
 
Leroy toverde in de tweede helft een mooie actie uit zijn hoed, maar werd net op tijd afstopt. Tienen dreigde opnieuw vanop afstand via Grancea.
 
Een kwartier voor tijd viel het doelpunt dan toch. Na een scherpe corner van Leroy kopte Désire raak. Amper twee minuten later bracht de ingevallen Mathei, ook op hoekschop, simpel de bordjes in evenwicht. Toen iedereen zich opmaakte voor strafschoppen trapte Kjell Knipping een makkelijk toegekende vrije trap droogjes binnen. KVK Tienen mist zo een bekertreffen tegen tweedeklasser KSK Heist en kan zich ten volle op de competitie concentreren. 
 
K. Olsa Brakel: Deprez, Knipping Kjell, Knipping Kaj (43’ Moreels), Merckaert, Désire, Haezebroeck, Van den Berghe K., Van Waeyenberghe, Vanden Berghe M., Delie (65’ De Langhe)
KVK Tienen: De Wolf, Puttenaers, Vos, Verhamme, Boulatouir, Roosbeek, Grancea, Ly (87’ Willems), Singh, Bangoura (72’ Mathei), Haroun (70’ Nulens).
Doelpunten: 77’ Désire (1-0), 79’ Mathei (1-1), 93’ Kjell Knipping.
Geel: Singh, Merckaert, Boulatouir.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sporting Hasselt
KVK Tienen
zaterdag 28 september 2019
20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure