Antwerp FC - KVKT : 5 - 1 Printervriendelijke versie

Voor de eerste van twee uitwedstrijden trok de Suikerploeg naar Antwerpen. Trainer Nassen bracht de wederoptredende Triantafillidis, Gielen en De Silva aan de aftrap. In de aanvangsfase van de partij kwam de thuisploeg het meest nadrukkelijk aandringen. Dong schoot over na een actie van Campbell en ook Olguin kreeg zijn vizier niet scherpgesteld. Souleymane kon na 17 minuten de score openenen toen hij ongehinderd door de Tiense verdediging mocht sluipen. Hij stifte de bal over doelman Verbist tegen de netten. Buvé was even later niet opgewassen tegen Olguin, maar zijn poging vanuit de zestien ging gelukkig een metertje over. Minder dan tien minuten na de openingstreffer verkeek doelman Verbist zich op een botsend afstandsschot van Souleymane.


 


Meteen 2-0 en het vooruitzicht op een moeilijke avond. Maar Tienen herpakte zich. Een oprukkende Bayock besloot slechts een metertje naast en ook een vrije trap van Triantafillidis zorgde voor dreiging. De grootste kans op de aansluitingstreffer was er op slag van rusten. Doelman Ristovic had een wereldsave in huis om het schot van Geebelen na een hoekschop van de doellijn te keren. Een poging van Bayock ging nog nipt voorlangs.


 In het vierde kwartier drukte Tienen het gaspedaal in. De bal ging nu vlotjes rond op de Antwerpse helft. Een mooi afstandsschot van Lunenburg werd door doelman Ristovic overgetikt. Geebelen kreeg zijn schot niet binnen het kader na een voorzet van De Silva. Een ongedekte Lacroix was wel bij de pinken en legde een voorzet van Belme koelbloedig tegen de netten.


 De aansluitingstreffer schudde de thuisploeg meteen wakker. Olguin knalde op de kruising en Buvé haalde de rebound nog net van de doellijn. De Tiense verdediging kraakte onder het powerplay van Antwerp. Zowat iedere aanval zorgde voor doelgevaar. Een pegel van Campbell verdween via de onderkant van de lat over de doellijn. Olguin dikte aan tot 4-1 met een stifter over Verbiest. Aan de overzijde toonde doelman Ristovic nog attent op een schot van de ingevallen Copel, maar het was Di Gregorio die veel te makkelijk de te zware 5-1 eindcijfers op het scorebord zette. Bayock vergat in de slotminuut nog te milderen en besloot van dichtbij in het zijnet.


 KVK Tienen: Verbist, Gerits, Lunenburg, Triantafillidis (71' Copel), Buvé, Gielen (79' Hertoge), Lacroix (77' Smolders), De Silva, Bayock, Belme, Geebelen.
R. Antwerp FC: Ristovic, Hilton, Cisse, Di Gregorio, Dong (65' Verjans), Olguin, Simpson, Verbiest, Evans, Campbell (80' Tomsin), Souleymane (85' Baert).
doelpunten: 17' Campbell (1-0), 25' Souleymane (2-0), 60' Lacroix (2-1), 64' Campbell (3-1), 76' Olguin (4-1), 80' Di Gregorio (5-1).
geel: Gielen
 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 15 november - 15 uur
competitie stopgezet tot en met 8/11


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Pieter Kempeneers krijgt geen extra schorsing van de KBVB na zijn uitsluiting in de wedstrijd tegen Mandel United. Bij het afschermen van de bal in een duel raakte hij een tegenstrever in het aangezicht.

24/10/2020

De KBVB besliste om de competitie in eerste nationale op te schorten tot 8 november in het kader van de corona-maatregelen. Ook de beloften spelen geen wedstrijden. Men laat weten dat men hoopt om de competitie zo snel als kan te herstarten. 

21/10/2020

Zondag voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen K. Patro Maasmechelen. We vragen thuissupporters opnieuw om te reserveren. De club wacht nog op richtlijnen van de politie wat betreft de eventuele aanwezigheid van bezoekende fans. Dit alles uiteraard onder voorbehoud dat de competitie in eerste nationale niet wordt stopgezet.

19/10/2020

Hoewel de wedstrijden van eerste elftallen vanaf de tweede amateurklasse zijn afgelast wordt er (voorlopig?) nog wel gevoetbald in eerste nationale. In het kader van de corona-maatregelen laat URSL Visé echter weten dat er zondag geen bezoekende supporters op de wedstrijd worden toegelaten. We vragen onze supporters om deze maatregel te respecteren.

14/10/2020

Na de wedstrijd tegen KVV Thes Sport kunnen supporters in het Bergéstadion terecht voor een tweede wedstrijd. Om 18.30 uur start de wedstrijd van KVK Tienen B tegen Hoegaarden B. Meteen een topper in vierde provinciale!

03/10/2020

Trainer Jo Claes kan voor de wedstrijd tegen Thes Sport rekenen op een volledige spelerskern, met uitzondering van de langdurig geblesseerde Damblon en geschorsten Meeus en Spaenhoven.

03/10/2020

KVK Tienen opent de competitie op het veld van Francs Borains. Hannes Meeus (ontstoken pees in voetzool en twee schorsingsdagen) en Lucas Damblon (scheur in enkelligament) zijn out. Farin (kneuzing) en Kempeneers (adductoren) zijn onzeker. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Matterne, Farin (?), Bogaerts, Spaenhoven, Grancea, Claes, Kempeneers (?), Laureys, Ventôse, Yagan, Van Vaerenbergh, Swerten en Vandergeeten.

27/09/2020

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters kunnen zich voor een ticket wenden tot Thes Sport.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

KVK Tienen won ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van tweedenationaler Spouwen-Mopertingen met 0-2. De bezoekers dwongen heel wat kansen af, maar het was wachten op de tweede helft tot die konden worden verzilverd. Claes opende de score op aangeven van Laureys en Yagan legde na een individuele actie de eindstand vast. Zondag opent KVK in de bekercompetitie op het veld van derdenationaler Saint Ghislain.

09/09/2020

Ontdek onze partnerbrochure