Antwerp FC - KVKT : 5 - 1 Printervriendelijke versie

Voor de eerste van twee uitwedstrijden trok de Suikerploeg naar Antwerpen. Trainer Nassen bracht de wederoptredende Triantafillidis, Gielen en De Silva aan de aftrap. In de aanvangsfase van de partij kwam de thuisploeg het meest nadrukkelijk aandringen. Dong schoot over na een actie van Campbell en ook Olguin kreeg zijn vizier niet scherpgesteld. Souleymane kon na 17 minuten de score openenen toen hij ongehinderd door de Tiense verdediging mocht sluipen. Hij stifte de bal over doelman Verbist tegen de netten. Buvé was even later niet opgewassen tegen Olguin, maar zijn poging vanuit de zestien ging gelukkig een metertje over. Minder dan tien minuten na de openingstreffer verkeek doelman Verbist zich op een botsend afstandsschot van Souleymane.


 


Meteen 2-0 en het vooruitzicht op een moeilijke avond. Maar Tienen herpakte zich. Een oprukkende Bayock besloot slechts een metertje naast en ook een vrije trap van Triantafillidis zorgde voor dreiging. De grootste kans op de aansluitingstreffer was er op slag van rusten. Doelman Ristovic had een wereldsave in huis om het schot van Geebelen na een hoekschop van de doellijn te keren. Een poging van Bayock ging nog nipt voorlangs.


 In het vierde kwartier drukte Tienen het gaspedaal in. De bal ging nu vlotjes rond op de Antwerpse helft. Een mooi afstandsschot van Lunenburg werd door doelman Ristovic overgetikt. Geebelen kreeg zijn schot niet binnen het kader na een voorzet van De Silva. Een ongedekte Lacroix was wel bij de pinken en legde een voorzet van Belme koelbloedig tegen de netten.


 De aansluitingstreffer schudde de thuisploeg meteen wakker. Olguin knalde op de kruising en Buvé haalde de rebound nog net van de doellijn. De Tiense verdediging kraakte onder het powerplay van Antwerp. Zowat iedere aanval zorgde voor doelgevaar. Een pegel van Campbell verdween via de onderkant van de lat over de doellijn. Olguin dikte aan tot 4-1 met een stifter over Verbiest. Aan de overzijde toonde doelman Ristovic nog attent op een schot van de ingevallen Copel, maar het was Di Gregorio die veel te makkelijk de te zware 5-1 eindcijfers op het scorebord zette. Bayock vergat in de slotminuut nog te milderen en besloot van dichtbij in het zijnet.


 KVK Tienen: Verbist, Gerits, Lunenburg, Triantafillidis (71' Copel), Buvé, Gielen (79' Hertoge), Lacroix (77' Smolders), De Silva, Bayock, Belme, Geebelen.
R. Antwerp FC: Ristovic, Hilton, Cisse, Di Gregorio, Dong (65' Verjans), Olguin, Simpson, Verbiest, Evans, Campbell (80' Tomsin), Souleymane (85' Baert).
doelpunten: 17' Campbell (1-0), 25' Souleymane (2-0), 60' Lacroix (2-1), 64' Campbell (3-1), 76' Olguin (4-1), 80' Di Gregorio (5-1).
geel: Gielen
 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Francs Borains
KVK Tienen
zondag 27 september
15 uur - geen KVK-fans toegelaten!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters worden op deze wedstrijd niet toegelaten.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

KVK Tienen won ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van tweedenationaler Spouwen-Mopertingen met 0-2. De bezoekers dwongen heel wat kansen af, maar het was wachten op de tweede helft tot die konden worden verzilverd. Claes opende de score op aangeven van Laureys en Yagan legde na een individuele actie de eindstand vast. Zondag opent KVK in de bekercompetitie op het veld van derdenationaler Saint Ghislain.

09/09/2020
KVK Tienen opent in de beker van België op het veld van derde nationaler Union Saint-Ghislain Tertre Hautage. Zij wonen dit weekend in de derde ronde met 0-1 op het veld van eersteprovincialer KSV Diksmuide.  Saint-Ghislain bekleedde vorig seizoen een achtste stek in de rangschikking toen de competitie werd stopgezet. Bij plaatsing trekt KVK het weekend erna mogelijk naar  eersteprovincialer KVVV Ardennen of kersvers derde amateurklasser Bambrugge, dat niet aantrad tegen Virton wegens forfait van de Luxemburgers.
06/09/2020

KVK Tienen won de oefenpartij tegen tweedenationaler Sporting Hasselt met 3-0. Nelissen kreeg de kans om de score te openen voor de bezoekers, maar Spaenhoven maakte zich aan de overkant knap vrij en scoorde vanuit een scherpe hoek. KVK gaf weinig weg, maar kon pas in de slotfase afstand nemen. Na een overtreding op Ventôse tekende de Tiense aanvaller na 82 minuten vanop de stip voor de 2-0. In de slotfase brachten enkele Tiense beloften nog wat extra schwung in de partij. Grancea werkte in de slotminuut knap af op aangeven van Muntuabu.

03/09/2020
KVK Tienen won de eerste oefenwedstrijd voor eigen publiek met 3-2 van tweedenationaler KOSC Wijgmaal. Yagan bracht KVK na een kwartier op voorsprong met fraaie een plaatsbal over de bezoekende doelman. Tien minuten later bracht Benamar de stand opnieuw in evenwicht vanop de stip. Net als enkele dagen eerder op het veld in Diegem na Tiens handspel bij een aangeschoten bal. Kort na de pauze bediende Ventôse de vrijstaande Yagan die KVK andermaal op voorsprong bracht, maar ook dit keer kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na Tiens balverlies. Kaljoni trapte de bal laag buiten het bereik van KVK-doelman Amenga. Met nog een kwartier te voetballen legde Matterne met een strak schot de eindstand vast nadat Wijgmaal-doelman De Corte de bal niet niet voldoende kon ontzetten. 
30/08/2020

KVK Tienen oefende op het veld van tweedenationaler K. Diegem Sport. Na een gelijkopgaand matchbegin trok de bij momenten kwiekere thuisploeg het laken wat naar zich toe. Dat resulteerde in twee vermijdbare tegengoals van Barkellil voor de pauze, waarvan eentje vanop de stip na handspel. Tienen kwam fris uit de kleedkamer in de tweede helft en maakte de aansluitingstreffer via Ventôse. Na driekwart wedstrijd kreeg de oefenpartij een vreemde wending. Op aangeven van zijn grensrechter trok scheidsrechter Stevens aan de Tiense bank de rode kaart voor een reeds gewisselde kapitein Hannes. Toen deze zich niet meteen naar de kleedkamers wilde begeven, werd de wedstrijd tot ieders verbazing stilgelegd. Na tien minuten kon men de partij hervatten. De 17-jarige belofte Stanislas Mertens verraste de thuisdoelman en bracht de stand nog op 2-2.

26/08/2020

Abonnees krijgen gratis toegang tot de oefenwedstrijden van KVK Tienen in het Bergéstadion. Niet abonnees betalen 5 euro.  Reserveren voor de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal op zondag 30 augustus kan hier!

25/08/2020

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede nationaler RC Hades met 0-1. De Suikerploeg creëerde heel wat kansen in de eerste helft, maar  moest wachten op een own-goal na hoekschop van Matterne vroeg in de tweede helft om dat overwicht te verzilveren. In het slot kwam ook de thuisploeg wat meer opzetten, maar gescoord werd er niet meer.

20/08/2020

In de maand augustus kan je een abonnement afhalen in het clubsecretariaat op dinsdag, vrijdag en zaterdag tussen 10 uur en 11.30 uur. Je kan ook terecht in het secretariaat bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Een abonnement reserveer je nog steeds via deze pagina!

17/08/2020

Ontdek onze partnerbrochure