KVK Tienen - Bleid-Gaume: 4-0 Printervriendelijke versie

Trainer Ost gaf de 17-jarige debutant Nathan Moucheux  voor het eerst een stek in de basis. Hij begon centraal achteraan naast Peeters. Colin begon op de bank. Pellegriti, De Silva en Verhamme waren nog niet inzetbaar. Coulibaly was geelgeschorst. Bij hekkensluiter Bleid-Gaume was het uitkijken naar de sympathieke oud-KVK’er David Triantafillidis.

Na tien minuten voetballen opende KVK Tienen de score. De klaarkijkende Nijs bediende Singh die centraal voor doel binnenkopte. Bleid kon al voetballend weinig klaarmaken. Triantafillidis waagde zijn kans met een vrije trap. De Wolf bracht redding, maar loste het leder in de rebound. Beide ploegen probeerden wel, maar verder dan wat schoten uit de tweede lijn kwam men niet in een eerste helft zonder veel verhaal.

In de tweede helft was het tot de zeventigste minuut wachten voor wat opschudding op de supportersbanken. Een counterend Tienen bereikte via diverse tussenstations de ingevallen Sarcinella die de bal panklaar legde voor Nijs. Die liet deze kans niet liggen en verdubbelde de score. Meteen daarna had De Wolf nog een prima redding in huis op een schot van Mc Mahon, maar Nijs nam op aangeven van Singh met een tweede Tiense goal  in evenveel minuten alle twijfels weg.

Bleid-Gaume zocht naar een eerredder via Haidara. De Wolf toonde zijn klasse en tikte het schot via de paal uit z’n kooi.  Renson poeierde ondertussen hoog over aan de overzijde. Toch was het Bleid dat met nog tien minuten op de klok aandrong: Del Molino trapte enkele meters naast.

Nicolas De Mol, volgend jaar voetballend bij Tempo Overijse, zette met nog vier minuten op de klok de 4-0 op het scorebord. Met een laag en hardgetrapt mooi ééntijdsschot gaf hij Bleid-doelman Alliet het nakijken. Een aandringend Tienen kon het slotkwartier kruiden met enkele mooie aanvallen en maakte zo een eerder fletse tweede helft helemaal goed. KVK Tienen mag dus een driepunter bijschrijven en vindt opnieuw aansluiting met de subtop. 

KVK Tienen: De Wolf, Renson, Peeters, Simonaitis (60’ Sarcinella), Willems,Singh, Moucheux, De Mol, Nijs, Roosbeek (50’ Deflem), Conard (78’ De Geyter).
FC Bleid-Gaume: Alliet, Mununga (79’ Janssens), Alageyik, Sikumoya, Del  Molino, George, Mc Mahon, Triantafillidis, Frederic Tuta (82’ Cedric Tuta), Haidara, Yalic (82’ Yalic).
doelpunten: 10’ Singh (1-0), 75’ Nijs (2-0), 76’ Nijs (3-0), 86’ De Mol (4-0)
geel: Roosbeek, De Mol, Mununga
scheidsrechter: Philippe Vinche 

>> Meer sfeerbeelden van de wedstrijd KVK Tienen - Bleid-Gaume vind je in onze fotogalerij!

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

RFC Tilleur
KVK Tienen
Beker van België
zo. 18 augustus - 16 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Meeus (enkel) en Acke (schouder) zijn out voor de wedstrijd tegen KAC Betekom. Weeghmans is geschorst. Selectie: Mombaerts, Hannes, Claes, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne en Bourguignon

04/05/2019

Ontdek onze partnerbrochure