KVK Tienen - Bleid-Gaume: 4-0 Printervriendelijke versie

Trainer Ost gaf de 17-jarige debutant Nathan Moucheux  voor het eerst een stek in de basis. Hij begon centraal achteraan naast Peeters. Colin begon op de bank. Pellegriti, De Silva en Verhamme waren nog niet inzetbaar. Coulibaly was geelgeschorst. Bij hekkensluiter Bleid-Gaume was het uitkijken naar de sympathieke oud-KVK’er David Triantafillidis.

Na tien minuten voetballen opende KVK Tienen de score. De klaarkijkende Nijs bediende Singh die centraal voor doel binnenkopte. Bleid kon al voetballend weinig klaarmaken. Triantafillidis waagde zijn kans met een vrije trap. De Wolf bracht redding, maar loste het leder in de rebound. Beide ploegen probeerden wel, maar verder dan wat schoten uit de tweede lijn kwam men niet in een eerste helft zonder veel verhaal.

In de tweede helft was het tot de zeventigste minuut wachten voor wat opschudding op de supportersbanken. Een counterend Tienen bereikte via diverse tussenstations de ingevallen Sarcinella die de bal panklaar legde voor Nijs. Die liet deze kans niet liggen en verdubbelde de score. Meteen daarna had De Wolf nog een prima redding in huis op een schot van Mc Mahon, maar Nijs nam op aangeven van Singh met een tweede Tiense goal  in evenveel minuten alle twijfels weg.

Bleid-Gaume zocht naar een eerredder via Haidara. De Wolf toonde zijn klasse en tikte het schot via de paal uit z’n kooi.  Renson poeierde ondertussen hoog over aan de overzijde. Toch was het Bleid dat met nog tien minuten op de klok aandrong: Del Molino trapte enkele meters naast.

Nicolas De Mol, volgend jaar voetballend bij Tempo Overijse, zette met nog vier minuten op de klok de 4-0 op het scorebord. Met een laag en hardgetrapt mooi ééntijdsschot gaf hij Bleid-doelman Alliet het nakijken. Een aandringend Tienen kon het slotkwartier kruiden met enkele mooie aanvallen en maakte zo een eerder fletse tweede helft helemaal goed. KVK Tienen mag dus een driepunter bijschrijven en vindt opnieuw aansluiting met de subtop. 

KVK Tienen: De Wolf, Renson, Peeters, Simonaitis (60’ Sarcinella), Willems,Singh, Moucheux, De Mol, Nijs, Roosbeek (50’ Deflem), Conard (78’ De Geyter).
FC Bleid-Gaume: Alliet, Mununga (79’ Janssens), Alageyik, Sikumoya, Del  Molino, George, Mc Mahon, Triantafillidis, Frederic Tuta (82’ Cedric Tuta), Haidara, Yalic (82’ Yalic).
doelpunten: 10’ Singh (1-0), 75’ Nijs (2-0), 76’ Nijs (3-0), 86’ De Mol (4-0)
geel: Roosbeek, De Mol, Mununga
scheidsrechter: Philippe Vinche 

>> Meer sfeerbeelden van de wedstrijd KVK Tienen - Bleid-Gaume vind je in onze fotogalerij!

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

K. Diegem Sport
KVK Tienen
zondag 15 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure