Guy Uyttebroeck is CEO van KVK Tienen Printervriendelijke versie

Afgelopen woensdag verzamelden de medewerkers, spelers en trainers van KVK Tienen in het Bergéstadion voor een infoavond rond de toekomstvisie op de club. In het kader van een verdere professionalisering werden door bestuurder Luc Vancamp de krachtlijnen van het nieuwe beleid geschetst en ook het nieuwe organigram voorgesteld en toegelicht.

De Algemene vergadering van de club bestaat uit 24 leden en wordt nog steeds voorgezeten door Willy Schepers. Ondervoorzitter blijft Bruno Van Lindt. 
 
Willy Schepers, Luc Vancamp, Roger Van Geerteruy, Leon Sué en Jacques Lefèvre vormen in de toekomst de afgeslankte Raad van bestuur. Secretaris is Georges Daems. Zij bepalen de koers die de club vaart. 
 
Om de nieuwe structuur extra daadkracht te geven werden ook vier nieuwe functies gecreëerd. De Chief Technical Officer (CTO) houdt zich bezig met het sportieve beleid dat de club voert. Marketing en sales zijn het terrein van de Chief Commercial Officer (CCO). De dagelijkse leiding is in handen van de Chief Organizational Officer (COO). De Chief Financial Officer (CFO) volgt op zijn beurt het sportieve beleid binnen onze club op. Deze functies worden respectievelijk ingevuld door Jean-Luc Vandermeeren, André Kestens, Guy Uyttebroeck en Paul Swartenbroek. Ben Caes is verantwoordelijk voor de jeugdwerking.
 
De werking van de club wordt gecoördineerd door CEO Guy Uyttebroeck. Deze laatste, een geboren Tienenaar, sinds jaren trouw supporter en in het dagelijkse leven directeur van vormingscentrum Destelheide, is een nieuw gezicht binnen de clubwerking. Hij kon zich de voorbije weken al wat inwerken en neemt zijn taak met veel enthousiasme en geloof in een beloftevolle toekomst voor KVK Tienen op.
 
Medewerkers die vragen of suggesties hebben m.b.t. de nieuwe structuur kunnen terecht bij de bestuurders, CEO Guy Uyttebroeck of iemand van zijn team.
 
 
 
 
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure