Daniël Nassen niet langer trainer van KVK Tienen Printervriendelijke versie

Daniël Nassen is niet langer trainer van KVK Tienen. De club maakte met onmiddellijke ingang een einde aan de overeenkomst gezien de tegenvallende sportieve resultaten van de voorbije weken. 

De sympathieke Limburger nam in het voorjaar van 2005 het sportieve roer over van Francis Vanhamel en bleef gedurende 6 jaar onafgebroken trainer. In het hedendaagse voetbal een prestatie die voor zich spreekt en waardering verdient.
 
Het hoogtepunt was de promotie vanuit derde naar tweede klasse in mei 2006, maar ook in tweede klasse zorgde hij mee voor tal van mooie momenten. Zelfs bij een nederlaag bleef Nassen groots en maakte hij altijd tijd voor een geduldige analyse. Steeds collegiaal, steeds met de glimlach. Ook bij spelers en collega's kon hij altijd op veel waardering rekenen.
 
Zowel club als trainer kijken dan ook terug op een bijzonder vruchtbare en bijzondere samenwerking. KVK Tienen wenst Daniël het allerbeste toe voor de toekomst.
 
De club hoopt eerstdaags een vervanger voor Daniël Nassen aan te duiden. Voorlopig neemt assistent Marc Lemoine de trainingen over.
Label(s):

Dank je voor het draaien van iets te zijn.

Bijna 6 jaar! Wow! Het lijkt erop dat de NFL coach die heeft al tientallen jaren op te bouwen en te herschikken teams.

Ik denk dat ondanks alles, het was een wijs besluit. Het zou ondankbaar zijn aan de coach die ons de 2e divisie neem de 3e divisie opnieuw. Maar toch heb ik naar een ander 'ondankbaarheid' op te lossen: we zullen in divisie 2?

Of heeft het voor onze held weer, waardoor we terug naar divisie 2 in 2012?

bedankt trainer

goed werk geleverd trainer al die jaren het ligt zeker niet aan u dat het minder gaat. Al maanden vraagt ge een spits ,en plots is er één voor een nieuwe trainer .
Het bestuur zou ook zo gedreven als u mogen werken en geen praat verkopen tussen pot en pint, ik vraag mij af of het bestuur niet beter opstapt in plaats van de trainer.
Ik vind het namelijk schandalig hoe sommige spelers worden afgebroken tijdens de radio-uitzending , de heren die daar achter de microfoon zitten denk na voor dat je onzin uitkraamt .Soms worden spelers al afgebroken voor de wedstrijd begonnen is.

Nassen

Het jaar teveel,een cliché van Oostende tot Virton,maar hier zeker op zijn plaats.En dat heeft niks te maken met opstellingen en vervangingen,maar met sleet op een relatie,uitgekeken zijn op mekaar.Respect voor het terugbrengen van de middenmoot van 3de naar 2de en de mooie jaren daarna.Maar in tegenstelling met de Wengers en de Fergusons van deze wereld is zo een lange carriere bij één club bijna onmogelijk geworden.In voetbal worden deze dagen beslissingen dag per dag genomen,afhankelijk van de resultaten de zondag voordien.
Dus bedankt,hopelijk tot gauw,want wat je DN nooit hebt kunnen verwijten is dat hij geen hart had voor KVK.Hopelijk dat de spelers dat nu ook tonen!!!!!!!!!!!

Trainer Nassen

Het ga u wel Mijnheer Nassen.
Veel respect voor een faire tegenstander die steeds een correcte visie op het matchverloop had.

nassen

menings verschillen zijn er altijd, en toveren kun je ook niet,je hebt meermaals een spits gevraagd,voor jou heeft dit te lang geduurd,voor ze het eindelijk door hadden,je bent niet alleen verantwoordelijk hiervoor,bedankt voor de mooie jaren die je bracht op KVK Tienen

Bedankt Daniel voor de mooie

Bedankt Daniel voor de mooie momenten, ook jij bent diegene die geloofd in de jeugd en alle kansen gaf aan deze jongeren, een dikke proficiat voor je mateloze inzet ondanks de tegenwerking van het bestuur, het mocht niet zijn dit seizoen bij kvk maar jij zal zeker niet lang langs de kant blijven staan.

Bedankt voor de mooie jaren,

Bedankt voor de mooie jaren, voor het steeds streven naar verzorgd en aanvallend voetbal!
Het ga je goed!

nassen

nassen het is uw fout niet maar wel aan de spelers zij zouden ze minder moeten betalen ze zouden wel spelen en als ge met beloften moet spelen in de eerste ploeg dan kunt ge geen match winnen en dan de supporters van tiennen ze kunnen alleen maar klagen er zijn veel ergere dingen dan een match verliezen nassen het ga je goed

Aan uw taal te zien betwijfel

Aan uw taal te zien betwijfel ik wel of het de moeite is om te reageren,
dat de spelers teveel betaald worden ligt niet aan de spelers hé, en waarom zou je niet met je eigen jeugdtalent spelen.
En supporters van TieNEN klagen altijd, dat is typisch de Tiense mentaliteit! En trouwens overal zouden ze klagen na zo een seizoen. Helaas is de trainer dan bijna altijd de dupe.

Nassen

Merci voor de mooie momenten Daniel, al was dit seizoen een seizoen teveel onder jouw leiding!

Het is dan toch gebeurd.

Het is dan toch gebeurd. Trainer wordt ontslagen. Bestuur had geen andere keuze meer. Daniël, toch bedankt voor de jarenlange inzet en de vele mooie en grootse momenten die we onder jouw leiding mochten beleven. De laatste weken ging het inderdaad niet goed, en dan is het altijd de trainer die de dupe is. Het gaat je goed en veel succes voor de toekomst.

Amaai

amaai nu al, het werd stilaan tijd maarja
laten we niet vergeten wat hij voor kvk betekend heeft
Merci Nassen en succes verder

Merci

Merci Daniël maar dit was de beste oplossing volgens mij.
Zeker respect voor je inzet voor de club.

bedankt

Bedankt voor alles meneer Nassen, Tienen verliest een grote meneer op alle vlakken! Het ga je goed.

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure