Investeer mee in een nieuw kunstgrasveld in het Bergéstadion

 
Investeer tot 1 september 2017 mee in een nieuw hoogwaardig kunstgrasveld in het Bergéstadion. Het KVK-bestuur doet het. Onze leden en supporters kunnen het doen. Iedereen die een positief en interessant investeringsproject zoekt kan het ook doen. Via crowdfunding krijg je een mooi rendement op je investering.
 
Waarom meedoen?
  • Voor een betere voetbaltechnische jeugdopleiding, voor meer uren voetbalplezier.
  • Omdat het een interessante investering is: rendement van 5% bruto. En omdat de club de nodige voorzieningen heeft getroffen voor terugbetaling.
  • Omdat ook de stad Tienen serieus investeert en gelooft in ons project.
  • Omdat KVK Tienen één grote sportfamilie is die het beste wil voor onze kids en onze teams.
 
Hoe kan je dit toekomstproject mee steunen?
 
>> Optie 1: donatie
 
Je bent een fan van de club en je steunt het project zonder terugbetaling.
 
Je maakt het gewenste bedrag over op het rekeningnummer van RFC Tienen-Hageland, 
BE26 7360 3613 8729 met vermelding 'donatie kunstgrasveld'.
 
Jouw extra:
Elke storting van minimum 250€ geeft recht op 2 VIP-diners tijdens het sponsorevent  2017-2018.
 
>> Optie 2: investering
 
Je leent de club een bepaald bedrag via een obligatielening. Je ontvangt een jaarlijkse mooie rente van 5% bruto voor die inspanning. Dat is veel meer dan een spaarboekje. Na het lezen van de prospectus vul je het inschrijvingsformulier in. 
 
Je kan kiezen uit obligaties van 500, 1000 of 5000 euro. We contacteren je daarna snel met meer info over de praktische modaliteiten.
 
Jouw extra:
Elk jaar ontvang je een deel van het kapitaal en de rente (rendement van 5% bruto).
Elke lening geeft recht op 2 VIP-diners tijdens het sponsorevent 2017-2018.
 

Meer weten?

Waarom een kunstgrasveld?

Onze 320 jeugdspelers komen nu wekelijks naar Oorbeek voor trainingen en wedstrijden, van onze 5-jarigen tot de U19. Het verhaal van de terreinen kennen we ondertussen. Eens de herfst in het land zijn de velden binnen de kortste keren overbespeeld. Kunstgras is daarvoor de oplossing. Een minimum aan onderhoud, in bijna alle omstandigheden vlot bespeelbaar en met een garantie op aangenaam speelcomfort.

Welk terrein?

Samen met de experts van de firma Scheerlinck opteert KVK Tienen voor een kunstgras tapijt van de Belgische fabrikant Lano Sports. De Profoot MXSi TLT 45mm is een revolutionaire voetbalmat van de nieuwste generatie, volgens de FIFA normen. Het tapijt wordt onder andere gebruikt in het voetbalcentrum Neerpede van RSCA Anderlecht en op het trainingscentrum van Standard Luik. Het tapijt verkreeg bovendien het Quality PRO-certificaat van de RU Gent.

Stéphane Boillat, verantwoordelijke infrastructuur van RSCA op de website van Lano Sports:

"De kwaliteit is subliem, vooral de bal bots en schokdemping zijn werkelijk ongezien en voldoen aan de normen van de UEFA en de FIFA. Daarnaast speelde ook het ecologische aspect een grote rol. De gezondheid van onze spelers is namelijk prioritair.  We wilden de eventuele risico's door het gebruik van rubber of andere synthetische materialen vermijden. Van alle overwogen bedrijven en producten beantwoordde de invulling met biologische kurkeik, het beste aan al onze criteria."

Een filosofie waar KVK Tienen zich 100% bij aansluit. Invulling met kurk en niet met rubber. De gezondheid van onze kids komt zonder discussie op de eerste plaats.

Het project plaatst KVK Tienen en de andere clubs in de regio aan de top op het vlak van veld accommodatie voor minstens 10 jaar. Het is een motiverende factor voor het hele voetbal in de regio, zeker het jeugdvoetbal dat maximaal zal kunnen gebruik maken van het kunstgras.

Het project zorgt er ook voor dat onze kids en de eerste elftallen helemaal kunnen inzetten op een technisch en verfijnd type voetbal.

Moet het veld ook onderhouden worden en hoe lang gaat het mee?

Het kunstgrasveld heeft minimaal onderhoud nodig. Eén keer per week met een tractor het strooisel (kurk) harken en gelijk verdelen. De levensduur van een kunstgrasveld (het tapijt) is berekend op 10 à 12 jaar. Dat is de garantie van de fabrikant. Met normaal gebruik en voldoende onderhoud, moet het pas na meer dan vijftien jaar vervangen worden.

Waar komt het kunstgrasveld precies?

Het terrein komt in het Bergéstadion, het hoofdterrein van KVK Tienen.

Het stadion zal het kloppende hart worden van onze vereniging. Een locatie in een modern stadion. Daarnaast zal ook T-Soccer City, het overkoepelende jeugdvoetbalproject de accommodatie gebruiken.

Speelt iedereen altijd op kunstgras?

We streven naar een optimaal gebruik van het terrein. Maar niet iedereen zal altijd trainen op kunstgras. We trainen en spelen ook nog wedstrijden op natuurgras in Oorbeek, dus een goeie mix is belangrijk.

Wie speelt er allemaal op het kunstgras in het Bergéstadion?

KVK Tienen is de thuisclub in de infrastructuur van het Bergéstadion.

Met de stad is overeengekomen dat 30% van de tijd tussen 18u en 22u gereserveerd kan worden door andere teams in Tienen tegen een sociale prijs. In dat kader lopen er momenteel al gesprekken met een veteranenteam dat op vrijdagavond de accommodatie wil gebruiken.

Daarnaast stelt de club overdag de terreinen open voor gebruik door de scholen in Tienen en zal op woensdag het jeugdproject T-Soccer City gebruik kunnen maken voor extra opleiding en wedstrijden.

Hoe betalen we dit allemaal?

KVK Tienen heeft met de stad een cocreatie-project opgezet.  De stad zorgt voor de basis subsidie, de club betaalt mee.

Voor KVK Tienen betekent het concreet dat de club gedurende 10 jaar een vast bedrag inschrijft voor de afbetaling van het project.

Dat bedrag is gelijk aan het bedrag dat nu jaarlijks wordt gespendeerd aan de aanleg en herstel van natuurgrasvelden. Met andere woorden, dat bedrag is er sowieso elk jaar.

Waarom doneren?

Omdat de club je na aan het hart ligt en omdat je het project van KVK Tienen 100% wil steunen. Je zoon of dochter, je kleinkinderen, of kids die je kent beleven een fijne opleiding bij KVK. En jij kan daar een belangrijke steun zijn in het opdrijven van de kwaliteit.

Waarom investeren via de obligatielening?

Omdat de club je na aan het hart ligt en omdat je een heel mooie return krijgt. Het bruto rendement is hoog: 5%. Meer dan menig spaarproduct bij de bank.

 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KHO Bierbeek
KVK Tienen
dinsdag 22 augustus
19 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won met 4-1 van derde amateurklasser KFC Diest. De thuisploeg kwam al na vijf minuten op voorsprong via Eboigbe, na mistasten van de bezoekende doelman. Diezelfde Eboigbe deed er nog een tweede bij na een verre uittrap van Hannes. Pajaziti en Marchoul zetten KVK nog voor de pauze helemaal op rozen, al kon ook Diest nog één keer scoren. In een potigere tweede helft daalde het spelniveau. De stand wijzigde niet meer. Blockx en Grancea kwamen nog niet aan de aftrap in deze oefenwedstrijd.Dinsdag oefent KVK op het veld van provincialer Bierbeek. Daarna werkt de groep richting competitiestart op 3 september tegen KVV Vosselaar.
 
20/08/2017

Na de uitschakeling in de Croky Cup voegt de club een extra oefenwedstrijd toe aan het programma. Op zondag 20 augustus voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen derde amateurklasser FC Diest. Aftrap om 15 uur. Deze wedstrijd vindt dus niet plaats op zaterdag zoals eerder gemeld.

17/08/2017

Trainer Geysenbergh doet voor de bekerwedstrijd op het veld van RRC Mormont een beroep op volgende spelers: Hannes, Nijsen, A. Vos, J. Vos, Haroun, Willems, Singh, Carton, Grancea, Pajaziti, Diouck, Eboigbe, Blockx, Dirix, Marchoul.

12/08/2017

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen eersteprovincialer KVC Houtem-Oplinter met 1-2.  Thibeau Caes scoorde twee keer.

11/08/2017

KVK Tienen trok naast Arthur Hannes en Wouter Nijsen nog een derde doelman aan. De 19-jarige Nederlander Justin Dautzenberg komt over van de beloften van STVV en voetbalde eerder bij de U19 van het Nederlandse MVV.

11/08/2017

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van eersteprovincialer VK Linden met 0-1. Het was wachten op een fraaie individuele actie en pegel van Grancea om de overwinning binnen te halen. De wedstrijd zelf was geen hoogvlieger. Een experimenteel Tienen, bij wie de bekerwedstrijd van zondag nog wat in de benen zat, vond weinig openingen tegen een gemotiveerd Linden dat weinig ruimte weggaf. Volgende donderdag voetbalt KVK Tienen op het veld van eersteprovincialer KVC Houtem-Oplinter.

08/08/2017

De oefenwedstrijd tegen het talentdetectieteam op donderdag 17 augustus is geschrapt.

08/08/2017

Op zondag 6 augustus trekt KVK Tienen richting RRC Waterloo voor de de bekerwedstrijd. Rochus moet een tweetal weken rust houden met een knieblessure. Carton is ziek. Selectie: Hannes, Nijsen, Willems, Jens Vos, Alexander Vos, Haroun, Diouck, Singh, Bourazma, Pajaziti, Grancea, Blockx, Candel, Dirix en Marchoul.

05/08/2017
KVK Tienen won de galawedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld van tweedeprovincialer Crossing Vissenaken met 3-6. Pajaziti (3x), Blockx en Willems maakten de Tiense doelpunten voor de pauze. Vissenaken scoorde vanop vrije trap. Na de pauze incasseerde een hertimmerd KVK met enkele beloften twee doelpunten. Keita legde de 3-6 eindstand vast. Zondag staat de eerste wedstrijd met inzet op het programma met een bekerwedstrijd op het veld van RRC Waterloo (aftrap: 16 uur).
 
02/08/2017

De tegenstander van KVK Tienen in de volgende ronde van de Croky Cup is bekend. Op zondag 6 augustus trekt KVK Tienen richting derde amateurklasser RRC Waterloo. De Waals-Brabanders speelden 1-1 tegen provincialer KDN United uit Kortrijk-Dutsel, maar waren meer trefzeker in de penaltyreeks (6-4).

30/07/2017