UEFA's OHL - KVK: 3-2 Printervriendelijke versie

Deze week moesten de Uefa’s ook op woensdag het veld op. Om 18u werd er gespeeld in het Jeugdvoetbalcentrum Bruineveld tegen de buren uit Leuven. Enkele weken geleden werd er thuis overtuigend met 3-1 van OHL gewonnen.
 
De wedstrijd werd op gang gefloten en beide ploegen gingen onmiddellijk op zoek naar een doelpunt. OHL probeerde het vanuit stilstaande fases, maar kwam hierbij niet tot scoren. Tienen zette een aanval op langs de linkerflank. Mike gaf de bal voor doel, maar Tom kon net niet goed genoeg bij de bal.
 
Een OHL-speler ging wat later op het Tiense doel af, zijn schot belandde naast de doelpaal. De Leuvenaars kregen in deze fase van de wedstrijd de betere kansen. Toch viel het eerste doelpunt aan de overkant van het veld. De doelman van OHL kwam uit zijn doel om de bal te ontzetten. Hij was niet snel genoeg waardoor Tom de bal over hem kon lobben. Na 32 minuten stond het 0-1 voor Tienen.
 
Tien minuten later kwam OHL op gelijke hoogte met Tienen. Na een hoekschop werd de bal tegen de netten gekopt. Meteen daarna kregen onze jongens opnieuw een mooie kans. Wouter slingerde de bal voor doel. Mike kopte de bal door tot bij Kevin V. die de bal in de volley op doel schoot. De bal zoefde over de dwarslat. Het stond 1-1 bij de rust.
 
Na de pauze was de eerste goede kans voor Tienen. Nicolas kopte sterk door op de vrije trap van Thomas. De bal kwam uiteindelijk tot bij Jens die op doel schoot, maar de Leuvense doelman kon een doelpunt verhinderen.
 
In de 60e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. De bal werd niet helemaal ontzet na een vrije trap die in de muur bleef steken en belandde bij een speler van OHL. Die miste zijn schot niet en maakte er 2-1 van.
 
Tienen liet het hoofd niet hangen en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Bij een corner van Mike ging Nicolas kopbal maar net naast het doel. In de 80e minuut was het wel raak. Na een erg mooie actie van Mike op de linkerflank, zette hij de bal voor en prikte Nicolas de 2-2 binnen.
 
Met nog enkele minuten op de klok leek de wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen. In de allerlaatste minuut moest Tienen alsnog een doelpunt incasseren. Kort daarop werd er afgefloten en zo eindigde de partij met een 3-2 verlies voor onze jongens.
 
De late tegengoal zorgt ervoor dat Tienen zonder punten terug naar huis moest. Zaterdag staat er alweer een wedstrijd te wachten waar deze nederlaag recht getrokken kan worden. Dan wordt er gespeeld op het veld van Lierse.
 
KVK Tienen: Cas Vervaeren, Wouter Hias, Amardeep Singh, Thomas Hendrickx, Kevin Vanderstukken, Glenn Neven (70’ Lukas Velaers), Lennert Vanherberghen (87’ Simon Van Gucht), Mike Deverdenne, Jens Winnen, Tom Simons (63’ Simon Beuls), Nicolas Tavares Das Neves.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KVV Thes Sport
zondag 4 oktober
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen opent de competitie op het veld van Francs Borains. Hannes Meeus (ontstoken pees in voetzool en twee schorsingsdagen) en Lucas Damblon (scheur in enkelligament) zijn out. Farin (kneuzing) en Kempeneers (adductoren) zijn onzeker. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Matterne, Farin (?), Bogaerts, Spaenhoven, Grancea, Claes, Kempeneers (?), Laureys, Ventôse, Yagan, Van Vaerenbergh, Swerten en Vandergeeten.

27/09/2020

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters worden op deze wedstrijd niet toegelaten.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

KVK Tienen won ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van tweedenationaler Spouwen-Mopertingen met 0-2. De bezoekers dwongen heel wat kansen af, maar het was wachten op de tweede helft tot die konden worden verzilverd. Claes opende de score op aangeven van Laureys en Yagan legde na een individuele actie de eindstand vast. Zondag opent KVK in de bekercompetitie op het veld van derdenationaler Saint Ghislain.

09/09/2020
KVK Tienen opent in de beker van België op het veld van derde nationaler Union Saint-Ghislain Tertre Hautage. Zij wonen dit weekend in de derde ronde met 0-1 op het veld van eersteprovincialer KSV Diksmuide.  Saint-Ghislain bekleedde vorig seizoen een achtste stek in de rangschikking toen de competitie werd stopgezet. Bij plaatsing trekt KVK het weekend erna mogelijk naar  eersteprovincialer KVVV Ardennen of kersvers derde amateurklasser Bambrugge, dat niet aantrad tegen Virton wegens forfait van de Luxemburgers.
06/09/2020

KVK Tienen won de oefenpartij tegen tweedenationaler Sporting Hasselt met 3-0. Nelissen kreeg de kans om de score te openen voor de bezoekers, maar Spaenhoven maakte zich aan de overkant knap vrij en scoorde vanuit een scherpe hoek. KVK gaf weinig weg, maar kon pas in de slotfase afstand nemen. Na een overtreding op Ventôse tekende de Tiense aanvaller na 82 minuten vanop de stip voor de 2-0. In de slotfase brachten enkele Tiense beloften nog wat extra schwung in de partij. Grancea werkte in de slotminuut knap af op aangeven van Muntuabu.

03/09/2020
KVK Tienen won de eerste oefenwedstrijd voor eigen publiek met 3-2 van tweedenationaler KOSC Wijgmaal. Yagan bracht KVK na een kwartier op voorsprong met fraaie een plaatsbal over de bezoekende doelman. Tien minuten later bracht Benamar de stand opnieuw in evenwicht vanop de stip. Net als enkele dagen eerder op het veld in Diegem na Tiens handspel bij een aangeschoten bal. Kort na de pauze bediende Ventôse de vrijstaande Yagan die KVK andermaal op voorsprong bracht, maar ook dit keer kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na Tiens balverlies. Kaljoni trapte de bal laag buiten het bereik van KVK-doelman Amenga. Met nog een kwartier te voetballen legde Matterne met een strak schot de eindstand vast nadat Wijgmaal-doelman De Corte de bal niet niet voldoende kon ontzetten. 
30/08/2020

KVK Tienen oefende op het veld van tweedenationaler K. Diegem Sport. Na een gelijkopgaand matchbegin trok de bij momenten kwiekere thuisploeg het laken wat naar zich toe. Dat resulteerde in twee vermijdbare tegengoals van Barkellil voor de pauze, waarvan eentje vanop de stip na handspel. Tienen kwam fris uit de kleedkamer in de tweede helft en maakte de aansluitingstreffer via Ventôse. Na driekwart wedstrijd kreeg de oefenpartij een vreemde wending. Op aangeven van zijn grensrechter trok scheidsrechter Stevens aan de Tiense bank de rode kaart voor een reeds gewisselde kapitein Hannes. Toen deze zich niet meteen naar de kleedkamers wilde begeven, werd de wedstrijd tot ieders verbazing stilgelegd. Na tien minuten kon men de partij hervatten. De 17-jarige belofte Stanislas Mertens verraste de thuisdoelman en bracht de stand nog op 2-2.

26/08/2020

Abonnees krijgen gratis toegang tot de oefenwedstrijden van KVK Tienen in het Bergéstadion. Niet abonnees betalen 5 euro.  Reserveren voor de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal op zondag 30 augustus kan hier!

25/08/2020

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede nationaler RC Hades met 0-1. De Suikerploeg creëerde heel wat kansen in de eerste helft, maar  moest wachten op een own-goal na hoekschop van Matterne vroeg in de tweede helft om dat overwicht te verzilveren. In het slot kwam ook de thuisploeg wat meer opzetten, maar gescoord werd er niet meer.

20/08/2020

Ontdek onze partnerbrochure