UEFA's Namen - KVKT : 0-3 Printervriendelijke versie

Na alle heisa de voorbije weken in tweede en derde klasse werd donderdag duidelijk dat de Uefa Junioren zaterdag op verplaatsing tegen nieuwkomers UR Namen moesten spelen.
 
Voor Namen was het de eerste wedstrijd van het seizoen en ze startten de match dan ook erg gedreven. Ook Tienen begon de match sterk waardoor er met een stevig tempo werd gespeeld. Na enkele minuten moest Wouter jammer genoeg al vervangen worden na een ongelukkige botsing met doelman Cas, veroorzaakt door een Naamse speler.
 
Naarmate de eerste helft vorderde kregen onze jongens meer balbezit en na een sterke actie van Lucas op links bracht hij de bal voor doel en kon Kevin mooi binnen trappen. De spelers van Namen raakten ietwat gefrusteerd en dat weerspiegelde zich dan ook in hun spel. We gingen de rust in met een 0-1 voorsprong.
 
Namen gooide er enkele frisse mannen in en ging op zoek naar de gelijkmaker bij de aanvang van de tweede helft. De Tiense verdediging ving Namen sterk op en onze jongens wachtten het juiste moment af om hun voorsprong uit te diepen. Die volgde er na een scherpe actie van Jens op rechts die de bal doorkaatste naar Lennert, die er makkelijk 0-2 van maakte. Deze voorsprong mochten ze niet meer uit handen geven.
 
Toch moest Cas zich nog reppen om de bal voor de lijn te keren na een klein misverstand met Simon. Tienen bracht er op het eind 2 nieuwe mannen in. Invaller Yannick gaf een mooie pas naar Lennert die slim aflegde voor Jens die fraai binnenschoot. Hij legde de 0-3 eindstand vast. En verdiende overwinning en Tienen kan met vertrouwen de volgende matchen ingaan.
 
Opstelling: Cas Vervaeren, Wouter Hias (3’ Tom Simons), Amar Deep Singh, Thomas Hendrickx, Simon Van Gucht, Lennert Vanherberghen, Lucas Velaers, Glenn Neven, Mike Deverdenne (83’ Ramazan Kociakoglu), Kevin Vanderstukken (80’ Yannick Schepmans), Jens Winnen.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Competitie
tijdelijk stopgezet
Heropstart in weekend 14 februari '21
Take care!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Léa Toelen (bericht), echtgenote van de heer André Moreau, ereschepen en oud-speler Racing Tienen. De club biedt familie en vrienden haar oprecht medeleven aan.

11/01/2021

Pieter Kempeneers krijgt geen extra schorsing van de KBVB na zijn uitsluiting in de wedstrijd tegen Mandel United. Bij het afschermen van de bal in een duel raakte hij een tegenstrever in het aangezicht.

24/10/2020

De KBVB besliste om de competitie in eerste nationale op te schorten tot 8 november in het kader van de corona-maatregelen. Ook de beloften spelen geen wedstrijden. Men laat weten dat men hoopt om de competitie zo snel als kan te herstarten. 

21/10/2020

Zondag voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen K. Patro Maasmechelen. We vragen thuissupporters opnieuw om te reserveren. De club wacht nog op richtlijnen van de politie wat betreft de eventuele aanwezigheid van bezoekende fans. Dit alles uiteraard onder voorbehoud dat de competitie in eerste nationale niet wordt stopgezet.

19/10/2020

Hoewel de wedstrijden van eerste elftallen vanaf de tweede amateurklasse zijn afgelast wordt er (voorlopig?) nog wel gevoetbald in eerste nationale. In het kader van de corona-maatregelen laat URSL Visé echter weten dat er zondag geen bezoekende supporters op de wedstrijd worden toegelaten. We vragen onze supporters om deze maatregel te respecteren.

14/10/2020

Na de wedstrijd tegen KVV Thes Sport kunnen supporters in het Bergéstadion terecht voor een tweede wedstrijd. Om 18.30 uur start de wedstrijd van KVK Tienen B tegen Hoegaarden B. Meteen een topper in vierde provinciale!

03/10/2020

Trainer Jo Claes kan voor de wedstrijd tegen Thes Sport rekenen op een volledige spelerskern, met uitzondering van de langdurig geblesseerde Damblon en geschorsten Meeus en Spaenhoven.

03/10/2020

KVK Tienen opent de competitie op het veld van Francs Borains. Hannes Meeus (ontstoken pees in voetzool en twee schorsingsdagen) en Lucas Damblon (scheur in enkelligament) zijn out. Farin (kneuzing) en Kempeneers (adductoren) zijn onzeker. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Matterne, Farin (?), Bogaerts, Spaenhoven, Grancea, Claes, Kempeneers (?), Laureys, Ventôse, Yagan, Van Vaerenbergh, Swerten en Vandergeeten.

27/09/2020

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters kunnen zich voor een ticket wenden tot Thes Sport.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

Ontdek onze partnerbrochure