UEFA's Namen - KVKT : 0-3 Printervriendelijke versie

Na alle heisa de voorbije weken in tweede en derde klasse werd donderdag duidelijk dat de Uefa Junioren zaterdag op verplaatsing tegen nieuwkomers UR Namen moesten spelen.
 
Voor Namen was het de eerste wedstrijd van het seizoen en ze startten de match dan ook erg gedreven. Ook Tienen begon de match sterk waardoor er met een stevig tempo werd gespeeld. Na enkele minuten moest Wouter jammer genoeg al vervangen worden na een ongelukkige botsing met doelman Cas, veroorzaakt door een Naamse speler.
 
Naarmate de eerste helft vorderde kregen onze jongens meer balbezit en na een sterke actie van Lucas op links bracht hij de bal voor doel en kon Kevin mooi binnen trappen. De spelers van Namen raakten ietwat gefrusteerd en dat weerspiegelde zich dan ook in hun spel. We gingen de rust in met een 0-1 voorsprong.
 
Namen gooide er enkele frisse mannen in en ging op zoek naar de gelijkmaker bij de aanvang van de tweede helft. De Tiense verdediging ving Namen sterk op en onze jongens wachtten het juiste moment af om hun voorsprong uit te diepen. Die volgde er na een scherpe actie van Jens op rechts die de bal doorkaatste naar Lennert, die er makkelijk 0-2 van maakte. Deze voorsprong mochten ze niet meer uit handen geven.
 
Toch moest Cas zich nog reppen om de bal voor de lijn te keren na een klein misverstand met Simon. Tienen bracht er op het eind 2 nieuwe mannen in. Invaller Yannick gaf een mooie pas naar Lennert die slim aflegde voor Jens die fraai binnenschoot. Hij legde de 0-3 eindstand vast. En verdiende overwinning en Tienen kan met vertrouwen de volgende matchen ingaan.
 
Opstelling: Cas Vervaeren, Wouter Hias (3’ Tom Simons), Amar Deep Singh, Thomas Hendrickx, Simon Van Gucht, Lennert Vanherberghen, Lucas Velaers, Glenn Neven, Mike Deverdenne (83’ Ramazan Kociakoglu), Kevin Vanderstukken (80’ Yannick Schepmans), Jens Winnen.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot binnenkort
bij KVK Tienen
One team. One Mission.
Hou het veilig!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure