UEFA's KVK - Virton: 2-2 Printervriendelijke versie

Na de overwinning van vorige week in Namen stond deze week Virton op het programma. Virton had vorige week een nederlaag geleden tegen KVSK United en kwam dus naar Tienen om punten te pakken.
 
Onder een stralend zonnetje werd om 15u stipt de aftrap gegeven te Kumtich. Tienen begon sterk en zette de eerste 15 minuten stevig druk. Wouter zette voor vanop rechts maar Jens kon net niet bij de bal. Nog geen minuutje later kreeg Jens de bal wel in zijn bezit maar kon niet stevig afdrukken. Virton kwam stilaan meer opzetten en slaagde erin om enkele kansen bijeen te sprokkelen.
 
Tienen reageerde met enkele aanvallen maar werd vaak afgestopt door enkele drieste tackles van de Virtonse verdedigers. Daardoor kreeg Tienen enkele goede kansen uit de daaropvolgende vrije trappen. In de 32e minuut gaf Thomas een vrije trap vanop eigen veld en kon Mike de bal simpel binnen trappen. Enkele minuten later had Virton nog een gevaarlijke kans maar het leverde niets op voor de bezoekers. Op het einde van de eerste helft gaf Lennert nog een goede voorzet vanop links maar KevinV. of Mike slaagden er niet in de bal in doel te werken.
 
In de tweede helft nam Virton de eerste 10 minuten in handen maar Kevin V.C. wist zijn netten schoon te houden. Na een lelijke fout op Kevin V. net voor het strafschopgebied zette Lennert zich achter de bal om de vrije trap te nemen die de doelman nog net in corner kon werken. Mike nam de corner en Thomas kopte de bal recht op de keeper. Even later maakte Tom een mooie actie maar werd neergelegd in het strafschopgebied, penalty! Mike plaatste zich achter de bal en maakte zijn 2e doelpunt van de namiddag.
 
Amper 5 minuten later kreeg ook Virton een penalty nadat Kevin V.C. een speler al dan niet foutief neerlegde. Het werd 2-1. Tienen liet het hoofd niet hangen en ging op zoek naar de 3-1. Glenn slingerde de bal voor doel maar Mike kopte over. De rechtmatige speeltijd zat erop maar er werden nog enkele minuten bijgeteld omdat Kevin V.C. verzorging nodig had gehad. Tienen kreeg het deksel op de neus in de blessuretijd. Uit een corner maakte Virton er 2-2 van.
 
Jammer van die late gelijkmaker maar dit kan volgende week worden rechtgezet tegen Waasland.
 
Opstelling: Kevin Van Cutsem, Wouter Hias, Amardeep Singh, Thomas Hendrickx, Lennert Vanherberghen, Tom Simons, Glenn Neven, Lukas Velaers (45’ Simon Van Gucht)(85’ Ramazan Kociakoglu), Mike Deverdenne, Kevin Vanderstukken (74’ Yannick Schepmans)
 
Verslag Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

K. Diegem Sport
KVK Tienen
zondag 15 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure