U15S Moeskroen-KVK : 0-5 Printervriendelijke versie

Deze lange verplaatsing naar de eerste klassecclub Mouscron was zeker de moeite waard Het werd bijna een perfecte wedstrijd van onze U15S-spelers.

De eerste 10' waren gelijkopgaand maar toen maakte Kristof een schitterend doelpunt (12' min) Een zeer mooie samenwerking tussen Jarne en Lorenzo zorgde ervoor dat Kristof in een 1 tegen 1 situatie kwam en die knalde de 0-1 overhoeks voorbij de doelman.

Op de 20ste minuut zorgde opnieuw KRISTOF voor de 0-2 na een assist van Loren Vanaf dit moment was er slechts één ploeg op veld, KVK Tienen.

Met snel voetbal, tactisch bijna perfect en steeds juist uitvoetballen van achteruit maakten dat Moeskroen nog slechts achter de bal kon aanhollen.
 
rustand 2 - 0
 
De tweede helft verliep zonder problemen voor onze jongens die allemaal probeerden om mooi voetballen te brengen. Onze tegestander werd er moedeloos van en begon dan maar wat agressiever te spelen. Ditmaal was er echter een prima ref die volledig onpartijdig floot.

Snel voetballen, aandacht voor het tactisch plannetje en de 0 - 3 kon niet uitblijven Ditmaal was het Svevo die een assist van van onze leider op het middenveld Loren binnentrapte.

Ook Svevo wou niet achterblijven en op de 45ste minuut was het juist andersom: Loren die op een dienblaadje de 0-4 kreeg aangeboden van Svevo.

Na nog een aantal niet afgewerkte kanse werd het de 60ste minuut dan toch 5-0, een prachtig genomen vrijschop van Loren die de bal in de achterste winkelhaak draaide.
 
Tot op het einde bleven onze Suikerjongens de bal rondtikken Vandaag verdiende de ganse groep een DIKKE PROFICIAT en dit niet alleen van mij maar ook van de trainer en supporters van Moeskroen, zeker voor de inzet. Tactisch en technisch kan het nog iets beter maar we zijn op de goede weg.
 
Proficiat Trainer Vincent
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Competitie
tijdelijk stopgezet
Heropstart in weekend 14 februari '21
Take care!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Léa Toelen (bericht), echtgenote van de heer André Moreau, ereschepen en oud-speler Racing Tienen. De club biedt familie en vrienden haar oprecht medeleven aan.

11/01/2021

Pieter Kempeneers krijgt geen extra schorsing van de KBVB na zijn uitsluiting in de wedstrijd tegen Mandel United. Bij het afschermen van de bal in een duel raakte hij een tegenstrever in het aangezicht.

24/10/2020

De KBVB besliste om de competitie in eerste nationale op te schorten tot 8 november in het kader van de corona-maatregelen. Ook de beloften spelen geen wedstrijden. Men laat weten dat men hoopt om de competitie zo snel als kan te herstarten. 

21/10/2020

Zondag voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen K. Patro Maasmechelen. We vragen thuissupporters opnieuw om te reserveren. De club wacht nog op richtlijnen van de politie wat betreft de eventuele aanwezigheid van bezoekende fans. Dit alles uiteraard onder voorbehoud dat de competitie in eerste nationale niet wordt stopgezet.

19/10/2020

Hoewel de wedstrijden van eerste elftallen vanaf de tweede amateurklasse zijn afgelast wordt er (voorlopig?) nog wel gevoetbald in eerste nationale. In het kader van de corona-maatregelen laat URSL Visé echter weten dat er zondag geen bezoekende supporters op de wedstrijd worden toegelaten. We vragen onze supporters om deze maatregel te respecteren.

14/10/2020

Na de wedstrijd tegen KVV Thes Sport kunnen supporters in het Bergéstadion terecht voor een tweede wedstrijd. Om 18.30 uur start de wedstrijd van KVK Tienen B tegen Hoegaarden B. Meteen een topper in vierde provinciale!

03/10/2020

Trainer Jo Claes kan voor de wedstrijd tegen Thes Sport rekenen op een volledige spelerskern, met uitzondering van de langdurig geblesseerde Damblon en geschorsten Meeus en Spaenhoven.

03/10/2020

KVK Tienen opent de competitie op het veld van Francs Borains. Hannes Meeus (ontstoken pees in voetzool en twee schorsingsdagen) en Lucas Damblon (scheur in enkelligament) zijn out. Farin (kneuzing) en Kempeneers (adductoren) zijn onzeker. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Matterne, Farin (?), Bogaerts, Spaenhoven, Grancea, Claes, Kempeneers (?), Laureys, Ventôse, Yagan, Van Vaerenbergh, Swerten en Vandergeeten.

27/09/2020

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters kunnen zich voor een ticket wenden tot Thes Sport.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

Ontdek onze partnerbrochure