U15S Moeskroen-KVK : 0-5 Printervriendelijke versie

Deze lange verplaatsing naar de eerste klassecclub Mouscron was zeker de moeite waard Het werd bijna een perfecte wedstrijd van onze U15S-spelers.

De eerste 10' waren gelijkopgaand maar toen maakte Kristof een schitterend doelpunt (12' min) Een zeer mooie samenwerking tussen Jarne en Lorenzo zorgde ervoor dat Kristof in een 1 tegen 1 situatie kwam en die knalde de 0-1 overhoeks voorbij de doelman.

Op de 20ste minuut zorgde opnieuw KRISTOF voor de 0-2 na een assist van Loren Vanaf dit moment was er slechts één ploeg op veld, KVK Tienen.

Met snel voetbal, tactisch bijna perfect en steeds juist uitvoetballen van achteruit maakten dat Moeskroen nog slechts achter de bal kon aanhollen.
 
rustand 2 - 0
 
De tweede helft verliep zonder problemen voor onze jongens die allemaal probeerden om mooi voetballen te brengen. Onze tegestander werd er moedeloos van en begon dan maar wat agressiever te spelen. Ditmaal was er echter een prima ref die volledig onpartijdig floot.

Snel voetballen, aandacht voor het tactisch plannetje en de 0 - 3 kon niet uitblijven Ditmaal was het Svevo die een assist van van onze leider op het middenveld Loren binnentrapte.

Ook Svevo wou niet achterblijven en op de 45ste minuut was het juist andersom: Loren die op een dienblaadje de 0-4 kreeg aangeboden van Svevo.

Na nog een aantal niet afgewerkte kanse werd het de 60ste minuut dan toch 5-0, een prachtig genomen vrijschop van Loren die de bal in de achterste winkelhaak draaide.
 
Tot op het einde bleven onze Suikerjongens de bal rondtikken Vandaag verdiende de ganse groep een DIKKE PROFICIAT en dit niet alleen van mij maar ook van de trainer en supporters van Moeskroen, zeker voor de inzet. Tactisch en technisch kan het nog iets beter maar we zijn op de goede weg.
 
Proficiat Trainer Vincent
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot binnenkort
bij KVK Tienen
One team. One Mission.
Hou het veilig!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure