U15S : KVK – VK Roeselare: 4 – 1 Printervriendelijke versie

Zonder echt goed te voetballen hebben onze jongens van de U15S gemakkelijk gewonnen van Roeselare.
 
De eerste helft werd volledig gedomineerd door de suikerboys. Gunther moest maar één keer tussenbeide komen maar ondanks de vele goede kansen lukte scoren niet.
 
Tot op de 34.ste minuut na een mooie actie van Arwen werd Svevo de diepte ingestuurd die op het juiste moment de bal voor doel bracht waar Loren de doelman kon verslaan : 1 - 0.
 
De tweede helft hadden onze jongens precies medelijden met Roeselare en het leek wel of er niemand wou scoren totdat Maxim er vandoor ging, twee verdedigers achter zich liet en de bal naast de keeper binnenduwde : 2 – 0
 
Vanaf dat moment ging alles nog makkelijker, mooi samenspel tussen Glenn – Loren – Svevo die de bal opnieuw voorbracht en Niels op een schitterende manier met een halve volley de bal binnenschoot : 3 – 0
 
Op de 60ste minuut nog een mooi opgebouwd doelpunt, bal werd veroverd door Joey die doorspeelde naar Jarne, in één tijd door naar Kristof die mooi controleerde en met een schitterende pass Loren voor doel bracht die de keeper beheerst lobte : 4 – 0
 
De laatste 10 minuten verdween dan het mooie samenspel, iedereen in het middenveld wou gaan scoren en vergat te verdedigen waarna op een tegenaanval Roeselare kon tegenscoren : 4 – 1
 
In de laatste minuut was er dan nog een tackle van Robin waar de scheidsrechter een penalty in zag. Onze keeper stopte de penalty met een mooie save (Prachtig Gunther)
 
Eindstand : 4 – 1
 
Jongens, ons spel was niet schitterend (behalve dan de manier waarop de doelpunten werden gemaakt) maar toch hebben we een mooi resultaat behaald.
 
En ik weet, zes weken zonder wedstrijd is zeker niet goed voor onze manier van voetballen, maar door inzet, ploeggeest en elkaar op een positieve manier blijven steunen (zowel trainer, afgevaardigden, spelers en ouders) zal alles nog veel beter gaan.
 
Nu zorgen dat volgende week iedereen in vorm is voor tegen de kustjongens te spelen
 
Proficiat jongens,
Trainer Vincent
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KOSC Wijgmaal
KVK Tienen
zondag 23 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Ontdek onze partnerbrochure