U15A zoekt naar het juiste ritme Printervriendelijke versie

KMSK Deinze - KVK Tienen: 5-2
 
Met nog steeds vier gekwetste spelers trokken we naar Deinze, een ploeg die we kenden van op de tornooien. Met stevige, grote, snelle jongens vooraan zetten ze ons meteen onder druk, met het gewenste resultaat: een snelle 2-0 .
 
Achteraan verdedigen we niet stevig en de onderlinge dekking werd verwaarloosd. Vooraan bleven we met de kansen morsen. Voor de rust werden drie open doelkansen de nek omgewrongen. Onze tegenstander benut elke halve kans en gaat met een 4-0 rusten.
 
We spelen een veel betere tweede helft. De tegenstander krijgt weinig vat op ons spel en nu lukt het ons wel om een kans te zetten. Het wordt zelfs 4-2 en het vertrouwen komt terug bij onze jongens. Een spijtig mistasten van onze doelman en een vrije trap van ons, op de paal, zorgen ervoor dat we minder krijgen dan er de tweede helft inzat.
 
Elke wedstrijd laten we te gemakkelijk scoren en vooraan morsen we met open kansen.
 
KVK Tienen: Van Lindt (van Crombrugge), Blockx T, Corneillie B, Mombaers N, Coster A, Beelen B, De Ruyter N, Kempeneers P, Vandervelpen S, Deflem D, Sempels N, Vranckx T, Dirix C, Mukengo N.
 
KVK Tienen - AS Eupen: 2-1
 
Met Eupen, een ploeg waarvan we verleden jaar viermaal verloren, staan we voor een moeilijke thuismatch. De wedstrijd gaat snel op en neer met een tegenstander die, integenstelling tot verleden jaar snel voor de lange bal kiest. Een hoge bal, verkeerd beoordeeld door de doelman Eupen valt in doel. Een owngoal brengt de stand snel in evenwicht.
 
Snel bij aanvang van de tweede helft wordt het 2-1 . Tegenstander gaat opzoek naar de gelijkmaker maar onze doelman houdt de punten thuis. Onze afwezigen komen stilaan terug waardoor de concurrentie groter wordt en onze ploeg nog zal versterken.

KVK Tienen: Van Crombrugge, Blockx, Corneillie, Mombaers, Coster, De Ruyter, Beelen, Vandervelpen, Dirix, Sempels, Kempeneers, Vrankckx, Conard, Van Lindt.
 
Verslag door Dominique Stiers
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure