U15A KVSK United - KVKT: 2-2 Printervriendelijke versie

Een uitwedstrijd op United-Overpelt is steeds een moeilijke verplaatsing. We starten sterk en laten zien dat we met aanvallende intenties naar United zijn afgezakt. We krijgen enkele kansjes en na 15min. Wordt een mooie aanval beloond met een verdiende voorsprong.
 
We blijven goed in de wedstrijd krijgen weer een drietal kansen die we vergeten af te werken. Als onze doelman ook nog in de fout gaat en United tegenscoort is alles te herdoen. We blijven ervoor gaan en komen oververdiend op een 1-2 ruststand.
 
Tweede helft een totaal ander spelbeeld United zet sneller druk en kan de bal beter in de ploeg houden. We worden verplicht tot verdedigen maar geven weinig kansen weg. Met nog 10min. te gaan lijken we naar een duur bevochte overwinning af te gaan. Wanneer de ref echter een buitenspel vergeet te fluiten en een speler op doel afstormt mooi aflegt en binnen trapt geven we weer een overwinning prijs.
 
We blijven in hetzelfde bedje zielsveel kansen de nek omwringen en gemakkelijk laten tegenscoren. We moeten ons optrekken aan de eerste helft en verder werken al de rest moet dan volgen.

Verslag door trainer John Ottenbour

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure