U14 KVKT - Fc Brussels: 7-5 Printervriendelijke versie

Op een licht besneeuwd veld en dank zij de ouders van de U 14 die de lijnen zichtbaar maken kon deze wedstrijd doorgaan.

FC Brussels de leider in de reeks en ongeslagen begon de wedstrijd zeer goed want na 30 sec was het al 0-1 na een eerste aanval.

De jongens van KVK bleven erin geloven en voetbalde gewoon voort en kregen enkele kansen tot ze in de 10de min een strafschop kregen 1- 1.
 
Dit doelpunt was van heel korte duur want Brussels scoorde al terug in de 11 de min.  1-2. Tienen wilde zeker niet verliezen want Fc Brussels was te kloppen en scoorde in de 19 de min (weer een strafschop ) 2 -2, in de 28 en 33 min werd het zelfs  4–2 en Tienen dacht dat de buit binnen was.
 
Ruststand  4-2
 
Na de rust begon  FC brussels  pittige aan de wedstrijd en in tijd van 10 min stonden de bordjes op gelijke stand  4-4.
 
KVK Tienen wilde maar kon niet scoren en door een misverstand werd het zelf  4-5. Trainer Vincent stuurde de ploeg een beetje bij en zo werd het  5-5.

Die scoren wilde ze niet  meer uit handen geven en gingen  ervoor door goede voetbal te spelen hetgeen ze geleerd hebben op training , ze werden dan ook beloond in de 60 ste en 66 ste min en zo werd het 7-5.
 
Een verdiende overwinning van Kvk Tienen en  FC Brussels die hun eerste nederlaag leden en zonder de punten huiswaarts keerde.
 
De doelpunten voor Tienen werden gemaakt door Giovanni Van den Broeck, Caspar Suelze, Lisman Quentin, Tim Nijs 2 x en Seppe Dirix 2 x maar toch voor gans de ploeg een dikke proficiat.
 
Verslag door Flor Van den Broeck
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding
One team! One mission!
Ook in eerste nationale '22-'23


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen kan volgend seizoen rekenen op de diensten van de 21-jarige Matisse Bergiers (°24/6/2000, 1,89m). De talentvolle centrale verdediger komt over van reeksgenoot K. Rupel Boom FC, waar hij twee seizoenen voetbalde en zich tot sterkhouder ontpopte. Daarvoor doorliep hij elf seizoenen lang de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Twee jaar lang voetbalde hij er bij de reserven. Matisse is afkomstig uit het Waals-Brabantse Mont-Saint-Guibert. Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. Welkom bij KVK Tienen Matisse! 

11/05/2022

KVK Tienen kiest opnieuw voor jong talent en verwelkomt de 18-jarige verdediger Luca Berten. De Hasselaar komt over van de U18 van OH Leuven en is opgeleid bij KRC Genk. Hij was reeds verschillende keren jeugdinternational bij de U15, U16 en recent nog bij de U18. Hij onderschrijft een overeenkomst voor één seizoen. 

27/04/2022

Verdediger Daan Matterne en middenvelder Andries Claes verlengden hun overeenkomst bij KVK Tienen met twee extra seizoenen. De 33-jarige Lars Lambert uit Neerlinter vervoegt de technische staf als T2. Hij was in het verleden al beloftentrainer bij Wijgmaal en Sporting Hasselt. Hij is ook houder van een UEFA A-trainersdiploma.

17/04/2022

Onze club behaalde opnieuw de licentie om te kunnen aantreden in eerste nationale 2022-2023! Proficiat aan allen die andermaal hard werkten om het dossier zo volledig en nauwgezet voor te bereiden. 

13/04/2022

Middenvelders Pieter Kempeneers en Amardeep Singh verlengden hun overeenkomst bij KVK Tienen met respectievelijk drie en twee seizoenen. Ook doelmannen Viktor Sterckx en Wouter Nijsen blijven volgend seizoen actief bij de club, net als Bouzian die nog een overeenkomst heeft. Keeperstrainer Johan Bogaerts en assistent Ewen Verheyden blijven actief in de technische staf. Sonny Renders krijgt samen met Patrick Pitschon de elitejeugd onder zijn hoede. Eddy Dierickx gaat een nieuwe uitdaging aan bij tweedeprovincialer FC Averbode-Okselaar.

06/04/2022

De wedstrijd KVK Tienen - KSK Heist wordt verplaatst van zondag 3 april naar zaterdagavond 2 april om 20 uur. Het team krijgt zo een extra dag ruimte om zich voor te bereiden op de midweekwedstrijd tegen K. Winkel Sport. Supporters hebben dan weer de kans om te genieten van de Ronde van Vlaanderen op zondag. Alle updates in onze competitiekalender.

07/03/2022

Vier nieuwe contractverlengingen bij KVK Tienen nadat eerder Hannes Meeus en Jonas Bogaerts hun engagement verlengden. Ook de beloftevolle Jordy Vanweerts en Lucas Chantrain voetballen de volgende seizoenen in de Tiense kleuren. Ze onderschreven een nieuwe overeenkomst voor drie seizoenen. Axel Swerten en Pieter Jochmans voor één seizoen.

28/02/2022

De beloftenwedstrijd KVK Tienen - R. Knokke FC vanavond is afgelast wegens het stormweer.

18/02/2022

Ook voor Jonas Bogaerts zit het seizoen er op. In de partij tegen FCV Dender EH liep hij een scheur op in de achillespees en kuit. Na Ben Yagan is het de tweede speler die erg gehavend uit het treffen met de Oost-Vlamingen komt. We wensen ook Jonas een snel herstel toe!  De schade bij Axel Swerten bleef gelukkig binnen de perken.

15/02/2022
De wedstrijd KVK Tienen - RFC Luik van zondag 17 april is verplaatst naar zaterdag 16 april om 18 uur. Na de match bouwen we een feestje in het Bergéstadion. Geen voetbal dus op Paasdag wanneer ook de wielerklassieker Parijs-Roubaix wordt gereden, maar wel op zaterdagavond.
 
15/02/2022

Ontdek onze partnerbrochure