U14 KVKT - Fc Brussels: 7-5 Printervriendelijke versie

Op een licht besneeuwd veld en dank zij de ouders van de U 14 die de lijnen zichtbaar maken kon deze wedstrijd doorgaan.

FC Brussels de leider in de reeks en ongeslagen begon de wedstrijd zeer goed want na 30 sec was het al 0-1 na een eerste aanval.

De jongens van KVK bleven erin geloven en voetbalde gewoon voort en kregen enkele kansen tot ze in de 10de min een strafschop kregen 1- 1.
 
Dit doelpunt was van heel korte duur want Brussels scoorde al terug in de 11 de min.  1-2. Tienen wilde zeker niet verliezen want Fc Brussels was te kloppen en scoorde in de 19 de min (weer een strafschop ) 2 -2, in de 28 en 33 min werd het zelfs  4–2 en Tienen dacht dat de buit binnen was.
 
Ruststand  4-2
 
Na de rust begon  FC brussels  pittige aan de wedstrijd en in tijd van 10 min stonden de bordjes op gelijke stand  4-4.
 
KVK Tienen wilde maar kon niet scoren en door een misverstand werd het zelf  4-5. Trainer Vincent stuurde de ploeg een beetje bij en zo werd het  5-5.

Die scoren wilde ze niet  meer uit handen geven en gingen  ervoor door goede voetbal te spelen hetgeen ze geleerd hebben op training , ze werden dan ook beloond in de 60 ste en 66 ste min en zo werd het 7-5.
 
Een verdiende overwinning van Kvk Tienen en  FC Brussels die hun eerste nederlaag leden en zonder de punten huiswaarts keerde.
 
De doelpunten voor Tienen werden gemaakt door Giovanni Van den Broeck, Caspar Suelze, Lisman Quentin, Tim Nijs 2 x en Seppe Dirix 2 x maar toch voor gans de ploeg een dikke proficiat.
 
Verslag door Flor Van den Broeck
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure