U13S Lierse SK - KVKT: 3-1 Printervriendelijke versie

Op deze herfstachtige zondagmorgen stond voor onze shadows een verplaatsing naar Lierse op het programma. Door tal van omstandigheden (ziekte - verlof....) konden we met slechts 12 spelers afreizen. Bij aankomst in Lierse bleek dat er in eerste instantie geen scheidsrechter aanwezig was maar net toen Tienen er eentje binnen zijn rangen had gevonden, er plots wel eentje was (en dit zou ons zuur opbreken).
 
Onze jongens hadden er duidelijk zin want meteen trokken ze het laken naar zich toe. Na 5' werd Nicolas mooi het straatje in geduwd maar de scheids floot hem terug voor (een denkbeeldig) buitenspel. Iets daarna kregen we een 4-tal hoekschoppen op rij maar net dat laatste tikkeltje ontbrak. Lierse loerde op de counter en rond de 12' was dit succesvol.
 
De eerste keer dat ze zich voor onze doelman vertoonden en meteen was het raak. Onze jongens waren volledig van slag want van bij de aftrap was er balverlies en Lierse profiteerde meteen. Binnen 2' stonden we ineens 2-0 in het krijt. Er werd wat bijgestuurd en Tienen duwde Lierse nog meer achteruit maar eens in de backlijn van de tegenstrever liep het telkens mis. En vlak voor rusten, maakte Lierse er op counter nog 3-0 van.
 
Ruststand: 3-0
 
Bij de rust werd gevraagd gewoon door te doen zoals we bezig waren alleen verdedigend moest wat worden aangepast. En onze jongens gingen er onmiddellijk vol tegen aan. Dat resulteerde al snel in een doelpunt via Axel C.
 
Tienen gelanceerd en een fout binnen de rechthoek werd niet bestraft. Tienen bleef doorduwen en kreeg genoeg kansen maar de afwerking was net niet goed genoeg. Rond het kwartier werd Brandon dan foutief afgestopt door de laatste speler van Lierse. Dan verwacht je een verwittiging van de scheidsrechter maar deze bleef uit. En toen die zelfde spelers iets later ook nog eens de doorgebroken Lasse foutief afstopte dan verwacht je dit keer wel een kaart. Maar ook nu bleef ze op zak. Iets later alweer een fout binnen de rechthoek maar ook nu had de scheids de fout niet gezien. Dan weet je als trainer hoe laat het is. Net voor affluiten werd Lasse dan ook nog eens afgefloten voor een denkbeeldig buitenspel.
 
Proficiat mannen, we hebben vandaag getoond dat we een sterk voetballend geheel zijn, alleen maakten we vandaag defensief iets te veel foutjes. Maar voor de rest mogen jullie zeker terug blikken op een sterke prestatie en kregen jullie niet wat jullie verdienden. Op naar de volgende wedstrijd.
 
Doelpunten: 12' x (1-0); 14' x (2-0) ; 26' x (3-0) ; 36' Axel C (3-1)
 
Verslag door gelegenheidstrainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure