U13S KVKT- KV Oostende: 5-0 Printervriendelijke versie

Op deze winderige zondagmorgen dienden we KV Oostende te bekampen. Deze ploeg waren we vorig seizoen nog niet tegengekomen en wisten we ook niet hoe sterk deze tegenstander zou zijn.

De goede prestatie van vorige week vroeg immers om bevestiging. Er werd gevraagd aan de spelers om als vorige week, even gretig en attent aan de wedstrijd te beginnen. Vanaf het begin zag je dat Oostende steeds met de lange bal zou spelen. Onze jongens lieten vooral tijdens de eerste helft het balletje goed rondgaan. Meerdere malen werd er van flank gewisseld, balletje gekaatst en op de juiste moment ingespeeld. Zowel het eerste doelpunt van Lasse, als het tweede van Brent kwamen tot stand na mooi samenspel. Net voor rust kon Davy er op vrije trap 3-0 van maken.
 
Tijdens de rust werd gevraagd om op dezelfde manier voort te doen, maar zoals je dikwijls ziet, verwaterd het spelbeeld wanneer je op voorsprong staat. De eerste 20 minuten van de 2e helft waren dan ook voor Oostende, zonder echter reële kansen af te dwingen. Na een paar wissels wisten we de wedstrijd terug vast te pakken en kon Nicolas nog twee maal scoren. Verdiende eindstand 5-0.
 
Als we op deze manier blijven verder werken gaan we een mooi seizoen tegemoet. Met deze ingesteldheid, motivatie en manier van voetballen kunnen we het vele tegenstanders moeilijk maken.
 
Verslag door trainer Dirk Knops
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure