U13S KV Kortrijk – KVK Tienen: 0-5 Printervriendelijke versie

Voor onze eerste competitiewedstrijd dienden we onmiddellijk een verre verplaatsing te maken naar Kortrijk.
 
Er werd aan onze jongens gevraagd om op dezelfde manier door te gaan zoals in de laatste wedstrijden. Ook werd als taak meegegeven om snel en hoog druk te zetten. Deze richtlijnen werden zeer goed opgevolgd. De eerste 10 minuten liepen gelijkopgaand. Onder  impuls van een hard werkende Florian en Thomas wisten we de betere kansen bij elkaar te voetballen. Mathieu kon eerst vanop links en wat later vanop rechts scoren. Ruststand 0-2
 
Van verleden seizoen wisten we dat Kortrijk een fysiek sterke tegenstander is, er werd dan ook tijdens de rust gevraagd om zeer attent te blijven voetballen. Na een mooie actie kon Arnaud er 0-3 van maken. De veer leek toen bij Kortrijk wel een beetje gebroken.  Na een paar fraaie acties van onze jongens maakte Thomas er 0-4 van. We hadden duidelijk de wedstrijd in handen en na een individuele actie werd het nog 0-5 langs Axel C.
 
Vandaag ben ik fier om met deze jongens te werken. Het kaatswerk, kantelen, coaching werden goed uitgevoerd. Blijf op deze manier werken , dan gaan we een schitterend seizoen tegemoet. Denk er wel aan, volgende week wacht er terug een sterke tegenstander, het zal dus telkens weer vanaf nul beginnen zijn.
 
Een dikke proficiat voor het gebrachte spel.
 
Verslag door trainer Dirk Knops
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure