U13S FC Dender - KVKT: 2-3 Printervriendelijke versie

Op deze zonovergoten zaterdagmiddag dienden we de trip naar Denderleeuw aan te vatten.Op voorhand wisten we dat de staat van het terrein, klein en hobbelig, in ons nadeel zou zijn. Er werd van onze jongens gevraagd vanaf het eerste fluitsignaal stevig in duel te gaan en vooral de passing goed te verzorgen.
 
De wedstrijd kon voor ons niet beter starten, want na 3’, bij de eerste aanval trof Axel D. al raak. Op dit kleine terrein was het dan ook al 'middenveld' voetbal wat de klok sloeg. Na een onoplettendheid bij een eerder onschuldige vrije trap kon Dender tegenscoren. We staken een tandje bij, en gingen nog meer druk zetten, waardoor hun verdedigers meer en meer in de problemen kwamen.
 
Ons tweede doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Na een fraaie aktie wist Axel D. zijn tweede te scoren. Na 23’ liepen we verder uit. Deze keer was het Axel C. die de bal tegen de netten trapte. We gingen rusten met een verdiende 1-3 voorsprong.
 
De 2e helft bleek een maat voor niets, slordig voetbal op het middenveld (van beide ploegen) zorgde voor weinig doelgevaar. Naar het einde van de 2e periode wisten we nog een paar keer alleen voor de doelman van Dender op te duiken, maar scoren lukte niet meer. Het was uiteindelijk Dender dat in de laatste minuut nog kon milderen tot 2-3.
 
Toch een verdiende overwinning van onze gasten. We moeten echter proberen het voetbal van de eerste helft gedurende een ganse wedstrijd te brengen, zo wordt dit een prachtig seizoen. Bedankt gasten voor jullie inzet en motivatie.
 
Verslag door trainer Dirk Knops
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure