U13A UR Namen - KVKT: 1-0 Printervriendelijke versie

Op deze grijze maar zachte zaterdagmorgen dienden we ons te verplaatsen naar Namen. Uit de vorige wedstrijd tegen Namen wisten we dat dit een zeer sterk geheel is met enkele spelers die individueel het verschil kunnen maken.

Namen nam een blits start en al na 3' kon een speler er van op +/- 20-25 m, 1-0 van maken. Namen ging door op zijn elan en Tienen had het moeilijk met het opgelegde tempo. Na een kwartiertje en een paar positiewissels kwam Tienen stilaan in de wedstrijd. Het werd van dan af een gelijk opgaande wedstrijd met vooral veel middenveldspel. Op basis van de eerste 10 minuten, was de voorsprong van Namen bij de rust verdiend.

Ruststand: 1-0

In de tweede helft stond Tienen positioneel iets beter maar echte kansen bleven uit. Namen kon af en toe wel tegen prikken maar tot echte kansen kwamen geen van beide ploegen. Zowel bij Tienen als bij Namen was die laatste pas net niet goed genoeg. Een zeer sterk wedstrijdbegin was voor Namen genoeg om de 3 punten thuis te houden.

Ik weet dat ik in herhaling val mannen maar kop op. We moeten blijven werken en vooral de snelheid van uitvoering moet beter. Deze week is er vakantie en we geven jullie de raad deze week vooral te rusten en de batterijen terug op te laden. De combinatie middelbare school en voetbal vergt duidelijk veel van tal van onze jongens. Maar we blijven werken en hopen dat die kleine details die nu tegen zitten ooit in ons voordeel kantelen.
 
Doelpunten: 3' x (1-0)
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure