U13A KVKT- Virton: 1-1 Printervriendelijke versie

Onze tegenstrever van dit weekend had z’n start niet gemist. We waren dus gewaarschuwd dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden. Ook verleden seizoen hadden we aan Virton een taaie klant.
 
Vanaf het begin van de wedstrijd werd er door de jongens van Virton zeer kort verdedigd. Het lukte ons niet om ons passenspel op te dringen. Zelfs in de duels kwamen we steeds een voetje te kort. Na een kwartiertje kon Virton er, op dat moment verdiend, 0-1 van maken. Na een paar wissels en wat bijsturingen kwamen we beter in de wedstrijd. Stilaan begonnen wij de duels te winnen, we gingen wat sneller inspelen en de passing werd beter verzorgd. Bij één van de betere acties, stuurde Jordi de bal diep op de rechterflank naar Kenny, die met een kopbal Thomas bediende en deze mooi afwerkte over de doelman van Virton. Een verdiende 1-1 ruststand.
 
Tijdens de rust werd gevraagd om de bal sneller rond te spelen en zo de duelkracht van Virton te omzeilen. Tijdens de 2e helft wisten we Virton toch wat op hun speelhelft te drukken. Echte kansen bleven echter uit. Het was zelfs Virton dat op de counter een goede kans tot scoren kreeg. Hun voorspeler kon alleen op onze doelman afgaan, maar gelukkig voor Tienen werd de bal naast getrapt. Naar het einde van de partij toe konden we de druk nog wat opvoeren, waardoor we nog een tweetal kansen wisten te creëren, maar scoren zat er niet meer in.
 
Na een wedstrijd tegen deze sterke tegenstander, die vooral op kracht en atletisch vermogen voetbalt, kunnen we tevreden zijn met het behaalde resultaat. Het geleverde voetbal was niet altijd even mooi, vooral door de duelkracht van onze tegenstrever, maar dit hebben we gecompenseerd met mentaliteit en gedrevenheid. Ik was fier om vandaag jullie gelegenheidscoach te mogen zijn.
 
Verslag door trainer Dirk Knops

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure