U13A KVKT - STVV: 2-5 Printervriendelijke versie

Op deze zonnige frisse zaterdag ontvingen we de buren uit St Truiden en alles was aanwezig om er een mooi kijkstuk van te maken.
 
De wedstrijd begon als een schicht want reeds na 2' kon Pol zich op links doorzetten en de bal voor doel brengen. Wim liet de kans niet onbenut en meteen stond het 1-0. STVV was even van slag maar ook zij lieten zich niet onbetuigd en kregen een paar kansen maar Tijs stond scherp te keepen. Rond de 10de minuut speelde Joni diep op Kenny die in duel ging met de doelman. De afvallende bal viel in de voeten va Wim en die maakte zijn 2de van de dag. Maar STVV was duidelijk van plan iets aan deze achterstand te doen en schakelde een versnelling hoger. Tienen moest achteruit en had geen oplossing. Nog voor rusten stonden de bordjes gelijk.
 
Ruststand: 2-2
 
De tweede helft was eigenlijk identiek aan het laatste kwartier van de eerste. Tienen wou wel maar kon niets in brengen tegen dit sterkere St Truiden. Over de inzet en wedstrijdmentaliteit mochten we zeker niet klagen.
 
Mannen als we deze wedstrijd bekijken dan beseffen we dat er nog veel werk is. We kunnen maar één ding doen en dat is blijven werken op training. Blijven werken op training, dan gaan we zeker vooruitgang boeken. OP naar de volgende wedstrijd en zoals jullie nu al lang weten wordt dat weer een lastige wedstrijd.
 
Doelpunten: 24 Wim (1-0), 12' Wim (2-0), x (2-1), 56' x (2-2), 60' x (2-3),
xx' x (2-4), xx' x (2-5)
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Competitie
tijdelijk stopgezet
Heropstart in weekend 14 februari '21
Take care!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Léa Toelen (bericht), echtgenote van de heer André Moreau, ereschepen en oud-speler Racing Tienen. De club biedt familie en vrienden haar oprecht medeleven aan.

11/01/2021

Pieter Kempeneers krijgt geen extra schorsing van de KBVB na zijn uitsluiting in de wedstrijd tegen Mandel United. Bij het afschermen van de bal in een duel raakte hij een tegenstrever in het aangezicht.

24/10/2020

De KBVB besliste om de competitie in eerste nationale op te schorten tot 8 november in het kader van de corona-maatregelen. Ook de beloften spelen geen wedstrijden. Men laat weten dat men hoopt om de competitie zo snel als kan te herstarten. 

21/10/2020

Zondag voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen K. Patro Maasmechelen. We vragen thuissupporters opnieuw om te reserveren. De club wacht nog op richtlijnen van de politie wat betreft de eventuele aanwezigheid van bezoekende fans. Dit alles uiteraard onder voorbehoud dat de competitie in eerste nationale niet wordt stopgezet.

19/10/2020

Hoewel de wedstrijden van eerste elftallen vanaf de tweede amateurklasse zijn afgelast wordt er (voorlopig?) nog wel gevoetbald in eerste nationale. In het kader van de corona-maatregelen laat URSL Visé echter weten dat er zondag geen bezoekende supporters op de wedstrijd worden toegelaten. We vragen onze supporters om deze maatregel te respecteren.

14/10/2020

Na de wedstrijd tegen KVV Thes Sport kunnen supporters in het Bergéstadion terecht voor een tweede wedstrijd. Om 18.30 uur start de wedstrijd van KVK Tienen B tegen Hoegaarden B. Meteen een topper in vierde provinciale!

03/10/2020

Trainer Jo Claes kan voor de wedstrijd tegen Thes Sport rekenen op een volledige spelerskern, met uitzondering van de langdurig geblesseerde Damblon en geschorsten Meeus en Spaenhoven.

03/10/2020

KVK Tienen opent de competitie op het veld van Francs Borains. Hannes Meeus (ontstoken pees in voetzool en twee schorsingsdagen) en Lucas Damblon (scheur in enkelligament) zijn out. Farin (kneuzing) en Kempeneers (adductoren) zijn onzeker. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Matterne, Farin (?), Bogaerts, Spaenhoven, Grancea, Claes, Kempeneers (?), Laureys, Ventôse, Yagan, Van Vaerenbergh, Swerten en Vandergeeten.

27/09/2020

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters kunnen zich voor een ticket wenden tot Thes Sport.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

Ontdek onze partnerbrochure