U13A KVKT - STVV: 2-5 Printervriendelijke versie

Op deze zonnige frisse zaterdag ontvingen we de buren uit St Truiden en alles was aanwezig om er een mooi kijkstuk van te maken.
 
De wedstrijd begon als een schicht want reeds na 2' kon Pol zich op links doorzetten en de bal voor doel brengen. Wim liet de kans niet onbenut en meteen stond het 1-0. STVV was even van slag maar ook zij lieten zich niet onbetuigd en kregen een paar kansen maar Tijs stond scherp te keepen. Rond de 10de minuut speelde Joni diep op Kenny die in duel ging met de doelman. De afvallende bal viel in de voeten va Wim en die maakte zijn 2de van de dag. Maar STVV was duidelijk van plan iets aan deze achterstand te doen en schakelde een versnelling hoger. Tienen moest achteruit en had geen oplossing. Nog voor rusten stonden de bordjes gelijk.
 
Ruststand: 2-2
 
De tweede helft was eigenlijk identiek aan het laatste kwartier van de eerste. Tienen wou wel maar kon niets in brengen tegen dit sterkere St Truiden. Over de inzet en wedstrijdmentaliteit mochten we zeker niet klagen.
 
Mannen als we deze wedstrijd bekijken dan beseffen we dat er nog veel werk is. We kunnen maar één ding doen en dat is blijven werken op training. Blijven werken op training, dan gaan we zeker vooruitgang boeken. OP naar de volgende wedstrijd en zoals jullie nu al lang weten wordt dat weer een lastige wedstrijd.
 
Doelpunten: 24 Wim (1-0), 12' Wim (2-0), x (2-1), 56' x (2-2), 60' x (2-3),
xx' x (2-4), xx' x (2-5)
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure