U13A KVKT - OHL: 1-4 Printervriendelijke versie

Op deze schitterende na zomerse zaterdag kregen we onze buren van OHL over de vloer. Het terrein lag er schitterend bij in die stralende zonneschijn.

En beide ploegen hadden er duidelijk zin in, want vanaf de eerste minuut trokken beide ploegen alle registers open en maakten er een zeer aangenaam kijkstuk van. De eerste 10 minuten had OHL iets de bovenhand maar langzamerhand trok Tienen het laken naar zich toe. De paar kansen werden niet afgemaakt en vlak voor rust kreeg Tienen het deksel op de neus. Het nummer 9 werd te veel ruimte gelaten op vrij schop en deze maakte er met het hoofd 0-1 van. Op dat moment misschien een beetje tegen het spel in.
 
Ruststand: 0-1
 
Onze jongens pikten de draad weer op in de tweede helft. Het spel bleef eerlijk op en af gaan en rond de 35ste minuut kon Kenny een afvallende bal heerlijk binnen trappen. De verdiende gelijkmaker stond op het bord. Beide ploegen hielden elkaar mooi in evenwicht. Tot in de 15de minuut er balverlies werd geleden door Tienen en OHL meteen bij de pinken was om er 1-2 van te maken. Tienen was nu verplicht risico's te nemen en dat werd in de laatste 5' genadeloos afgestraft.
 
De uitslag is geen juiste weergave van de wedstrijd (de cijfers zijn iets overdreven) al dient gezegd dat OHL op basis van het laatste kwartier de zege verdiende. Blijven voetballen is de boodschap mannen, ooit zullen jullie loon naar werken krijgen. En jullie weten ondertussen dat de manier waarop we spelen veel belangrijker is dan winnen.
 
Doelpunten: 28' x (1-0), 33' Kenny (1-1), 45' x (1-2), 56' x (1-3), 60' x (1-4)
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure