U13A FC Luik - KVKT: 2-2 Printervriendelijke versie

Op deze koude en natte 1 november stond een verplaatsing naar Luik op het programma. Normaliter een haalbare kaart maar uit de vorige wedstrijd wisten dat zij vooral op inzet en karakter spelen met veel duels. Daarenboven waren de weersomstandigheden alles behalve ideaal.

De wedstrijd begon zoals we gevreesd hadden met weinig combinaties en vooral veel lange ballen en veel duels. Rond de 12de minuut dan toch even opschudding. Davy nam een vrije schop net buiten de backlijn voor zijn rekening en de bal verdween in de netten. Maar het spel verbeterde niet, in tegendeel het verwaterde nog meer. Rond de 20ste minuut werd veel te laks verdedigd en het stond meteen 1-1. Vlak voor affluiten lieten we ons nog eens ringeloren en meteen stonden we 2-1 in het krijt.
 
Ruststand: 2-1
 
Bij de rust werd er wat aangepast en gevraagd de  balcirculatie op te drijven. Van bij de aftrap trok Tienen, met een veel beter balcirculatie, het laken volledig naar zich toe. Luik kon alleen maar toekijken hoe Tienen de wedstrijd in handen nam, maar de afwerking liet ons weeral maar eens in de steek. Rond het kwartier konden we op hoekschop dan toch gelijk maken. En we gingen meteen door. Maar ja als we dit jaar alle kansen hadden benut die we gehad hebben dan hadden we veruit de beste aanval. Zo bleef het opletten want op een uitzonderlijke uitbraak van Luik stond het ei zo na 3-2. Vlak voor rusten dwarrelde een kopbal van Kenny net over de deklat en dit was meteen het laatste wapenfeit.

Kop op mannen weer kregen we te weinig maar we moeten er blijven in geloven. Vooral de 2de helft was van goede makkelij. Op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen Eupen.
 
Doelpunten: 12' Davy (1-0) ; 18' x (1-1) ; 28' x (2-1) ; 45' Kenny (2-2)
 
Verslag door trainer Luc Noé
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure