U13A AS Eupen - KVKT: 2-1 Printervriendelijke versie

De wedstrijd werd uitzonderlijk op Zondagmorgen gespeeld. Op deze zondagmorgen stond een frisse bries en dienden we ons te verplaatsen naar Eupen. Aangekomen in Eupen zagen we onmiddellijk dat de pleinen in Tienen van uitzonderlijke kwaliteit zijn, want dat van Eupen was niet het ideale om op te spelen. Het lag alles behalve gelijk en afmetingen waren herleid tot het minimum.
 
Even aanpassen dus voor onze jongens maar toch probeerden ze terug te voetballen. Maar ook Eupen liet zich niet onbetuigd en het werd een gelijk opgaande wedstrijd. Kansen vielen langs beide zijden maar het was Tienen dat toch de betere kansen afdwong. De verdedigers van Eupen waren net iets gretiger in de duels dan Tienen met als resultaat dat in plaats van een gelijke stand bij de rust het 0-2 stond.
 
Blijven voetballen was de leuze en na 5' stond Jean Michel op de goede plaats om een mooie aanval af te maken. Tienen gelanceerd maar Eupen gebruikte alle middelen om het tempo uit de wedstrijd te halen. Tienen drukte Eupen volledig terug op eigen helft maar de afwerking stond weer niet op punt. Kansen genoeg maar de 2-1 bleef op het bord. We verdienden meer dan dit maar ooit zullen die kansen er wel ingaan (dat hopen we althans).
 
Voetballend zat het vandaag weer goed mannen maar enkel die laatste pas moeten we iets meer verzorgen. Verdedigend moeten we iets steviger worden en ik ben er van overtuigd dat we dan regelmatig de wedstrijd winnend gaan afsluiten. Op naar volgende week.
 
Doelpunten: 15' x (1-0), 22'x (2-0), 35' Jean Michel (2-1)
 
Verslag door trainer Luc Noé
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure