U13 KVKT - O. Lommel: 3-4 Printervriendelijke versie

Met een wedstrijd tegen O. Lommel op het programma wachtte ons een zware klus. Op deze zaterdagmorgen begonnen onze jongens sterk aan de wedstrijd. Ook Lommel liet zich niet onbetuigd, maar Tienen  was toch de betere voetballende ploeg. Rond de 10de minuut stak Tienen dan een eerste keer zijn neus aan het venster, maar Kenny kon het net niet afmaken.

Lommel daarentegen strafte een slecht uitverdedigen onmiddellijk af en kwam 0-1 voor. Tienen bleef echter de voetballende oplossing zoeken en kreeg ook kansen maar de afwerking liet ons, zo als zo vaak, in de steek. Lommel toonde zich dan weer veel trefzekerder, want een diepe bal werd verkeerd beoordeeld en meteen stond het 0-2. Ondanks de vele kansen bleef de stand 0-2 tot aan de rust.
 
Ruststand: 0-2
 
Er werden wat posities gewisseld tijdens de rust en dat liet zich onmiddellijk gevoelen. Tienen kreeg een paar mooie kansen, maar de afwerking was vandaag duidelijk het zwakste punt van onze jongens. En dan weet je dat het doelpunt aan de overkant wel valt, want bij de eerste kans van Lommel stond het meteen 0-3. Even waren we van slag en Lommel profiteerde onmiddellijk.Ongelooflijk maar waar, Tienen had het betere van het spel maar het stond wel 0-4 voor Lommel. Onze mannen staken nog een tandje bij en dat loonde want Arne kon dan toch tegen scoren. Iedereen die dacht dat het daar mee bleef, kwam bedrogen uit, want onze jongens putten moed uit dit doelpunt en duwden Lommel nog meer achteruit. En dat loonde want in de 52ste minuut maakte Nicolas na alweer een mooie aanval er 2-4 van. En nog was het niet gedaan want in de 57ste minuut stond Arne alweer op de goede plaats om er 3-4 van te maken. Helaas kwam het doelpunt te laat. Het bleef dan ook 3-4.

Een paar foutjes werden vandaag genadeloos afgestraft waardoor we steeds achter de feiten aan liepen die we spijtig genoeg niet meer konden recht zetten. Maar vandaag was ik ondanks het verlies een tevreden trainer omdat we terug hadden gevoetbald en dat we fysisch duidelijk vooruitgang hebben geboekt.
 
Geen nood mannen, bleef dit opbrengen en onze leuze blijft “voetballen boven alles”. Zo lang we kansen creëren is het goed want ooit gaan die ballen er toch in. Misschien dinsdag al, want dan gaan we op bezoek bij de buren van STVV. Maar makkelijk wordt dat zeker niet.
 
Doelpunten: x (0-1), x (0-2), x (0-3), x (0-4), Arne (1-4),  Nicolas (2-4), Arne (3-4).
 
Verslag door trainer Luc Noë
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Francs Borains
KVK Tienen
zondag 27 september
15 uur - geen KVK-fans toegelaten!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters worden op deze wedstrijd niet toegelaten.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

KVK Tienen won ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van tweedenationaler Spouwen-Mopertingen met 0-2. De bezoekers dwongen heel wat kansen af, maar het was wachten op de tweede helft tot die konden worden verzilverd. Claes opende de score op aangeven van Laureys en Yagan legde na een individuele actie de eindstand vast. Zondag opent KVK in de bekercompetitie op het veld van derdenationaler Saint Ghislain.

09/09/2020
KVK Tienen opent in de beker van België op het veld van derde nationaler Union Saint-Ghislain Tertre Hautage. Zij wonen dit weekend in de derde ronde met 0-1 op het veld van eersteprovincialer KSV Diksmuide.  Saint-Ghislain bekleedde vorig seizoen een achtste stek in de rangschikking toen de competitie werd stopgezet. Bij plaatsing trekt KVK het weekend erna mogelijk naar  eersteprovincialer KVVV Ardennen of kersvers derde amateurklasser Bambrugge, dat niet aantrad tegen Virton wegens forfait van de Luxemburgers.
06/09/2020

KVK Tienen won de oefenpartij tegen tweedenationaler Sporting Hasselt met 3-0. Nelissen kreeg de kans om de score te openen voor de bezoekers, maar Spaenhoven maakte zich aan de overkant knap vrij en scoorde vanuit een scherpe hoek. KVK gaf weinig weg, maar kon pas in de slotfase afstand nemen. Na een overtreding op Ventôse tekende de Tiense aanvaller na 82 minuten vanop de stip voor de 2-0. In de slotfase brachten enkele Tiense beloften nog wat extra schwung in de partij. Grancea werkte in de slotminuut knap af op aangeven van Muntuabu.

03/09/2020
KVK Tienen won de eerste oefenwedstrijd voor eigen publiek met 3-2 van tweedenationaler KOSC Wijgmaal. Yagan bracht KVK na een kwartier op voorsprong met fraaie een plaatsbal over de bezoekende doelman. Tien minuten later bracht Benamar de stand opnieuw in evenwicht vanop de stip. Net als enkele dagen eerder op het veld in Diegem na Tiens handspel bij een aangeschoten bal. Kort na de pauze bediende Ventôse de vrijstaande Yagan die KVK andermaal op voorsprong bracht, maar ook dit keer kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na Tiens balverlies. Kaljoni trapte de bal laag buiten het bereik van KVK-doelman Amenga. Met nog een kwartier te voetballen legde Matterne met een strak schot de eindstand vast nadat Wijgmaal-doelman De Corte de bal niet niet voldoende kon ontzetten. 
30/08/2020

KVK Tienen oefende op het veld van tweedenationaler K. Diegem Sport. Na een gelijkopgaand matchbegin trok de bij momenten kwiekere thuisploeg het laken wat naar zich toe. Dat resulteerde in twee vermijdbare tegengoals van Barkellil voor de pauze, waarvan eentje vanop de stip na handspel. Tienen kwam fris uit de kleedkamer in de tweede helft en maakte de aansluitingstreffer via Ventôse. Na driekwart wedstrijd kreeg de oefenpartij een vreemde wending. Op aangeven van zijn grensrechter trok scheidsrechter Stevens aan de Tiense bank de rode kaart voor een reeds gewisselde kapitein Hannes. Toen deze zich niet meteen naar de kleedkamers wilde begeven, werd de wedstrijd tot ieders verbazing stilgelegd. Na tien minuten kon men de partij hervatten. De 17-jarige belofte Stanislas Mertens verraste de thuisdoelman en bracht de stand nog op 2-2.

26/08/2020

Abonnees krijgen gratis toegang tot de oefenwedstrijden van KVK Tienen in het Bergéstadion. Niet abonnees betalen 5 euro.  Reserveren voor de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal op zondag 30 augustus kan hier!

25/08/2020

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede nationaler RC Hades met 0-1. De Suikerploeg creëerde heel wat kansen in de eerste helft, maar  moest wachten op een own-goal na hoekschop van Matterne vroeg in de tweede helft om dat overwicht te verzilveren. In het slot kwam ook de thuisploeg wat meer opzetten, maar gescoord werd er niet meer.

20/08/2020

In de maand augustus kan je een abonnement afhalen in het clubsecretariaat op dinsdag, vrijdag en zaterdag tussen 10 uur en 11.30 uur. Je kan ook terecht in het secretariaat bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Een abonnement reserveer je nog steeds via deze pagina!

17/08/2020

Ontdek onze partnerbrochure