U13 KVKT - O. Lommel: 3-4 Printervriendelijke versie

Met een wedstrijd tegen O. Lommel op het programma wachtte ons een zware klus. Op deze zaterdagmorgen begonnen onze jongens sterk aan de wedstrijd. Ook Lommel liet zich niet onbetuigd, maar Tienen  was toch de betere voetballende ploeg. Rond de 10de minuut stak Tienen dan een eerste keer zijn neus aan het venster, maar Kenny kon het net niet afmaken.

Lommel daarentegen strafte een slecht uitverdedigen onmiddellijk af en kwam 0-1 voor. Tienen bleef echter de voetballende oplossing zoeken en kreeg ook kansen maar de afwerking liet ons, zo als zo vaak, in de steek. Lommel toonde zich dan weer veel trefzekerder, want een diepe bal werd verkeerd beoordeeld en meteen stond het 0-2. Ondanks de vele kansen bleef de stand 0-2 tot aan de rust.
 
Ruststand: 0-2
 
Er werden wat posities gewisseld tijdens de rust en dat liet zich onmiddellijk gevoelen. Tienen kreeg een paar mooie kansen, maar de afwerking was vandaag duidelijk het zwakste punt van onze jongens. En dan weet je dat het doelpunt aan de overkant wel valt, want bij de eerste kans van Lommel stond het meteen 0-3. Even waren we van slag en Lommel profiteerde onmiddellijk.Ongelooflijk maar waar, Tienen had het betere van het spel maar het stond wel 0-4 voor Lommel. Onze mannen staken nog een tandje bij en dat loonde want Arne kon dan toch tegen scoren. Iedereen die dacht dat het daar mee bleef, kwam bedrogen uit, want onze jongens putten moed uit dit doelpunt en duwden Lommel nog meer achteruit. En dat loonde want in de 52ste minuut maakte Nicolas na alweer een mooie aanval er 2-4 van. En nog was het niet gedaan want in de 57ste minuut stond Arne alweer op de goede plaats om er 3-4 van te maken. Helaas kwam het doelpunt te laat. Het bleef dan ook 3-4.

Een paar foutjes werden vandaag genadeloos afgestraft waardoor we steeds achter de feiten aan liepen die we spijtig genoeg niet meer konden recht zetten. Maar vandaag was ik ondanks het verlies een tevreden trainer omdat we terug hadden gevoetbald en dat we fysisch duidelijk vooruitgang hebben geboekt.
 
Geen nood mannen, bleef dit opbrengen en onze leuze blijft “voetballen boven alles”. Zo lang we kansen creëren is het goed want ooit gaan die ballen er toch in. Misschien dinsdag al, want dan gaan we op bezoek bij de buren van STVV. Maar makkelijk wordt dat zeker niet.
 
Doelpunten: x (0-1), x (0-2), x (0-3), x (0-4), Arne (1-4),  Nicolas (2-4), Arne (3-4).
 
Verslag door trainer Luc Noë
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KOSC Wijgmaal
KVK Tienen
zondag 23 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Ontdek onze partnerbrochure