U13 KVKT - FC Brussels: 0-7 Printervriendelijke versie

Op deze eerste winterse dag stond de wedstrijd tegen de leiders uit Brussels op het programma.

Zoals de uitslag ook laat uitschijnen, was het een wedstrijd om snel te vergeten. Op dit zware veld is Tienen dan ook geen moment in de wedstrijd geweest. Vooral defensief was het een complete off-day. Al in de 6de minuut kwam Brussels op voorsprong en nog geen minuut later stond het al 0-2. Telkens werden er defensieve foutjes gemaakt. En nog was de kous niet af want bij de rust stond het al 0-4. We kropen gewoon terug tot op onze rechthoek en aan uitverdedigen werd niet gedacht. Dan krijg je tegen deze technisch en vooral ook fysiek sterke ploeg een pak om je oren.

Ruststand 0-4

Tijdens de rust werd gevraagd toch iets hoger te spelen en ook veel sneller aan te sluiten. Dat lukte bij momenten aardig maar op stilstaande fases waren we veel te afwezig en Brussels profiteerde optimaal.

Op dit zware veld was Brussels met zijn gestalte duidelijk een maatje te groot. Als we dan ook defensief dergelijk fouten maken zoals vandaag dan krijg je zo een uitslag. Onthoud vooral het gezegde "wie niet sterk is moet slim zijn" en probeer te leren uit de gemaakte fouten. Dat is het belangrijkste dat we vandaag moeten onthouden. En volgende week er met nieuwe moed tegen aan, al zal dat niet makkelijk zijn met een verplaatsing naar OHL op het programma.
 
Verslag door trainer Luc Noé
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure