U12 Union - KVK: 4-4 Printervriendelijke versie

'Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen', is een spreekwoord dat ik vandaag kan boven halen als trainer.
 
Eigenlijk kan ik vandaag het wedstrijdverslag van 14-dagen geleden gewoon terug boven halen, want ook vandaag stonden we na minder dan 15 seconden al 1-0 in het krijt nadat we zelf hadden afgetrapt.

Daarenboven was het na 3’ ook nu weer 2-0, deze keer wel niet na een fout van de defensie maar door een mooie vrije trap.

Voetballen zat er vandaag niet in, zelfs op geen enkel moment. De ploeg kende een Off-day en we kwamen te weinig aan voetballen toe.
 
De ervaring opgedaan tegen Lommel kwam wel goed van pas vandaag, want we haalden iets sneller ons karakter boven en al gauw konden we milderen via Gary (mooie vrije trap rond de 15de  minuut).

Maar nog voor de rust lieten we ons toch nog 2 keer ringeloren en was het bij de rust 4-1.
 
Ook in de tweede helft kregen we voetballend geen voet aan de grond, maar op karakter knokten we ons toch terug in de wedstrijd en Nicolas kon er na 10’ en de mooiste aanval van de dag 4-2 van maken. Het geloof groeide in de groep en dat loonde, want nog geen 2 minuten later kon Brandon zich doorzetten en er 4-3 van maken.

Zonder echt goed voetbal te brengen, vooral werkvoetbal dan maar, kwamen we terug in de wedstrijd. We namen nog meer risico’s.
Union kon af en toe wel gevat counteren, maar gelukkig viel hun 5de treffer niet.
 
Dus bleven we er voor gaan en dat loonde, want in blessure tijd kon Jean Michel (Jeanke) er 4-4 van maken. Een zucht van opluchting bij de meegereisde supporters, maar voetballend was het alles behalve vandaag.
 
Er zijn zo van die dagen dat je als ploeg wel wil, maar niet kan.

Op dat moment moet je karakter tonen en dat is het enige positieve dat we vandaag kunnen onthouden. We haalden een punt op karakter en inzet.

Laat dit nog maar eens een goede les zijn en hopen dat we er volgende week weer stevig tegen aan gaan vanaf de EERSTE minuut.
 
Scoreverloop : 1-0, 2-0, 2-1 (Gary), 3-1, 4-1, 4-2 (Nicolas), 4-3 (Brandon), 4-4 (Jean Michel)
 
De trainer
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
ASV Geel
zondag 17 november 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure