U12 Tubize - KVK: 4-2 Printervriendelijke versie

Dit is de eerste wedstrijd waarbij ik mij ontgoocheld voel over de geleverde prestatie. Van in de eerste minuut kropen we voor ons strafschopgebied om aldaar te kamperen gedurende bijna de ganse eerste helft. Uiteraard vraag je dan om problemen en goals. Na 8’ was het al zover. Tubize kwam meer dan verdiend op voorsprong.
 
Tienen stond er bij en keek er naar. Er werd geen enkel duel gewonnen en ook de tactische richtlijnen werden in de wind geslagen. In de 19de minuut profiteerde Tubize, van ons nog steeds veel te laks verdedigen, en werd het 2-0.
 
Toen schoten we toch even wakker en werd er toch even aan voetballen gedacht. We staken even onze neus aan het venster en konden dreigen via Jordi en Thomas.
 
Maar verder dan deze paar schuchtere pogingen kwamen we niet en Tubize ging verdiend met een 2-0 voorsprong rusten. Tijdens de rust werd ingepraat op onze jongens en de eerste 10’ van de tweede helft leek dat er beterschap op komst.

Tijdens deze periode kregen we een paar kansjes waarbij een bal van Thomas net naast ging. Dit was uitstel want even later kon Jeanke dan toch de aansluitingstreffer scoren.
 
Maar het feestje duurde niet lang want Tubize trapte af en wij stonden er bij en keken er naar. En nog geen minuut later was het onze beurt om terug af te trappen want Tubize maakte er onmiddellijk 3-1.
 
Dat beetje hoop dat we dan toch even hadden werd snel de kop ingedrukt door terug te hervallen in laks verdedigen en onoplettendheid.
Tubize bleef de wedstrijd controleren en Tienen bleef veel te slordig voetballen om nog aanspraak te maken op de aansluiter.

Na alweer onzorgvuldig uit verdedigen kon Tubize er zelfs 4-1 van maken. De wedstrijd was gespeeld, alhoewel Jeanke er na een magistrale vrije trap nog 4-2 kon van maken.
 
Nooit zijn we echt in de wedstrijd geweest. Was het de rit met de auto (want we maakten de verplaatsing uitzonderlijk met de wagens vandaag) of de angst om op dit terrein (het synthetisch veld van Tubize is nu niet echt het ideale terrein om op te spelen)  onderuit te gaan, maar dit was één van onze minste wedstrijden dit seizoen.
 
Dit vraagt om een reactie. Ik hoop dat we dit zaterdag terug kunnen rechtzetten.
 
Scoreverloop: 1-0 x (8’) – 2-0 x (19’) – 2-1 Jean Michel (40’), 3-1 x (41’) – 4-1 x (53’) – 4-2 Jean Michel (56’)

Verslag: trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

RFC Perwez
KVK Tienen
woensdag 12 augustus
20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure