U12 Ol. Charleroi - KVK Tienen : 2 - 7 Printervriendelijke versie

Eindelijk was het zo ver, de competitie stond voor de deur!
 
Een aantal spelers waren voor de wedstrijd nogal zenuwachtig, want ze wisten niet wat hun te wachten stond. Voor sommigen onder hen was het dan ook de vuurdoop in de Nationale reeksen. Daarenboven werden we door de tegenstrever nog even doorgestuurd voor een wandeling, daar de wedstrijd werd gespeeld op een ander terrein dan voorzien was. Dit terrein lag op +/- 10 minuutjes stappen van waar de bus ons had afgezet.
 
Maar eens de opwarming bezig, zag je die zenuwachtigheid verdwijnen en focuste iedereen zich op de wedstrijd.
De ploeg ging zeer gretig van start en liet Charleroi gewoon de tijd niet om te voetballen. De druk op de bal was perfect en dat resulteerde al snel tot doelkansen. Na 3 minuten spelen hadden we al 2 keer oog in oog gestaan met de doelman van de tegenstrever. Het kon dan ook niet uitblijven en al snel (na +/- 10 minuten) liepen we uit tot een 0-4 voorsprong na een paar fraaie combinaties. De doelpunten kwamen van de voet van Lasse – own goal – Gary en Brandon.
 
Deze voorsprong was goed enerzijds, maar anderzijds weer slecht want je zag zo de gemakzucht in de ploeg sluipen. Iedereen wou zijn eigen nummertje opvoeren en het positiespel was niet meer zoals het hoorde. Uiteindelijk gingen we rusten met 1-4, want Charleroi kon op hoekschop tegen prikken.
 
Tijdens de rust werd gevraagd zich terug te concentreren en het positiespel te verzorgen. En dat deden de spelers van bij de aftrap. En Hoe! KVK trapte af en binnen de 35 seconden en na 8 baltoetsen lag de bal in de netten van de tegenstrever.
 
Charleroi stond er bij en kon alleen maar toekijken. Ongelooflijk mooi doelpunt na een collectief fraaie actie, afgemaakt door Nicolas. Van toen af werd besloten de wedstrijd onder controle te houden en na tal van kansen kon Brandon de 6-1 op het bord zetten. Uit een uitzonderlijke tegenprik en na nonchalant uitverdedigen kon Charleroi milderen tot 2-6. Uiteindelijk kon Joni op hoekschop er nog 2-7 van maken. Tal van kansen werden nog de nek omgewrongen tot grote heugenis van één van onze trouwe supporters die zo de pronostiek in de wacht sleepte.
 
Proficiat aan alle spelers en op naar de volgende wedstrijd.
 
Maar opgelet : we beginnen weer vanaf nul!!!
 
Verslag door de trainer (Luc Noé)
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot binnenkort
bij KVK Tienen
One team. One Mission.
Hou het veilig!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure