U12 OH Leuven - KVKT 4-2 Printervriendelijke versie

Alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken.Een aangenaam zonnetje en geen wind.
 
De wedstrijd begon onmiddellijk op het scherp van de snee met op de eerste min reeds een bal op de paal van OHL. Op de 8e minuut werd een mis ingrijpen van Romain afgestraft met het eerste doelpunt van OHL. Op de 20e minuut werd de bal eerst door Gilles uit het doel geslagen maar de rebound werd ons fataal 2-0. Amper 2 min later werd een schot van buiten de grote rechthoek in doel gekegeld 3-0.Toen iedereen begon te vrezen voor een afstraffing konden wij juist voor rusten op tegenaanval tegenscoren via Michiel.
 
Ruststand 3-1.
 
In de tweede helft brachten wij meer tegengewicht en via een tegenaanval en een mooie dieptepas van Tom kon Michiel weer alleen naar de doelman en stonden wij op 3-2. De wedstrijd ging dan op en neer maar OHL kon ons niet meer wegspelen zoals in de eerste helft, ook omdat zij begonnen waren met wisselen en een paar sterke spelers op de bank hielden. Uiteindelijk kwam OHL nog aan een doelpunt via een vrije trap buiten de rechthoek. Eindstand : 4-2 verdiende winst van OHL .
 
Verslag OT
 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure