U12 KVK - Union: 2-0 Printervriendelijke versie

Zoals in de heenwedstrijd wou Tubize snel scoren en zette ons daarvoor onmiddellijk vast. De eerste 10’ hebben we dan ook afgezien en hadden we niet veel in de pap te brokken. Maar echte kansen kon Tubize wel niet creëren.
 
Enkel op hoekschop kon Tubize dreigen. Na 10 minuten begon Tienen er dan door te komen en nam over van Tubize met bij momenten zeer verzorgd voetbal. We werden iets gretiger in de duels en de circulatie van de bal ging omhoog. Dit had al snel resultaat want rond de 18de minuut kon Pol een mooie collectieve aanval afronden. Op dat moment misschien een beetje een gevleide voorsprong.
 
Tienen ging door op zijn elan en Tubize had duidelijk op zijn adem getrapt.
 
5’ voor rusten achtte Jordi dan dat zijn momenten was gekomen. Hij zette zich achter een vrijschop en knalde deze vanop zo’n 25 meter (vlak onder de deklat) schitterend binnen en gaf zichzelf een mooi verjaardagscadeau. 2-0 bij de rust en op basis van de laatste 15’ was de voorsprong nu wel verdiend.
 
Bij de rust werd dan tactisch wat bijgesteld bij corners tegen. Voor de rest moest er weinig worden gezegd. Collectief waren we bezig aan een van onze betere prestaties.
 
In het begin van de 2de helft probeerde Tubize probeerde ons terug onder druk te zetten maar alles werd goed opgevangen door onze jongens. Organisatorisch zat alles goed in elkaar en de eventuele steekjes die we lieten vallen, werden door onze ploegmaats opgerapt.
 
Tubize drukte wel maar buiten een paar kleine kansjes moest Lars geen wonderen verrichten.
 
Bij momenten kwamen we er zelfs heel gevaarlijk uit met vlotte combinaties over verschillende stations. Er had zelfs meer in gezeten als we de steeds vrij lopende Nicolas meer hadden gebruikt. Maar al bij al zijn we zeker tevreden over het geleverde spel.
 
De wedstrijd werd goed onder controle gehouden en de overwinning was zeker verdiend.
 
Proficiat mannen, dit is een prachtige reactie als team na de toch wel mindere prestatie van vorige week. Het is duidelijk dat als iedereen zijn taak naar behoren doet, we een sterke ploeg hebben. Op naar de volgende wedstrijd, maar weet dat je geen cadeautjes krijgt in het voetbal. Elke week weer van nul beginnen en er opnieuw voor gaan. Union here we come.
 
Scoreverloop: 1-0 (Pol) – 2-0 (Jordi)

Verslag: trainer Luc Noé
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot binnenkort
bij KVK Tienen
One team. One Mission.
Hou het veilig!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure