U12 AS Eupen - KVK: 2-4 Printervriendelijke versie

Door omstandigheden kon ik zelf niet aanwezig zijn op de wedstrijd. Maar Stanny en Benny hebben die probleemloos opgevangen, waarvoor mijn dank.
 
Dit verslag is dan ook op basis van de ervaringen van deze beide personen. Tienen heeft over gans de lijn een goede wedstrijd gespeeld. Dit ondanks een terrein dat er alweer erbarmelijk bij lag. Eigenlijk mogen wij als KVK Tienen stilaan fier zijn over de staat van onze terreinen. Over gans de lijn liggen onze terreinen er alle twee voortreffelijk bij.
 
Van in de eerste minuut trok Tienen ten aanval met bij momenten mooi voetbal. Kansen waren er genoeg, maar weer bleek die laatste pas net niet goed genoeg.
 
Vlak voor rusten konden we op hoekschop (Vrijdag werd er nog volop getraind) dan toch scoren via Axel Delathuy. Tienen ging dus rusten met een 0-1 voorsprong.
 
De tweede helft was eigenlijk identiek aan de eerste met Tienen dat het vooral zijn heil zocht in de combinatie. Na 5’ in de tweede helft kon Jeanke er op voorzet van Pol dan toch 0-2 van maken. Maar in de euforie konden we niet beletten dat Eupen er 1-2 van maakte.

Niet getreurd zeiden onze mannen en nog geen minuut later stond het al 1-3 via Thomas die een voorzet van Kenny binnen werkte. Maar Eupen dacht hetzelfde en nog geen 2’ later stond het al 2-3.

Tienen bleef de combinatie zoeken, maar Gilles ging zijn kans vanop 30 meter en bracht Tienen op 2-4. Eupen bleef er voor gaan en kon er 5’ voor affluiten 3-4 van maken.

 
Bibberen tot het einde dus, want ook de scheidsrechter deed zijn duitje in het zakje door 7’ te laten overspelen. Al bij al een verdiende zege van een goed combinerend Tienen. Proficiat mannen, ik ben fier op jullie dat jullie ondanks mijn afwezigheid er vol voor zijn gegaan. Op naar de derby tegen OHL van volgende week.
 
Scoreverloop : 29’ 0-1 (Axel D) ; 34’ 0-2 (Jean Michel) ; 39’ 1-2 ; 40’ 1-3 (Thomas) ; 42’ 2-3 ; 48’ 2-4 Gilles ; 55’ 3-4.
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KOSC Wijgmaal
KVK Tienen
zondag 23 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Ontdek onze partnerbrochure