U11 Virton - KVK: 3-3 Printervriendelijke versie

De wedstrijd begon met balbezit van onze ploeg maar er werd slordig gespeeld met veel verkeerde passen en te statisch spel. Bewogen werd er nauwelijks en Virton beperkte zich tot zeer snelle tegenaanvallen. Hun aanvallen waren snel en veel nauwkeuriger, gesteund door  een goede laatste voorzet.
 
Bij een van deze tegenaanvallen rond de 10e minuut kwamen zij  verdiend op voorsprong  1-0. Nog geen 5 minuten later weer van datzelfde en we keken tegen een 2-0 aan. Toen Jarne even voor de rust plots alleen opdook voor het doel van Virton dachten wij aan een doelpunt maar Jarne schoot naast. Dit voorval was tekenend voor de eerste helft. Geen beweging in de ploeg en slordig en onnauwkeurig voetbal.
 
Ruststand 2-0
 
De tweede helft begon zoals de eerste .Virton  bleef meester in het middenveld en bleef prikken uitdelen via hun 2 snelle spitsen. Bij een van de weinige tegenaanvallen van ons kwam ditmaal Tom alleen voor doel en ook deze bal ging naast. De trainer besefte dat er iets moest gebeuren en herschikte zijn ploeg.
 
Ward werd een lijn vooruitgestuurd als steun in het middenveld en Tom ging dichter aanleunen bij de voorspelers. En plots stond er een herboren ploeg op het veld. Meester van het spel en de tegenstrever op zijn helft terugdringend kon een doelpunt niet uitblijven.
Rond de 12e minuut stak Rob mooi door naar Mathias die een vrij opkomende Tom op maat bediende en het was 2-1. Wij gingen gewoon op ons elan door en rond de 20e minuut kon Willem na geharrewar voor het doel mooi binnenschieten 2-2.
 
Onze ploeg wou meer maar ook Virton begon zich terug te roeren en bij een van hun snelle tegenaanvallen lieten wij een eigen doelpunt noteren. Een misverstand lag aan de basis maar wij stonden toch maar terug op  een 3-2 achterstand. Het pleit voor de mentaliteit van onze ploeg dat zij er bleven  in geloven en de kopjes niet naar beneden gingen.
 
Pressing op de tegenstrever en het terugdringen in hun eigen doelgebeid gaf Rob de mogelijkheid om een bal uit de kluts mooi binnen te schieten. 3-3. In de laatste vijf minuten gingen alle twee de ploegen nog voor de overwinning .Beiden kwamen ze daar nog dicht bij want zowel bij ons als bij Virton belandde zo een actie tegen de paal.
 
Bij het affluiten waren beide ploegen tevreden met de eindstand. Wij omdat wij een hopeloze situatie toch nog tot een goed einde konden brengen,voor een groot deel te danken aan de veldbezetting in de laatste 20 minuten en Virton omdat zij op het einde toch niet verloren. Men zou het kunnen als een logische uitslag beschouwen maar voor ons toch een beetje gevleid omdat wij toch drie vierde van de wedstrijd de mindere waren en uitblonken door slordig voetbal.
 
Eindstand 3-3
 
Verslag:  OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

SK Pepingen-Halle
KVK Tienen
zondag 27 oktober 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019

Ontdek onze partnerbrochure