U11 Virton - KVK: 3-3 Printervriendelijke versie

De wedstrijd begon met balbezit van onze ploeg maar er werd slordig gespeeld met veel verkeerde passen en te statisch spel. Bewogen werd er nauwelijks en Virton beperkte zich tot zeer snelle tegenaanvallen. Hun aanvallen waren snel en veel nauwkeuriger, gesteund door  een goede laatste voorzet.
 
Bij een van deze tegenaanvallen rond de 10e minuut kwamen zij  verdiend op voorsprong  1-0. Nog geen 5 minuten later weer van datzelfde en we keken tegen een 2-0 aan. Toen Jarne even voor de rust plots alleen opdook voor het doel van Virton dachten wij aan een doelpunt maar Jarne schoot naast. Dit voorval was tekenend voor de eerste helft. Geen beweging in de ploeg en slordig en onnauwkeurig voetbal.
 
Ruststand 2-0
 
De tweede helft begon zoals de eerste .Virton  bleef meester in het middenveld en bleef prikken uitdelen via hun 2 snelle spitsen. Bij een van de weinige tegenaanvallen van ons kwam ditmaal Tom alleen voor doel en ook deze bal ging naast. De trainer besefte dat er iets moest gebeuren en herschikte zijn ploeg.
 
Ward werd een lijn vooruitgestuurd als steun in het middenveld en Tom ging dichter aanleunen bij de voorspelers. En plots stond er een herboren ploeg op het veld. Meester van het spel en de tegenstrever op zijn helft terugdringend kon een doelpunt niet uitblijven.
Rond de 12e minuut stak Rob mooi door naar Mathias die een vrij opkomende Tom op maat bediende en het was 2-1. Wij gingen gewoon op ons elan door en rond de 20e minuut kon Willem na geharrewar voor het doel mooi binnenschieten 2-2.
 
Onze ploeg wou meer maar ook Virton begon zich terug te roeren en bij een van hun snelle tegenaanvallen lieten wij een eigen doelpunt noteren. Een misverstand lag aan de basis maar wij stonden toch maar terug op  een 3-2 achterstand. Het pleit voor de mentaliteit van onze ploeg dat zij er bleven  in geloven en de kopjes niet naar beneden gingen.
 
Pressing op de tegenstrever en het terugdringen in hun eigen doelgebeid gaf Rob de mogelijkheid om een bal uit de kluts mooi binnen te schieten. 3-3. In de laatste vijf minuten gingen alle twee de ploegen nog voor de overwinning .Beiden kwamen ze daar nog dicht bij want zowel bij ons als bij Virton belandde zo een actie tegen de paal.
 
Bij het affluiten waren beide ploegen tevreden met de eindstand. Wij omdat wij een hopeloze situatie toch nog tot een goed einde konden brengen,voor een groot deel te danken aan de veldbezetting in de laatste 20 minuten en Virton omdat zij op het einde toch niet verloren. Men zou het kunnen als een logische uitslag beschouwen maar voor ons toch een beetje gevleid omdat wij toch drie vierde van de wedstrijd de mindere waren en uitblonken door slordig voetbal.
 
Eindstand 3-3
 
Verslag:  OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
STVV (mix)
oefenwedstrijd - wo. 24 juli 2019
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019
Inkomende transfers 2019-2020: Dries Ventôse (KSK Heist), Dylan Vanwelkenhuysen (KVK Wellen), Daimy Deflem (Tempo Overijse), Pieter Kempeneers (KOSC Wijgmaal), Willem Loman (Standard Luik via Eendracht Aalst), Yari Deltour (KVW Zaventem), Lucas Damblon (FC Rupel Boom) en Andries Claes (Tempo Overijse).
 
Uitgaande transfers 2019-2020: Wouter Nijsen (KFC Diest), Yassine Benali (Grimbergen), Arno Claes (Kampenhout), Jens Vos (Houtvenne), Fatih Calgan (Tempo Overijse), Christophe Dirix (Aarschot), Hamza Lagrib, Nick Marchoul, Didier Cabumi, Dylan Lambrecth (Hamoir), Ben Mbenza (Houtem-Oplinter) en Bryan Yoka.
25/05/2019

Meeus (enkel) en Acke (schouder) zijn out voor de wedstrijd tegen KAC Betekom. Weeghmans is geschorst. Selectie: Mombaerts, Hannes, Claes, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne en Bourguignon

04/05/2019

Kapitein Hannes Meeus is geblesseerd aan de enkel en is ook geel geschorst voor de uitwedstrijd op het veld van Termien. Doelman Hannes heeft de training voorzichtig hervat. Lambrecth heeft sinusitis. Doelman Nijsen ondergaat een meniscusoperatie. Selectie: Mombaerts, Singh, A. Vos, J. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Calgan, Convents, Bourguignon, Acke en Dirix.

27/04/2019

Trainer Jo Claes kan bij KVK Wellen geen beroep doen op Hannes, Nijsen en Cabumi. Lambrecth is terug aan het meetrainen en Bourguignon is inzetbaar. Acke was grieperig. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke (?) en Bourguignon.

13/04/2019
Voor de wedstrijd tegen KFC Helson Helchteren doet trainer Claes een beroep op de spelers die vorige week de titel pakten. Enkel Bogaerts is terug van de partij. Bourguignon is op verplichte schooluitstap. Na de wedstrijd bouwen we een kampioenenfeestje in de kantine. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke.
06/04/2019
Jonas Bogaerts is geel geschorst voor de wedstrijd op het veld van KFC Houtvenne. Didier Cabumi en Dylan Lambrecth zijn nog steeds onbeschikbaar. Doelman Hannes hervat bij de beloften. Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. Bij gelijkspel of winst is KVK Tienen kampioen en volgt een titelfeestje op de Veemarkt. De spelersbus wordt dan verwacht rond 23 uur.
 
30/03/2019

Cabumi (patellapees), Lambrecth (hamstrings) en keeper Hannes blijven zijn nog niet beschikbaar voor de wedstrijd op eigen veld tegen KFC Esperanza Pelt, al hebben de laatste twee dan de trainingen hervat. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne.

23/03/2019

Ontdek onze partnerbrochure