U11 Virton - KVK: 3-3 Printervriendelijke versie

De wedstrijd begon met balbezit van onze ploeg maar er werd slordig gespeeld met veel verkeerde passen en te statisch spel. Bewogen werd er nauwelijks en Virton beperkte zich tot zeer snelle tegenaanvallen. Hun aanvallen waren snel en veel nauwkeuriger, gesteund door  een goede laatste voorzet.
 
Bij een van deze tegenaanvallen rond de 10e minuut kwamen zij  verdiend op voorsprong  1-0. Nog geen 5 minuten later weer van datzelfde en we keken tegen een 2-0 aan. Toen Jarne even voor de rust plots alleen opdook voor het doel van Virton dachten wij aan een doelpunt maar Jarne schoot naast. Dit voorval was tekenend voor de eerste helft. Geen beweging in de ploeg en slordig en onnauwkeurig voetbal.
 
Ruststand 2-0
 
De tweede helft begon zoals de eerste .Virton  bleef meester in het middenveld en bleef prikken uitdelen via hun 2 snelle spitsen. Bij een van de weinige tegenaanvallen van ons kwam ditmaal Tom alleen voor doel en ook deze bal ging naast. De trainer besefte dat er iets moest gebeuren en herschikte zijn ploeg.
 
Ward werd een lijn vooruitgestuurd als steun in het middenveld en Tom ging dichter aanleunen bij de voorspelers. En plots stond er een herboren ploeg op het veld. Meester van het spel en de tegenstrever op zijn helft terugdringend kon een doelpunt niet uitblijven.
Rond de 12e minuut stak Rob mooi door naar Mathias die een vrij opkomende Tom op maat bediende en het was 2-1. Wij gingen gewoon op ons elan door en rond de 20e minuut kon Willem na geharrewar voor het doel mooi binnenschieten 2-2.
 
Onze ploeg wou meer maar ook Virton begon zich terug te roeren en bij een van hun snelle tegenaanvallen lieten wij een eigen doelpunt noteren. Een misverstand lag aan de basis maar wij stonden toch maar terug op  een 3-2 achterstand. Het pleit voor de mentaliteit van onze ploeg dat zij er bleven  in geloven en de kopjes niet naar beneden gingen.
 
Pressing op de tegenstrever en het terugdringen in hun eigen doelgebeid gaf Rob de mogelijkheid om een bal uit de kluts mooi binnen te schieten. 3-3. In de laatste vijf minuten gingen alle twee de ploegen nog voor de overwinning .Beiden kwamen ze daar nog dicht bij want zowel bij ons als bij Virton belandde zo een actie tegen de paal.
 
Bij het affluiten waren beide ploegen tevreden met de eindstand. Wij omdat wij een hopeloze situatie toch nog tot een goed einde konden brengen,voor een groot deel te danken aan de veldbezetting in de laatste 20 minuten en Virton omdat zij op het einde toch niet verloren. Men zou het kunnen als een logische uitslag beschouwen maar voor ons toch een beetje gevleid omdat wij toch drie vierde van de wedstrijd de mindere waren en uitblonken door slordig voetbal.
 
Eindstand 3-3
 
Verslag:  OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

RFC Perwez
KVK Tienen
woensdag 12 augustus
20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure