U11: verslag tornooi Bilzen Xmas Foot Printervriendelijke versie

Wedstrijd 1 
 

Kermt Hasselt- KVK Tienen:  2-1
 
Wij begonnen zeer zwak aan deze wedstrijd. Was het de lange periode zonder wedstrijden of de feestdagen? Wie zal het zeggen? In elk geval waren er nog velen die sliepen.
 
Hasselt nam de wedstrijd gewoon in handen en wij stonden erbij en keken er naar. Ondanks een zeer zwakke eerste helft konden wij toch de stand op 0-0 houden.
 
Wie hoopte op beter na de rust kwam bedrogen uit. Weer zeer slap begonnen en hiervan kon Hasselt profiteren om kort na elkaar tweemaal te scoren. Bij deze doelpunten werd de tegenstrever nog een handje geholpen ook.2-0
I
neens na het tweede doelpunt schoten zij wakker en na een mooie aanval kon Jarne scoren 2-1. Wij hebben dan laten zien dat wij ook konden voetballen en een bal op de lat en een op de paal beletten dat het 2-2 werd. Gezien het zwakke spel bij 2/3 van de wedstrijd was de overwinning door Hasselt verdiend te noemen.
 
Wedstrijd 2
 
E.Aalst –KVK Tienen :  0-1
 
Ook deze wedstrijd begonnen wij zoals de eerste. Zwak en zonder inzet. Aalst domineerde en wij lieten begaan. Op het einde van de eerste helft ging Rob solo de grote rechthoek in en een speler van Aalst was een beetje te enthousiast.
 
Penalty en mooi omgezet door Quinten. Aalst was door deze achterstand op de dool en kon de tweede helft geen vuist meer maken.
Wij controleerde en konden zonder grote inspanningen de wedstrijd beëindigen.
 
Eindstand : 0-1
 
Wedstrijd 3 was voor de derde en vierde plaats.
 
KVK Tienen – Geel :  5-1
 
Wat er gebeurd was,is moeilijk uit te leggen. Ineens stond er een ploeg op het veld. Een ploeg die er wou voor vechten en voetballen,alleen Geel was er de dupe van.
 
In de eerste helft werd Geel totaal overspeeld. Lucas naar Rob en 1-0. Fausto op hoekschop 2-0. Vrijschop Ward op de lat. Rob door en 3-0
 
In de tweede helft opnieuw Rob 4-0 en even later Fausto 5-0. Even werd er stoom afgelaten en daar kon Geel van profiteren om de eer te redden 5-1.
 
Een derde plaats in dit tornooi als beloning maar er had veel meer ingezeten wanneer men vanaf wedstrijd 1 gespeeld had zoals in wedstrijd 3.
 
Beste wensen! 
 
Zo,dit was het voor dit jaar. Uw verslaggever wenst iedereen die deze U11 verslagen leest een gezond en succesvol 2008 maar dan toch speciaal aan de ouders, familie en vrienden van onze spelers. Zij zijn er al van in het begin van het seizoen om hun ploeg steunen .
 
Trainer Ben en onze spelers wens ik dat zij in 2008 hun resultaten van 2007 kunnen bevestigen en dat wij zonder kwetsuren het seizoen kunnen beëindigen.
 
De bijgevoegde foto’s zijn dan ook dit maal niet over de wedstrijden van het tornooi, maar zeggen alles over de vriendschap en samenhorigheid .
 
Verslag:  OT
 

 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot binnenkort
bij KVK Tienen
One team. One Mission.
Hou het veilig!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure