U11: verslag tornooi Bilzen Xmas Foot Printervriendelijke versie

Wedstrijd 1 
 

Kermt Hasselt- KVK Tienen:  2-1
 
Wij begonnen zeer zwak aan deze wedstrijd. Was het de lange periode zonder wedstrijden of de feestdagen? Wie zal het zeggen? In elk geval waren er nog velen die sliepen.
 
Hasselt nam de wedstrijd gewoon in handen en wij stonden erbij en keken er naar. Ondanks een zeer zwakke eerste helft konden wij toch de stand op 0-0 houden.
 
Wie hoopte op beter na de rust kwam bedrogen uit. Weer zeer slap begonnen en hiervan kon Hasselt profiteren om kort na elkaar tweemaal te scoren. Bij deze doelpunten werd de tegenstrever nog een handje geholpen ook.2-0
I
neens na het tweede doelpunt schoten zij wakker en na een mooie aanval kon Jarne scoren 2-1. Wij hebben dan laten zien dat wij ook konden voetballen en een bal op de lat en een op de paal beletten dat het 2-2 werd. Gezien het zwakke spel bij 2/3 van de wedstrijd was de overwinning door Hasselt verdiend te noemen.
 
Wedstrijd 2
 
E.Aalst –KVK Tienen :  0-1
 
Ook deze wedstrijd begonnen wij zoals de eerste. Zwak en zonder inzet. Aalst domineerde en wij lieten begaan. Op het einde van de eerste helft ging Rob solo de grote rechthoek in en een speler van Aalst was een beetje te enthousiast.
 
Penalty en mooi omgezet door Quinten. Aalst was door deze achterstand op de dool en kon de tweede helft geen vuist meer maken.
Wij controleerde en konden zonder grote inspanningen de wedstrijd beëindigen.
 
Eindstand : 0-1
 
Wedstrijd 3 was voor de derde en vierde plaats.
 
KVK Tienen – Geel :  5-1
 
Wat er gebeurd was,is moeilijk uit te leggen. Ineens stond er een ploeg op het veld. Een ploeg die er wou voor vechten en voetballen,alleen Geel was er de dupe van.
 
In de eerste helft werd Geel totaal overspeeld. Lucas naar Rob en 1-0. Fausto op hoekschop 2-0. Vrijschop Ward op de lat. Rob door en 3-0
 
In de tweede helft opnieuw Rob 4-0 en even later Fausto 5-0. Even werd er stoom afgelaten en daar kon Geel van profiteren om de eer te redden 5-1.
 
Een derde plaats in dit tornooi als beloning maar er had veel meer ingezeten wanneer men vanaf wedstrijd 1 gespeeld had zoals in wedstrijd 3.
 
Beste wensen! 
 
Zo,dit was het voor dit jaar. Uw verslaggever wenst iedereen die deze U11 verslagen leest een gezond en succesvol 2008 maar dan toch speciaal aan de ouders, familie en vrienden van onze spelers. Zij zijn er al van in het begin van het seizoen om hun ploeg steunen .
 
Trainer Ben en onze spelers wens ik dat zij in 2008 hun resultaten van 2007 kunnen bevestigen en dat wij zonder kwetsuren het seizoen kunnen beëindigen.
 
De bijgevoegde foto’s zijn dan ook dit maal niet over de wedstrijden van het tornooi, maar zeggen alles over de vriendschap en samenhorigheid .
 
Verslag:  OT
 

 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Competitie
tijdelijk stopgezet
Heropstart in weekend 14 februari '21
Take care!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Léa Toelen (bericht), echtgenote van de heer André Moreau, ereschepen en oud-speler Racing Tienen. De club biedt familie en vrienden haar oprecht medeleven aan.

11/01/2021

Pieter Kempeneers krijgt geen extra schorsing van de KBVB na zijn uitsluiting in de wedstrijd tegen Mandel United. Bij het afschermen van de bal in een duel raakte hij een tegenstrever in het aangezicht.

24/10/2020

De KBVB besliste om de competitie in eerste nationale op te schorten tot 8 november in het kader van de corona-maatregelen. Ook de beloften spelen geen wedstrijden. Men laat weten dat men hoopt om de competitie zo snel als kan te herstarten. 

21/10/2020

Zondag voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen K. Patro Maasmechelen. We vragen thuissupporters opnieuw om te reserveren. De club wacht nog op richtlijnen van de politie wat betreft de eventuele aanwezigheid van bezoekende fans. Dit alles uiteraard onder voorbehoud dat de competitie in eerste nationale niet wordt stopgezet.

19/10/2020

Hoewel de wedstrijden van eerste elftallen vanaf de tweede amateurklasse zijn afgelast wordt er (voorlopig?) nog wel gevoetbald in eerste nationale. In het kader van de corona-maatregelen laat URSL Visé echter weten dat er zondag geen bezoekende supporters op de wedstrijd worden toegelaten. We vragen onze supporters om deze maatregel te respecteren.

14/10/2020

Na de wedstrijd tegen KVV Thes Sport kunnen supporters in het Bergéstadion terecht voor een tweede wedstrijd. Om 18.30 uur start de wedstrijd van KVK Tienen B tegen Hoegaarden B. Meteen een topper in vierde provinciale!

03/10/2020

Trainer Jo Claes kan voor de wedstrijd tegen Thes Sport rekenen op een volledige spelerskern, met uitzondering van de langdurig geblesseerde Damblon en geschorsten Meeus en Spaenhoven.

03/10/2020

KVK Tienen opent de competitie op het veld van Francs Borains. Hannes Meeus (ontstoken pees in voetzool en twee schorsingsdagen) en Lucas Damblon (scheur in enkelligament) zijn out. Farin (kneuzing) en Kempeneers (adductoren) zijn onzeker. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Matterne, Farin (?), Bogaerts, Spaenhoven, Grancea, Claes, Kempeneers (?), Laureys, Ventôse, Yagan, Van Vaerenbergh, Swerten en Vandergeeten.

27/09/2020

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters kunnen zich voor een ticket wenden tot Thes Sport.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

Ontdek onze partnerbrochure