U11 Tornooi Brussels Printervriendelijke versie

Wedstrijd 1  KVK – Brussels C  2-0
Doelpunten: Fausto  1-0, Rob  2-0
Rommelige wedstrijd met een tegenstrever die weinig voetbal bracht. Verdiende overwinning.
 
Wedstrijd 2   KVK – La Louviere  2-1
Doelpunten: 0-1 La Louvière, 1-1  Mathias, 2-1 Fausto
Een zeer moeilijke wedstrijd met een tegenstrever die tegen de gang van het spel in op voorsprong kwam en dan brutaal en tegen en over de rand van het toelaatbare voetbalde. Gelukkig bleven onze mannen kalm. Meer dan verdiende overwinning. Resultaat: Wij waren op overtuigende wijze groepswinnaar en speelde de halve finale.
 
Halve finale:  KVK – Brussels A   0-0
Wij waren de betere van Brussels maar kwamen spijtig genoeg niet tot scoren al waren we er zeer dicht bij via Mathias. Strafschoppen dan maar: Eindstand 7-6 en weg de finale tegen de gang van het spel in.
 
Wedstrijd voor de derde plaats: KVK – Dender : 3-0
1e helft: 1-0 Jarne, 2-0 Lucas, 3-0 Quinten.
Stand bleef na de 2e helft ongewijzigd. Wij hebben tegen Dender nog eens laten zien dat wij kunnen voetballen. Over de ganse lijn waren wij de betere. In feite diende wij de finale te spelen maar dit heeft niet mogen zijn. Wij behaalde een zeer mooie derde plaats en deze was over verdiend.
 
Als beloning kregen wij als ploeg nog eens de FAIR-PLAY PRIJS toegewezen wat uiteindelijk een beloning was voor trainer Ben voor zijn manier waarop hij deze ploeg begeleid heeft en  leren voetballen met respect voor de tegenstrever en beleefdheid tegenover de scheidsrechter. Dit kunnen wij spijtig genoeg niet van alle ploegen zeggen. Voor de spelers was het wel een belevenis om op het groot terrein van Brussels tussen de grote tribunes in te mogen voetballen.
 
Hiermee sluiten wij het voetbaljaar 2007-2008 af en dit op een waardige wijze. Ik heb het gevoel dat wij later nog dikwijls aan dit seizoen met heimwee zullen terugdenken.
 
Verslag OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot binnenkort
bij KVK Tienen
One team. One Mission.
Hou het veilig!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure