U11 Namen - KVK: 0-5 Printervriendelijke versie

Na een paar mindere wedstrijden trokken wij naar Namur met de wetenschap dat OHL zijn eerste nederlaag van het seizoen door deze ploeg aangesmeerd kreeg verleden week.
 
Trainer Ben had zijn mannen goed voorbereid en hen nog eens gewezen op het ploegspel denk ik zo, want wat gebeurde? Vanaf de eerste minuut namen wij het heft in handen en trokken ten aanval en ditmaal met de ganse ploeg. Er werd gespeeld zoals wij dit jaar nog niet dikwijls gezien hebben.
 
Over de ganse breedte van het terrein met iedereen op zijn positie was Namen gedoemd om alleen maar aan verdedigen te denken.
Wij kwamen van overal en waren overal. Namen speelde met drie tot vier man aan de bal en trachtte het speelveld klein te maken maar ditmaal lieten wij ons hieraan niet vangen.
 
Wij bleven gedisciplineerd verder spelen en hielden het  spel breed. Onze spelers doken geregeld in de openingen en Namen moest open gaan voetballen willen of niet. Na 10 minuten :pas van Mathias aan Jarne en het was 0-1 meer dan verdiend.
 
Wij kwamen nog een paar keer zeer dicht bij een doelpunt maar misten van een haar om aan te dikken. Ruststand 0-1 en gevleid voor Namen dat maar één maal aan ons doel kwam maar Gilles deed wat hij doen moest. 
 
Met de wetenschap dat Namen aan dit tempo niet alle gaten kon blijven dichten en met de hoop dat wij dit tempo konden aanhouden begonnen wij aan de tweede helft.
 
Wat een helft. Wij trokken alle registers open en bestookte Namen van alle kanten. Doelpunten konden dit maal niet uitblijven. Ik geef ze in volgorde samen met de aangever:
5e Min : Rob naar Jarne  0-2
15e min :Hoekschop Rob naar Fausto : 0.3
20 min : Pas Calvin naar Jarne : 0-4
26 min :vrijschop Wout naar Fausto : 0-5
 
Niels als doelwachter van de 2e helft moest ook maar eenmaal tussenbeide komen en deed zoals Gilles,keurig zijn werk.
Dit zijn de namen van de verslaggeving maar in feite zou men alle namen moeten vernoemen in dit verslag want deze wedstrijd was de wedstrijd van de GANSE ploeg zonder uitzondering.
 
Achterste lijn met goed verdedigend werk en goed en verzorgd uitvoetballend, Middenveld met goed voetballend vermogen naar voren en goed verdedigend indien nodig en een voorlijn waarin Lucas zich ontpopte tot een targetman kwistig passend naar de vleugels uitdelend,waardoor het spel breed bleef.
 
Doelpunten maken doet men dank zij het voorbereidend spel van de anderen en ditmaal was dat zeker zo. Wij hadden geen eenmansacties nodig ditmaal maar deden het gezamenlijk en dat maakt dat de voldoening voor iedereen even groot was, zowel van trainer,spelers en supporters.
 
Dit was een van de betere wedstrijden van onze ploeg zoniet de beste die wij dit seizoen gezien hebben. Hopelijk trekken zij volgende week deze lijn verder, want tegen Eupen hebben zij nog iets goed te maken hoor ik zo zeggen.

Verslag:  OT


Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KVV Thes Sport
zondag 4 oktober
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen opent de competitie op het veld van Francs Borains. Hannes Meeus (ontstoken pees in voetzool en twee schorsingsdagen) en Lucas Damblon (scheur in enkelligament) zijn out. Farin (kneuzing) en Kempeneers (adductoren) zijn onzeker. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Matterne, Farin (?), Bogaerts, Spaenhoven, Grancea, Claes, Kempeneers (?), Laureys, Ventôse, Yagan, Van Vaerenbergh, Swerten en Vandergeeten.

27/09/2020

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters worden op deze wedstrijd niet toegelaten.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

KVK Tienen won ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van tweedenationaler Spouwen-Mopertingen met 0-2. De bezoekers dwongen heel wat kansen af, maar het was wachten op de tweede helft tot die konden worden verzilverd. Claes opende de score op aangeven van Laureys en Yagan legde na een individuele actie de eindstand vast. Zondag opent KVK in de bekercompetitie op het veld van derdenationaler Saint Ghislain.

09/09/2020
KVK Tienen opent in de beker van België op het veld van derde nationaler Union Saint-Ghislain Tertre Hautage. Zij wonen dit weekend in de derde ronde met 0-1 op het veld van eersteprovincialer KSV Diksmuide.  Saint-Ghislain bekleedde vorig seizoen een achtste stek in de rangschikking toen de competitie werd stopgezet. Bij plaatsing trekt KVK het weekend erna mogelijk naar  eersteprovincialer KVVV Ardennen of kersvers derde amateurklasser Bambrugge, dat niet aantrad tegen Virton wegens forfait van de Luxemburgers.
06/09/2020

KVK Tienen won de oefenpartij tegen tweedenationaler Sporting Hasselt met 3-0. Nelissen kreeg de kans om de score te openen voor de bezoekers, maar Spaenhoven maakte zich aan de overkant knap vrij en scoorde vanuit een scherpe hoek. KVK gaf weinig weg, maar kon pas in de slotfase afstand nemen. Na een overtreding op Ventôse tekende de Tiense aanvaller na 82 minuten vanop de stip voor de 2-0. In de slotfase brachten enkele Tiense beloften nog wat extra schwung in de partij. Grancea werkte in de slotminuut knap af op aangeven van Muntuabu.

03/09/2020
KVK Tienen won de eerste oefenwedstrijd voor eigen publiek met 3-2 van tweedenationaler KOSC Wijgmaal. Yagan bracht KVK na een kwartier op voorsprong met fraaie een plaatsbal over de bezoekende doelman. Tien minuten later bracht Benamar de stand opnieuw in evenwicht vanop de stip. Net als enkele dagen eerder op het veld in Diegem na Tiens handspel bij een aangeschoten bal. Kort na de pauze bediende Ventôse de vrijstaande Yagan die KVK andermaal op voorsprong bracht, maar ook dit keer kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na Tiens balverlies. Kaljoni trapte de bal laag buiten het bereik van KVK-doelman Amenga. Met nog een kwartier te voetballen legde Matterne met een strak schot de eindstand vast nadat Wijgmaal-doelman De Corte de bal niet niet voldoende kon ontzetten. 
30/08/2020

KVK Tienen oefende op het veld van tweedenationaler K. Diegem Sport. Na een gelijkopgaand matchbegin trok de bij momenten kwiekere thuisploeg het laken wat naar zich toe. Dat resulteerde in twee vermijdbare tegengoals van Barkellil voor de pauze, waarvan eentje vanop de stip na handspel. Tienen kwam fris uit de kleedkamer in de tweede helft en maakte de aansluitingstreffer via Ventôse. Na driekwart wedstrijd kreeg de oefenpartij een vreemde wending. Op aangeven van zijn grensrechter trok scheidsrechter Stevens aan de Tiense bank de rode kaart voor een reeds gewisselde kapitein Hannes. Toen deze zich niet meteen naar de kleedkamers wilde begeven, werd de wedstrijd tot ieders verbazing stilgelegd. Na tien minuten kon men de partij hervatten. De 17-jarige belofte Stanislas Mertens verraste de thuisdoelman en bracht de stand nog op 2-2.

26/08/2020

Abonnees krijgen gratis toegang tot de oefenwedstrijden van KVK Tienen in het Bergéstadion. Niet abonnees betalen 5 euro.  Reserveren voor de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal op zondag 30 augustus kan hier!

25/08/2020

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede nationaler RC Hades met 0-1. De Suikerploeg creëerde heel wat kansen in de eerste helft, maar  moest wachten op een own-goal na hoekschop van Matterne vroeg in de tweede helft om dat overwicht te verzilveren. In het slot kwam ook de thuisploeg wat meer opzetten, maar gescoord werd er niet meer.

20/08/2020

Ontdek onze partnerbrochure