U11 nabeschouwing seizoen '07-'08 Printervriendelijke versie

Het seizoen zit erop en wij kunnen uiteindelijk terugblikken op een geslaagd seizoen met als beloning een tweede plaats. Voor de winterstop waren wij buiten OHL in elke wedstrijd de meerdere van de tegenstrevers. Na de winterstop wijzigde zich dat en kregen wij veel meer tegenstand en bij verschillende wedstrijden kregen wij het zelfs moeilijk en  sommige wedstrijden verloren wij verdiend. Er waren ook verlieswedstrijden waarin wij gewoon verloren door de agressiviteit van de tegenstander met brutale en gemene fouten, het thuisfluiten van sommige scheidsrechters en zelfs de onbeschoftheid van sommige trainers. Deze wedstrijden brachten ons uit evenwicht en beïnvloedde ons spel negatief. onze spelers waren op dat ogenblik meer bezig met dat wat buiten hen om gebeurde en niet meer met wat op het veld gebeurde.
 
Het was opvallend dat onze wedstrijden tegen technisch voetballende ploegen de beste en de mooiste waren,ook al konden wij tegen OHL die verdiend kampioen werden geen enkele keer winnen. Wij waren echter de evenknie en sommige ploegen waren nu eenmaal gewoon iets beter en dat was bij OHL het geval. Op technisch vlak kwamen wij zeker op de tweede plaats want de andere ploegen die het ook van het speltechnische moesten hebben verloren hun meeste wedstrijden tegen ons en dit zijn dat Tubize en Lommel. Wat wij echter op sommige terreinen meemaakte grensde aan het ongelooflijke. Men kon bij sommige trainers veel vragen stellen over de manier van aanpak en bij de opvoeding van jonge spelers. Wij hebben alles gezien, van natrappen, tijd winnen, brutale antwoorden, opsteken van middenvinger enz. Volgens mijn mening horen trainers van dit kaliber niet thuis op een terrein en zeker niet bij de jeugd. Zo kom ik dan naadloos bij onze manier van doen.
 
Trainer Ben Geysenbergs was voor onze ploeg een geschenk. Iemand die op een aangename wijze de kunst verstond om vriendschap in de ploeg te brengen en te houden. Door deze vriendschap was er ook een grote band tussen de ouders en de supporters die aanstekelijk werkte want uiteindelijk vormt het een groot geheel wat men er ook van denkt. Ben was een trainer met een gevoel voor de moeilijke momenten alhoewel ondergetekende het hem ook soms niet gemakkelijk gemaakt heeft. Over de technische trainingen en de manier waarop, daar heeft iedere trainer zijn methode en er zullen altijd tegenstanders en voorstanders zijn maar mijn conclusie is dat Ben gezien de kwaliteit die hij had  zeer veel uit deze ploeg gehaald heeft, meer dan wij bij aanvang van het seizoen gehoopt hadden. Laat ons maar eens naar de eerste wedstrijd teruggaan, hoe wij daar stonden met een klein hartje en dan nog een clown als scheidsrechter om te beginnen. Wij hebben het goed gedaan en BEDANKT Ben voor Uw aandeel hierin en dat is veel groter dan men denkt!
Nu reeds weet ik dat wij Ben zullen missen met zijn rust en kunst om alles samen te houden.
 
De ploeg ga ik niet beoordelen,ik vind dat dit aan eenieder afzonderlijk toekomt. Ieder heeft zijn mening hierover en mijn verslagen zullen medestanders en tegenstanders gehad hebben. Wat mij het meest getroffen heeft is de vriendschap en de samenhorigheid van de spelers.Het waren allemaal toch zo 'keitoffe' gasten. Het enige nadeel was dat wij geen leider hadden,iemand die zijn mond roerde als het minder ging zou men kunnen zeggen. Maar was dat een nadeel? Misschien was dit juist een voordeel.
 
Wij mogen toch niet vergeten dat wij hier bezig waren met tienjarigen. Vanaf volgend jaar en de volgende jaren zal zich dat vanzelf vormen.
Hopelijk kunnen wij volgend seizoen hetzelfde zeggen en blijft de vriendschap op en naast het terrein even groot. De ploeg beter doen voetballen daar is de trainer voor.
 
Ondergetekende sluit hiermee een seizoen van verslagen af. Of ik volgend jaar terug kom? Langs deze weg bedank ik ook Luc voor de foto’s die hij maakte en doorstuurde.
 
Ook de webmaster wens ik te bedanken omdat hij onze verslagen en foto’s zo mooi op de website plaatste en als laatste wil ik ook onze scheidsrechter een pluim geven. Volgens mij en dat is niet “bevooroordeeld “was het de beste en de eerlijkste scheidrechter van de ganse reeks en met af en toe eens een “schoonheidsfoutje” maar wie maakt dit niet?
 
Langs deze weg wil ik de ouders en de spelers bedanken voor de vriendschap die ik van hen mocht ondervinden.

OT
 
 
 
Nog een laatste fase uit de wedstrijd.
De champagne aangeboden door de supporters wordt ontkurkt.
De U12 kwamen meevieren
Tevreden en lachende gezichten bij de supporters.
Een verdiend vierende ploeg.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

RFC Perwez
KVK Tienen
woensdag 12 augustus
20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure