U11 KVKT - KVSK United: 2-1 Printervriendelijke versie

Mistig was het en niet aangenaam weer maar iedereen was op post. De supporters waren weer talrijk opgekomen en in een opperbeste stemming.(zie foto)
 
 De wedstrijd begon met het aftasten van de tegenstrever en het spel ging goed op en neer. Onze ploeg had wel het meeste balbezit maar ook Overpelt liet zich niet onbetuigd. Zij waren gekomen met enkele zeer goede spelertjes en met technisch voetbal.Deze speelwijze ligt ons beter en ook onze ploeg deed zijn duit in het zakje. Na een knap schot van Overpelt naar doel en een mooie save van Gilles gingen wij wat dieper op het gaspedaal duwen. De mee opgerukte Ward kreeg een ontzette bal voor de voet en gebruikte zijn buskruit nog eens. Gevolg : 1 – 0.De laatste 10 minuten van de eerste helft liet onze ploeg zien dat zij kunnen voetballen. Op links werden er enkele zeer mooie aanvallen in mekaar geknutseld met  onze kleinste Tom (klein maar dapper)  als aangever maar er was telkens een voet of een been in de weg om af te werken. Rust 1 – 0.De tweede helft was bijna een kopie van de eerste in het beginstadium, tot de 10e min door een misser Overpelt kon gelijk maken 1 – 1. Het dient gezegd dat de trainer Ben dit voorval met klasse oploste. Dit zowel tijdens als na de wedstrijd.Na een dipje waarvan Overpelt trachtte te profiteren maar niet in lukte namen wij de wedstrijd terug in handen.10 minuten voor het einde kregen wij een hoekschop haarfijn getrapt door Rob op het hoofd van Wout en ineens was het 2 – 1. De wedstrijd ging dan naar zijn einde met op en neergaand voetbal maar de doelmannen moesten niet meer tussenbeide komen.Zo, de eerste overwinning is binnen. De kop is er af en wij kunnen weer uitkijken naar de volgende. Overpelt was voor ons een goed ploegje met veel kleine maar vinnige spelertjes. De overwinning is echter wel verdiend te noemen. Volgende dinsdag gaan we bij Scifo op bezoek.
 
OT.
 
 

 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot binnenkort
bij KVK Tienen
One team. One Mission.
Hou het veilig!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Er is geloot voor de Beker van België. KVK Tienen komt in actie in de derde ronde. Er staat een verplaatsing op het programma. Mogelijke tegenstanders zijn Biévène, Saint-Ghislain, Diksmuide en Oostnieuwkerke. Bij plaatsing voor de volgende ronde op 30 augustus speelt KVK opnieuw buitenhuis. Dan wacht mogelijk een verplaatsing naar Virton.
14/07/2020

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure