U11 KVK- Tubize : 5-1 Printervriendelijke versie

De twee ploegen die strijden voor de tweede plaats tegen elkaar het was eens iets anders. Wat al een paar weken zat aan te komen werd vandaag bevestigd. Onze ploeg was reeds een paar weken bezig met het passenspel terug te verzorgen en tegen OHL verleden week was er reeds een duidelijk teken dat ze op de goede weg zaten. De bevestiging moest alleen nog volgen en tegen wie kon dit beter dan tegen een sterke ploeg zoals Tubize.
 
En wat een bevestiging. Reeds van in het begin begonnen onze spelers met pressievoetbal en goed verzorgd passenspel. De ploeg bewoog over het ganse veld en dit zowel achteraan over het middenveld naar de voorspelers.. Dit moest gaan resulteren in doelkansen. Reeds na 5 minuten zag Fausto een schot eindigen tegen de lat. Maar na 9 minuten was het prijs. Een goed uitgespeelde aanval ,een zuivere voorzet van Lucas en Mathias schoot mooi binnen.1-0 Wij bleven de wedstrijd in handen houden en op de 17e minuut na een pas van Rob naar Lucas had deze maar binnen te leggen 2-0. Bij de eerste serieuze tegenaanval van Tubeke kon Wout de bal van de lijn wegwerken maar bij de tweede tegenaanval kon Tubeke tegenscoren 2-1 en een gevleide ruststand voor Tubeke.
 
De tweede helft begon moeilijk voor onze mannen,zij waren blijkbaar verschoten van die tegengoal en even werden zij daar weer onrustig van en gingen slordiger voetballen. Wanneer echter na 11 minuten Mathias op links doorging en Lucas bediende bracht deze de stand mooi op 3-1.Deze goal werkte bevrijdend voor de ploeg en van dat ogenblik was er maar een ploeg meer op het veld. Met wervelend en verzorgd voetbal lieten ze Tubize alle hoeken van  het terrein  zien. Dit resulteerde  op de 20e minuut na een mooie voorzet van Rob naar Lucas in een vierde treffer.4-1.Een onvervalste hattrick van Lucas aan wie de verplichte rust blijkbaar veel goed gedaan heeft. Op de 26 minuut liet Ward nog eens zien dat hij zijn zware voet nog niet verloren was en dan weet je het wel. 5-1.
 
Trainer Ben heeft ondanks de mindere periode zijn ploeg weer in lijn en we zien de ploeg terug van voor de winterstop met dit verschil dat ze nu beter en technischer voetballen,wat toch een zeer grote verdienste is.
 
De ploeg en de trainer hadden zo een wedstrijd als deze nodig. Hopelijk kunnen wij dit aanhouden tot het einde van het seizoen en dan mogen wij terugblikken op een zeer mooi voetbaljaar.
 
Een dikke proficiat aan de GANSE PLOEG maar ook aan Tubeke dat het spel eerlijk en fair heeft meegespeeld. We hebben al anders meegemaakt. Ook onze scheidrechter was weer onberispelijk.
 
Er is spijtig genoeg ook minder aangenaam nieuws te vermelden: ons aller Calvin heeft een beenbreuk opgelopen in zijn verlof. Wij wensen hem langs deze weg veel sterkte toe en hopen dat zijn herstelling snel mag verlopen.
 
Verslag OT
 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KVV Thes Sport
zondag 4 oktober
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen opent de competitie op het veld van Francs Borains. Hannes Meeus (ontstoken pees in voetzool en twee schorsingsdagen) en Lucas Damblon (scheur in enkelligament) zijn out. Farin (kneuzing) en Kempeneers (adductoren) zijn onzeker. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Matterne, Farin (?), Bogaerts, Spaenhoven, Grancea, Claes, Kempeneers (?), Laureys, Ventôse, Yagan, Van Vaerenbergh, Swerten en Vandergeeten.

27/09/2020

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters worden op deze wedstrijd niet toegelaten.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

KVK Tienen won ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van tweedenationaler Spouwen-Mopertingen met 0-2. De bezoekers dwongen heel wat kansen af, maar het was wachten op de tweede helft tot die konden worden verzilverd. Claes opende de score op aangeven van Laureys en Yagan legde na een individuele actie de eindstand vast. Zondag opent KVK in de bekercompetitie op het veld van derdenationaler Saint Ghislain.

09/09/2020
KVK Tienen opent in de beker van België op het veld van derde nationaler Union Saint-Ghislain Tertre Hautage. Zij wonen dit weekend in de derde ronde met 0-1 op het veld van eersteprovincialer KSV Diksmuide.  Saint-Ghislain bekleedde vorig seizoen een achtste stek in de rangschikking toen de competitie werd stopgezet. Bij plaatsing trekt KVK het weekend erna mogelijk naar  eersteprovincialer KVVV Ardennen of kersvers derde amateurklasser Bambrugge, dat niet aantrad tegen Virton wegens forfait van de Luxemburgers.
06/09/2020

KVK Tienen won de oefenpartij tegen tweedenationaler Sporting Hasselt met 3-0. Nelissen kreeg de kans om de score te openen voor de bezoekers, maar Spaenhoven maakte zich aan de overkant knap vrij en scoorde vanuit een scherpe hoek. KVK gaf weinig weg, maar kon pas in de slotfase afstand nemen. Na een overtreding op Ventôse tekende de Tiense aanvaller na 82 minuten vanop de stip voor de 2-0. In de slotfase brachten enkele Tiense beloften nog wat extra schwung in de partij. Grancea werkte in de slotminuut knap af op aangeven van Muntuabu.

03/09/2020
KVK Tienen won de eerste oefenwedstrijd voor eigen publiek met 3-2 van tweedenationaler KOSC Wijgmaal. Yagan bracht KVK na een kwartier op voorsprong met fraaie een plaatsbal over de bezoekende doelman. Tien minuten later bracht Benamar de stand opnieuw in evenwicht vanop de stip. Net als enkele dagen eerder op het veld in Diegem na Tiens handspel bij een aangeschoten bal. Kort na de pauze bediende Ventôse de vrijstaande Yagan die KVK andermaal op voorsprong bracht, maar ook dit keer kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na Tiens balverlies. Kaljoni trapte de bal laag buiten het bereik van KVK-doelman Amenga. Met nog een kwartier te voetballen legde Matterne met een strak schot de eindstand vast nadat Wijgmaal-doelman De Corte de bal niet niet voldoende kon ontzetten. 
30/08/2020

KVK Tienen oefende op het veld van tweedenationaler K. Diegem Sport. Na een gelijkopgaand matchbegin trok de bij momenten kwiekere thuisploeg het laken wat naar zich toe. Dat resulteerde in twee vermijdbare tegengoals van Barkellil voor de pauze, waarvan eentje vanop de stip na handspel. Tienen kwam fris uit de kleedkamer in de tweede helft en maakte de aansluitingstreffer via Ventôse. Na driekwart wedstrijd kreeg de oefenpartij een vreemde wending. Op aangeven van zijn grensrechter trok scheidsrechter Stevens aan de Tiense bank de rode kaart voor een reeds gewisselde kapitein Hannes. Toen deze zich niet meteen naar de kleedkamers wilde begeven, werd de wedstrijd tot ieders verbazing stilgelegd. Na tien minuten kon men de partij hervatten. De 17-jarige belofte Stanislas Mertens verraste de thuisdoelman en bracht de stand nog op 2-2.

26/08/2020

Abonnees krijgen gratis toegang tot de oefenwedstrijden van KVK Tienen in het Bergéstadion. Niet abonnees betalen 5 euro.  Reserveren voor de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal op zondag 30 augustus kan hier!

25/08/2020

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede nationaler RC Hades met 0-1. De Suikerploeg creëerde heel wat kansen in de eerste helft, maar  moest wachten op een own-goal na hoekschop van Matterne vroeg in de tweede helft om dat overwicht te verzilveren. In het slot kwam ook de thuisploeg wat meer opzetten, maar gescoord werd er niet meer.

20/08/2020

Ontdek onze partnerbrochure