U11 KVK - OHL: 0-4 Printervriendelijke versie

Het was voor ons de grote dag. De grote test kwam eraan. Twee ploegen die nog niet verloren hadden met dit verschil dat Leuven alles met ruime cijfers gewonnen had.
 
Het werd dan ook een bang afwachten wat het zou worden. We waren op het ergste voorbereid voortgaande op de commentaren op de website van OHL.
 
Wanneer wij het resultaat zien zou men denken dat onze vrees gegrond was en dat wij er niet bij te pas kwamen maar niets is minder waar. Wij wisten dat Leuven steeds zeer snel uit de startblokken kwamen en vlug scoorde.
 
Ook nu was het niet anders reeds na 5 minuten was het 0-1 en na 10 minuten 0-2.Twee doelpunten die vermeden konden worden maar de klok was niet terug te draaien.
 
De vrees dat onze mannen de koppen zouden laten naar beneden gaan was ook ongegrond,integendeel. Ondanks de achterstand begonnen zij beter te spelen en waar Leuven de eerste 15 minuten het meeste balbezit had en ook technisch beter was namen wij meer en meer de wedstrijd in handen. Quinten,Mathias,Lucas en Rob stelde de keeper van Leuven serieus op de proef maar die stond wel uitstekend te keepen.
 
Achteraan en in het middenveld hadden wij de wedstrijd onder controle. Er hing voortdurend een doelpunt in de lucht  maar op een zeldzame tegenaanval kon Leuven uitlopen tot 0-3. Een serieuze opdoffer was dit en dat een paar minuten voor de rust.
 
De tweede helft begonnen wij nog enthousiaster dan de eerste en gingen onmiddellijk in de aanval en weer liepen wij tegen een paar counters op die ei zo na naar een vierde doelpunt leidde.
 
Leuven was technisch toch iets beter en bleef zeer gedisciplineerd en in hun positie spelen zodat wij het niet gemakkelijk hadden om openingen te maken. Zij hielden de ruimte klein en speelde kort op de man.
 
Wij bleven er voor vechten en ook door goed samenspel kwamen wij eigenlijk aan een viertal zeer goede kansen. Deze werden subliem door de keeper van Leuven geweerd.
 
Dit waren schoten van Ward, Mathias,Willem ,Lucas en een serieuze patat van Wout maar alles werd ofwel gemist door de zenuwen ofwel door de doelwachter van Leuven uit het doel geranseld.
 
Ons middenveld met Tom als centraal aanspeelpunt deden meer dan hun best en hadden een tijdje zelfs de bovenhand over Leuven en dit wil toch wat zeggen.
 
Na 22 minuten in de tweede helft ging Leuven nog eens op de wandel en kon de 0-4 scoren. Dit tegen de gang van het spel in.
Ondanks deze nieuwe opdoffer bleven wij gaan voor dat ene doelpunt maar het mocht niet zijn.
Eindstand: 0-4
 
Langs de ene kant waren wij allen teleurgesteld want onze jongens verdiende dit niet maar daar tegenover stond dan toch de fierheid voor de manier waarop zij tegenstand boden.
 
De Leuvense trainers en begeleiders waren het volledig eens dat onze ploeg beter verdiende dan dit. Wij waren de enige ploeg die zoveel weerwerk geboden had aan hen tot op heden. Zij waren gewoon over de tegenstander heen te wandelen maar hier was het duidelijk anders geweest.
 
Een dikke proficiat aan ALLE spelers voor hun inzet en het plezier dat zij ons bezorgd hebben. Trainer Ben doet het goed met zijn groepje en verdiende meer dan die droge 0-4.
 
Wij kunnen ons verzoenen met het feit dat Leuven won,dit was niet onverdiend maar de uitslag geeft een totaal verkeerd beeld.
De papa’s en de mama’s massaal aanwezig waren toch fier op hun kroost en dat mocht ook.
 
Voor te eindigen dient  de scheidsrechter gefeliciteerd te worden voor zijn uitstekende leiding . Iets wat  dikwijls vergeten wordt.
 
OT
 
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KOSC Wijgmaal
KVK Tienen
zondag 23 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Ontdek onze partnerbrochure