U11 KVK - OHL: 0-4 Printervriendelijke versie

Het was voor ons de grote dag. De grote test kwam eraan. Twee ploegen die nog niet verloren hadden met dit verschil dat Leuven alles met ruime cijfers gewonnen had.
 
Het werd dan ook een bang afwachten wat het zou worden. We waren op het ergste voorbereid voortgaande op de commentaren op de website van OHL.
 
Wanneer wij het resultaat zien zou men denken dat onze vrees gegrond was en dat wij er niet bij te pas kwamen maar niets is minder waar. Wij wisten dat Leuven steeds zeer snel uit de startblokken kwamen en vlug scoorde.
 
Ook nu was het niet anders reeds na 5 minuten was het 0-1 en na 10 minuten 0-2.Twee doelpunten die vermeden konden worden maar de klok was niet terug te draaien.
 
De vrees dat onze mannen de koppen zouden laten naar beneden gaan was ook ongegrond,integendeel. Ondanks de achterstand begonnen zij beter te spelen en waar Leuven de eerste 15 minuten het meeste balbezit had en ook technisch beter was namen wij meer en meer de wedstrijd in handen. Quinten,Mathias,Lucas en Rob stelde de keeper van Leuven serieus op de proef maar die stond wel uitstekend te keepen.
 
Achteraan en in het middenveld hadden wij de wedstrijd onder controle. Er hing voortdurend een doelpunt in de lucht  maar op een zeldzame tegenaanval kon Leuven uitlopen tot 0-3. Een serieuze opdoffer was dit en dat een paar minuten voor de rust.
 
De tweede helft begonnen wij nog enthousiaster dan de eerste en gingen onmiddellijk in de aanval en weer liepen wij tegen een paar counters op die ei zo na naar een vierde doelpunt leidde.
 
Leuven was technisch toch iets beter en bleef zeer gedisciplineerd en in hun positie spelen zodat wij het niet gemakkelijk hadden om openingen te maken. Zij hielden de ruimte klein en speelde kort op de man.
 
Wij bleven er voor vechten en ook door goed samenspel kwamen wij eigenlijk aan een viertal zeer goede kansen. Deze werden subliem door de keeper van Leuven geweerd.
 
Dit waren schoten van Ward, Mathias,Willem ,Lucas en een serieuze patat van Wout maar alles werd ofwel gemist door de zenuwen ofwel door de doelwachter van Leuven uit het doel geranseld.
 
Ons middenveld met Tom als centraal aanspeelpunt deden meer dan hun best en hadden een tijdje zelfs de bovenhand over Leuven en dit wil toch wat zeggen.
 
Na 22 minuten in de tweede helft ging Leuven nog eens op de wandel en kon de 0-4 scoren. Dit tegen de gang van het spel in.
Ondanks deze nieuwe opdoffer bleven wij gaan voor dat ene doelpunt maar het mocht niet zijn.
Eindstand: 0-4
 
Langs de ene kant waren wij allen teleurgesteld want onze jongens verdiende dit niet maar daar tegenover stond dan toch de fierheid voor de manier waarop zij tegenstand boden.
 
De Leuvense trainers en begeleiders waren het volledig eens dat onze ploeg beter verdiende dan dit. Wij waren de enige ploeg die zoveel weerwerk geboden had aan hen tot op heden. Zij waren gewoon over de tegenstander heen te wandelen maar hier was het duidelijk anders geweest.
 
Een dikke proficiat aan ALLE spelers voor hun inzet en het plezier dat zij ons bezorgd hebben. Trainer Ben doet het goed met zijn groepje en verdiende meer dan die droge 0-4.
 
Wij kunnen ons verzoenen met het feit dat Leuven won,dit was niet onverdiend maar de uitslag geeft een totaal verkeerd beeld.
De papa’s en de mama’s massaal aanwezig waren toch fier op hun kroost en dat mocht ook.
 
Voor te eindigen dient  de scheidsrechter gefeliciteerd te worden voor zijn uitstekende leiding . Iets wat  dikwijls vergeten wordt.
 
OT
 
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

K. Berchem Sport
KVK Tienen
zondag 22 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure