U11 KVK - KVSK United 3-0 Printervriendelijke versie

Thomas kon niet spelen. Sukkelt noch steeds met een blessure. De wedstrijd begon op het scherp van de snee met een United dat zeer kort op de bal speelde en geen ruimte liet. Wij waren dit spel al wel een beetje gewoon van deze ploeg en ook hun technisch goed voetbal, zij beschikken over enkele goede voetballertjes. Ondanks dit konden wij toch een paar keer serieus dreigen en schoot Rob juist naast na een solo actie naar doel.
 
De 15 e minuut kregen wij een hoekschop en men paste daar een ingestudeerd nummertje toe. Fausto naar Calvin. Calvin naar Fausto en mooi binnengetrapt. 1-0 De rest van de tweede helft werd er gewoon kort op de man gespeeld en kwamen er geen openingen meer. Bij United liep wel een speler met het nummer 2 die blijkbaar niet gekomen was om te voetballen zoals zijn vriendjes. Hij deed niets anders dan trekken en duwen en indien nodig ook natrappen. Hij zorgde ervoor dat er bij momenten geen voetbal meer gespeeld werd en dat het alleen over contacten ging.
 
Ruststand: 1-0
 
United trachtte in het begin van de tweede helft het spel in handen te nemen maar dit ging  moeilijk omdat ook wij ons niet lieten doen. De eerste 20 minuten van deze periode was meer gevechtsvoetbal dan technisch voetbal en begon zo wat op een fysieke veldslag te lijken.
 
De nummer 2 van United deed zijn spel weer alle eer aan en trapte en trok er lustig op los. De scheidsrechter had hier vind ik wel eerder moeten ingrijpen om deze speler tot de orde te roepen. Onze spelers bleven hierbij nog kalm, het had anders kunnen lopen. Op de 25e minuut had Lucas een mooie actie in huis die eindige met een mooie voorzet naar Fausto en die liet deze kans niet liggen. 2-0
 
Toen mocht de nummer 2 gaan rusten want zijn acties hadden tot niets geleid. Op de 28ste minuut dook Lucas dan de grote rechthoek in en werd door een verdediger van de sokken gelopen. Penalty. De strafschop werd keurig omgezet door Quinten. Eindstand 3-0. Cijfers zijn wel te zwaar.
 
Een wedstrijd verdiend gewonnen tegen een United dat van technisch voetbal overgeschakeld is op meer fysiek voetbal. Het komt die ploeg toch niet echt ten goede . Zij beschikken over enkele kleine, vinnige en technische goede voetballertjes die in dat geweld niet meer aan hun trekken komen. Bij de vorige wedstrijd op bezoek bij United was deze ploeg veel beter, en dan vooral met de ganse wedstrijd technisch en verzorgd voetbal.
 
Ten slotte nog een rechtzetting over de wedstrijd KVK-Dender. Ik heb in mijn verslag daar een own doelpunt aan Glen toegekend dit is ten onrechte gebeurd. Het zou een speler geweest zijn van Dender die de bal als laatste geraakt heeft. Ziezo hiermee is Glen terug in ere hersteld.
 
Verslag: OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Francs Borains
KVK Tienen
zondag 27 september
15 uur - geen KVK-fans toegelaten!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters worden op deze wedstrijd niet toegelaten.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

KVK Tienen won ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van tweedenationaler Spouwen-Mopertingen met 0-2. De bezoekers dwongen heel wat kansen af, maar het was wachten op de tweede helft tot die konden worden verzilverd. Claes opende de score op aangeven van Laureys en Yagan legde na een individuele actie de eindstand vast. Zondag opent KVK in de bekercompetitie op het veld van derdenationaler Saint Ghislain.

09/09/2020
KVK Tienen opent in de beker van België op het veld van derde nationaler Union Saint-Ghislain Tertre Hautage. Zij wonen dit weekend in de derde ronde met 0-1 op het veld van eersteprovincialer KSV Diksmuide.  Saint-Ghislain bekleedde vorig seizoen een achtste stek in de rangschikking toen de competitie werd stopgezet. Bij plaatsing trekt KVK het weekend erna mogelijk naar  eersteprovincialer KVVV Ardennen of kersvers derde amateurklasser Bambrugge, dat niet aantrad tegen Virton wegens forfait van de Luxemburgers.
06/09/2020

KVK Tienen won de oefenpartij tegen tweedenationaler Sporting Hasselt met 3-0. Nelissen kreeg de kans om de score te openen voor de bezoekers, maar Spaenhoven maakte zich aan de overkant knap vrij en scoorde vanuit een scherpe hoek. KVK gaf weinig weg, maar kon pas in de slotfase afstand nemen. Na een overtreding op Ventôse tekende de Tiense aanvaller na 82 minuten vanop de stip voor de 2-0. In de slotfase brachten enkele Tiense beloften nog wat extra schwung in de partij. Grancea werkte in de slotminuut knap af op aangeven van Muntuabu.

03/09/2020
KVK Tienen won de eerste oefenwedstrijd voor eigen publiek met 3-2 van tweedenationaler KOSC Wijgmaal. Yagan bracht KVK na een kwartier op voorsprong met fraaie een plaatsbal over de bezoekende doelman. Tien minuten later bracht Benamar de stand opnieuw in evenwicht vanop de stip. Net als enkele dagen eerder op het veld in Diegem na Tiens handspel bij een aangeschoten bal. Kort na de pauze bediende Ventôse de vrijstaande Yagan die KVK andermaal op voorsprong bracht, maar ook dit keer kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na Tiens balverlies. Kaljoni trapte de bal laag buiten het bereik van KVK-doelman Amenga. Met nog een kwartier te voetballen legde Matterne met een strak schot de eindstand vast nadat Wijgmaal-doelman De Corte de bal niet niet voldoende kon ontzetten. 
30/08/2020

KVK Tienen oefende op het veld van tweedenationaler K. Diegem Sport. Na een gelijkopgaand matchbegin trok de bij momenten kwiekere thuisploeg het laken wat naar zich toe. Dat resulteerde in twee vermijdbare tegengoals van Barkellil voor de pauze, waarvan eentje vanop de stip na handspel. Tienen kwam fris uit de kleedkamer in de tweede helft en maakte de aansluitingstreffer via Ventôse. Na driekwart wedstrijd kreeg de oefenpartij een vreemde wending. Op aangeven van zijn grensrechter trok scheidsrechter Stevens aan de Tiense bank de rode kaart voor een reeds gewisselde kapitein Hannes. Toen deze zich niet meteen naar de kleedkamers wilde begeven, werd de wedstrijd tot ieders verbazing stilgelegd. Na tien minuten kon men de partij hervatten. De 17-jarige belofte Stanislas Mertens verraste de thuisdoelman en bracht de stand nog op 2-2.

26/08/2020

Abonnees krijgen gratis toegang tot de oefenwedstrijden van KVK Tienen in het Bergéstadion. Niet abonnees betalen 5 euro.  Reserveren voor de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal op zondag 30 augustus kan hier!

25/08/2020

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede nationaler RC Hades met 0-1. De Suikerploeg creëerde heel wat kansen in de eerste helft, maar  moest wachten op een own-goal na hoekschop van Matterne vroeg in de tweede helft om dat overwicht te verzilveren. In het slot kwam ook de thuisploeg wat meer opzetten, maar gescoord werd er niet meer.

20/08/2020

In de maand augustus kan je een abonnement afhalen in het clubsecretariaat op dinsdag, vrijdag en zaterdag tussen 10 uur en 11.30 uur. Je kan ook terecht in het secretariaat bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Een abonnement reserveer je nog steeds via deze pagina!

17/08/2020

Ontdek onze partnerbrochure