Disclaimer Printervriendelijke versie

Privacybeleid

In deze privacy policy wordt de verwerking van je persoonsgegevens meegedeeld door volgende verwerkingsverantwoordelijke: vzw ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND, met maatschappelijke zetel te Bergévest 12, 3300 Tienen en ingeschreven met ondernemingsnummer BTW BE0845.049.251 (hierna: “ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND”).

Door het verstrekken van uw persoonsgegevens op de website en door het op deze website vermelde emailadressen verschaffen van persoonsgegevens, verklaar je kennis te hebben genomen van ons pricacybeleid en ga  je er eveneens uitdrukkelijk mee akkoord, alsook met de verwerking zelf.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens die je ons meedeelt:

  • zonder registratie: uw IP-adres
  • bij registratie op nieuwsbrief: uw e-mailadres
  • via cookies: tracking van gebruik van de website
  • persoons- en facturatiegegevens voor commerciële doeleinden zoals inschrijvingen evenementen, ticketing en fanshop

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND kan je gegevens vergaren door gebruik van cookies of tijdens uw registratie via de KVK Tienen-website op de nieuwsbrief, bij contactaanvraag en gebruik van de website.

De website maakt ook gebruik van cookies die een aantal persoonsgegevens verzamelen. Meer over ons cookiebeleid vind je hier.

Doeleinden van de verwerking

Algemene doeleinden:

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND zal de bij jou vergaarde persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden gebruiken:

  • het verzorgen en verbeteren van deze website en het opnemen van persoonsgegevens in anonieme statistieken, waaruit de identiteit van specifieke personen of bedrijven niet kunnen achterhaald worden
  • het u toezenden van direct marketing en nieuwsbrieven.
  • het verbeteren van de gebruikservaring op basis van je expliciete, voorafgaande toestemming;
  • de levering en facturatie van door u aangevraagde producten of diensten

Direct marketing:

Indien je vandaag reeds bent opgenomen in onze verzendlijst voor het ontvangen van marketingmateriaal in papieren en/of elektronische vorm, kan ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND je gegevens gebruiken voor het verzenden van marketing en ander materiaal met betrekking tot de verschillende diensten.

Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken, zonder motivering en gratis door op de daartoe voorziene uitschrijflink te klikken. Deze uitschrijflink wordt op elke verstuurde e-mail meegegeven.

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND zal je persoonsgegevens niet verkopen, noch commercieel ter beschikking stellen aan derden tenzij met uw voorafgaande toestemming.

Duur van de verwerking

De persoonsgegevens worden door ons bewaard en verwerkt voor een periode die noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking en in functie van de contractuele relatie tussen en  ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND of voor zo lang als ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND wettelijk verplicht is om je persoonsgegevens te bewaren.

Uw rechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door vzw ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar secretariaat@kvktienen.be.

Als betrokkene heb je het recht klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) als toezichthoudende autoriteit.

Veiligheid en vertrouwelijkheid

vzw ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via secretariaat@kvktienen.be

Links naar andere websites

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar gelinkt wordt vanop ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND door de beheerder of bezoekers. De bezoeker is er zich van bewust dat de privacy van andere websites kan verschillen van ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND.

Een link naar een website kan niet aanzien worden voor een expliciete goedkeuring van de inhoud van deze website en hierbij kan de correctheid ook niet blijvend gegarandeerd worden.

Cookies

Voor meer info over ons cookie-beleid kan je terecht op deze pagina.

De informatie op deze website

Het auteursrecht op alle informatie op ""KVK Tienen Official Website"" (alle pagina's vallend binnen het domein http://www.kvktienen.be berust bij KVK Tienen of Prosite bvba (wat het concept en het design van de site betreft). Alle rechten van clubnamen en -logo's berust bij de respectievelijke eigenaars. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van KVK Tienen  (in de praktijk de webmaster(s)) of Prosite bvba (wat het concept en het design van de site betreft),  informatie (teksten, beelden, geluid, html-codes en lay-out daaronder begrepen) via elektronische en gedrukte media (met inbegrip van automatische informatiesystemen) of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.

Linken

Linken en refereren naar “KVK Tienen Official Website” mag maar dan uitsluitend via link naar http://www.kvktienen.be en niet naar een (sub)pagina vallend binnen dit domein.

Concreet wordt als volgt gelinkt: De links vermelden telkens de naam 'KVK Tienen Official Website'. Steeds wordt de gebruiker direct naar de officiële site gelinkt. 'KVK Tienen Offcial Website' staat niet toe dat de pagina's bijvoorbeeld in een frame van een andere site verschijnen.

Ingezonden materiaal

Door materiaal in te sturen ter publicatie verleent men het KVK Tienen-webteam een onbeperkt gebruiksrecht zonder dat enige tegenprestatie verschuldigd is.

Aansprakelijkheid

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van deze website. Onder andere wat betreft:

a) de informatie die op of via “KVK Tienen Official Website” ter beschikking wordt gesteld. 'KVK Tienen Official Website' garandeert niet de juistheid of volledigheid van de informatie.
b) virussen en andere fouten of vergissingen als gevolg van het gebruik van “KVK Tienen Official Website”.
c) de online communicatie, betreffende het onderscheppen of ander oneigenlijk gebruik van informatie die via de websites of per e-mail aan KVK Tienen wordt gezonden of aan u wordt gezonden.
d) het verlies van gegevens.
e) downloaden of gebruiken van software/bestanden die via 'KVK Tienen Official Website' beschikbaar wordt gesteld.

Forum en reacties

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van en publicatie van vrijwillige bijdragen, zoals bijvoorbeeld te vinden in het “Forum”.

Bijdragen die aansporen tot geweld, iemand persoonlijk aanvallen, indruisen tegen wat men verstaat onder goed zedelijk gedrag, die niets met ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND of haar context te maken hebben of die niets constructiefs inhouden worden beknot en indien nodig gewist.

Personen die met kwalijke bedoelingen het forum bezoeken kunnen via banning de toegang ontzegd worden.

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KFC H.-Helchteren
KVK Tienen
zondag 18 november
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd tegen KVC Houtvenne kiest trainer Claes uit volgende spelers Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan, Bourguignon. 

10/11/2018

Trainer Jo Claes selecteerde volgende spelers voor de wedstrijd op het ved van KFC Esperanza Pelt: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan en Bourguignon.

03/11/2018

Spits Didier Cabumi (contractuur in dij) is hersteld en beschikbaar voor de wedstrijd tegen KSV Bornem. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Marchoul, Matterne, Grancea, Lambrecth, Cabumi, J. Vos, Calgan, Lagrib, Bourguignon, Nijsen.

27/10/2018

De uitwedstrijd op het veld van Esperanza Pelt is opnieuw verplaatst naar zondagmiddag 4 november (aftrap 15 uur) omwille van de eerste periodetitel. Alle ploegen die voor de eerste periodetitel in de running zijn, waaronder KVK Tienen, spelen op hetzelfde moment.

21/10/2018

Voor de wedstrijd op het veld van K. Ternesse VV is Cabumi nog onzeker. Hij sukkelt met een contractuur in de dij.Selectie: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi (?), Lambrecth, Calgan en Bourguignon. 

20/10/2018

Voor de wedstrijden tegen KESK Leopoldsburg maakte trainer Claes volgende brede selectie: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan en Bourguignon.

13/10/2018

Benali komt voor het eerste in de brede selectie voor de wedstrijd op het veld van Bilzerse-Waltwilder. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Lagrib, J. Vos, Bourguignon, Calgan, Benali en Nijsen.

06/10/2018

Christophe Dirix (overbelasting knie) en Willian Acke (kruisbanden knie) revalideren. Daan Matterne die LO studeert, mocht van de school zijn stageplaats niet verlaten en miste de donderdagtraining. Amardeep Singh startte de groepstrainingen. De selectie voor de wedstrijd tegen KFC Zwarte Leeuw: Hannes, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Nijsen en nog twee spelers.

29/09/2018

Voor de wedstrijd op het veld van Sint-Lenaarts doet trainer Claes een beroep op Hannes, Mombaerts, Matterne, Bogaerts, Weeghmans, A. Vos, Lusadusu, Grancea, Cabumi, Calgan, J. Vos, Claes, Bourguignon en Lagrib en een aan te duiden speler na de beloftenwedstrijd. Meeus en Lambrecth moesten verstek geven op training wegens ziekte.

22/09/2018

Doelman Nijsen komt in de selectie voor de wedstrijd tegen KRC Mechelen. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Claes, Weeghmans, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Nijsen en nog twee aan te duiden spelers

16/09/2018

Ontdek onze partnerbrochure