Disclaimer Printervriendelijke versie

Privacybeleid

In deze privacy policy wordt de verwerking van je persoonsgegevens meegedeeld door volgende verwerkingsverantwoordelijke: vzw ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND, met maatschappelijke zetel te Bergévest 12, 3300 Tienen en ingeschreven met ondernemingsnummer BTW BE0845.049.251 (hierna: “ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND”).

Door het verstrekken van uw persoonsgegevens op de website en door het op deze website vermelde emailadressen verschaffen van persoonsgegevens, verklaar je kennis te hebben genomen van ons pricacybeleid en ga  je er eveneens uitdrukkelijk mee akkoord, alsook met de verwerking zelf.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens die je ons meedeelt:

  • zonder registratie: uw IP-adres
  • bij registratie op nieuwsbrief: uw e-mailadres
  • via cookies: tracking van gebruik van de website
  • persoons- en facturatiegegevens voor commerciële doeleinden zoals inschrijvingen evenementen, ticketing en fanshop

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND kan je gegevens vergaren door gebruik van cookies of tijdens uw registratie via de KVK Tienen-website op de nieuwsbrief, bij contactaanvraag en gebruik van de website.

De website maakt ook gebruik van cookies die een aantal persoonsgegevens verzamelen. Meer over ons cookiebeleid vind je hier.

Doeleinden van de verwerking

Algemene doeleinden:

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND zal de bij jou vergaarde persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden gebruiken:

  • het verzorgen en verbeteren van deze website en het opnemen van persoonsgegevens in anonieme statistieken, waaruit de identiteit van specifieke personen of bedrijven niet kunnen achterhaald worden
  • het u toezenden van direct marketing en nieuwsbrieven.
  • het verbeteren van de gebruikservaring op basis van je expliciete, voorafgaande toestemming;
  • de levering en facturatie van door u aangevraagde producten of diensten

Direct marketing:

Indien je vandaag reeds bent opgenomen in onze verzendlijst voor het ontvangen van marketingmateriaal in papieren en/of elektronische vorm, kan ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND je gegevens gebruiken voor het verzenden van marketing en ander materiaal met betrekking tot de verschillende diensten.

Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken, zonder motivering en gratis door op de daartoe voorziene uitschrijflink te klikken. Deze uitschrijflink wordt op elke verstuurde e-mail meegegeven.

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND zal je persoonsgegevens niet verkopen, noch commercieel ter beschikking stellen aan derden tenzij met uw voorafgaande toestemming.

Duur van de verwerking

De persoonsgegevens worden door ons bewaard en verwerkt voor een periode die noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking en in functie van de contractuele relatie tussen en  ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND of voor zo lang als ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND wettelijk verplicht is om je persoonsgegevens te bewaren.

Uw rechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door vzw ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar secretariaat@kvktienen.be.

Als betrokkene heb je het recht klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) als toezichthoudende autoriteit.

Veiligheid en vertrouwelijkheid

vzw ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via secretariaat@kvktienen.be

Links naar andere websites

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar gelinkt wordt vanop ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND door de beheerder of bezoekers. De bezoeker is er zich van bewust dat de privacy van andere websites kan verschillen van ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND.

Een link naar een website kan niet aanzien worden voor een expliciete goedkeuring van de inhoud van deze website en hierbij kan de correctheid ook niet blijvend gegarandeerd worden.

Cookies

Voor meer info over ons cookie-beleid kan je terecht op deze pagina.

De informatie op deze website

Het auteursrecht op alle informatie op ""KVK Tienen Official Website"" (alle pagina's vallend binnen het domein http://www.kvktienen.be berust bij KVK Tienen of Prosite bvba (wat het concept en het design van de site betreft). Alle rechten van clubnamen en -logo's berust bij de respectievelijke eigenaars. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van KVK Tienen  (in de praktijk de webmaster(s)) of Prosite bvba (wat het concept en het design van de site betreft),  informatie (teksten, beelden, geluid, html-codes en lay-out daaronder begrepen) via elektronische en gedrukte media (met inbegrip van automatische informatiesystemen) of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.

Linken

Linken en refereren naar “KVK Tienen Official Website” mag maar dan uitsluitend via link naar http://www.kvktienen.be en niet naar een (sub)pagina vallend binnen dit domein.

Concreet wordt als volgt gelinkt: De links vermelden telkens de naam 'KVK Tienen Official Website'. Steeds wordt de gebruiker direct naar de officiële site gelinkt. 'KVK Tienen Offcial Website' staat niet toe dat de pagina's bijvoorbeeld in een frame van een andere site verschijnen.

Ingezonden materiaal

Door materiaal in te sturen ter publicatie verleent men het KVK Tienen-webteam een onbeperkt gebruiksrecht zonder dat enige tegenprestatie verschuldigd is.

Aansprakelijkheid

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van deze website. Onder andere wat betreft:

a) de informatie die op of via “KVK Tienen Official Website” ter beschikking wordt gesteld. 'KVK Tienen Official Website' garandeert niet de juistheid of volledigheid van de informatie.
b) virussen en andere fouten of vergissingen als gevolg van het gebruik van “KVK Tienen Official Website”.
c) de online communicatie, betreffende het onderscheppen of ander oneigenlijk gebruik van informatie die via de websites of per e-mail aan KVK Tienen wordt gezonden of aan u wordt gezonden.
d) het verlies van gegevens.
e) downloaden of gebruiken van software/bestanden die via 'KVK Tienen Official Website' beschikbaar wordt gesteld.

Forum en reacties

ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van en publicatie van vrijwillige bijdragen, zoals bijvoorbeeld te vinden in het “Forum”.

Bijdragen die aansporen tot geweld, iemand persoonlijk aanvallen, indruisen tegen wat men verstaat onder goed zedelijk gedrag, die niets met ROYAL FOOTBALL CLUB TIENEN-HAGELAND of haar context te maken hebben of die niets constructiefs inhouden worden beknot en indien nodig gewist.

Personen die met kwalijke bedoelingen het forum bezoeken kunnen via banning de toegang ontzegd worden.

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
SC Aarschot
oefenwedstrijd
wo. 22 augustus - 19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De oefenpartij tegen Diegem Sport eindigde op 2-2. Twee keer kwam KVK op voorsprong via doelpuntenmakers Grancea en Lagrib in een partij waarin KVK Tienen niet moest onderdoen voor de tweede amateurklasser. Spit Bryan Yoka en linksachter Daan Matterne debuteerden in het Tiense shirt.Benali raakte in de eerste helft geblesseerd.

19/08/2018
KVK Tienen en tweede amateurklasser KFC Eppegem kwamen niet tot scoren in een oefenpot die voor de pauze aangenaam om volgen was. Beide ploegen kregen kansen om de score te openen, maar de doelmannen toonden zich paraat. In de tweede helft daalde het niveau door de vele wissels. 
 
16/08/2018

KVK Tienen voegt twee extra oefenwedstrijden toe aan de voorbereiding. Op zondag 19 augustus komt tweede amateurklasser K. Diegem Sport op bezoek in het Bergéstadion. Aftrap om 16 uur. Een weekje later trekt KVK op zaterdag 25 augustus naar derde amateurklasser KVW Zaventem. Die wedstrijd wordt afgetrapt om 19 uur.

14/08/2018

Sporting Kampenhout profiteerde optimaal van balverlies bij een hertimmerd KVK Tienen en ging met 0-2 rusten. Na de pauze kwam Tienen enkele keren gevaarlijk opzetten, maar het was Kampenhout dat nogmaals scoorde. 'Na een zware trainingsweek besloten we heel wat spelers rust te gunnen', aldus trainer Claes. 'Dan weet je dat het lastig kan worden, ook al zijn we nooit echt uit verband gespeeld'.

11/08/2018

Na de bekeruitschakeling organiseert KVK Tienen volgend weekend een extra oefenwedstrijd. Tegenstander is derde amateurklasser Sporting Kampenhout, de ex-ploeg van trainer Jo Claes en spelers Arno Claes en Jonathan Lusadusu. Aftrap op zaterdag 11 augustus om 17.30 uur in het Bergéstadion.

06/08/2018

Een vinnig gestarte eerste amateurklasser KSK Heist stelde de Tiense organisatie af en toe op de proef in de oefenwedstrijd op het veld van Crossing Vissenaken, maar had de hulp van doelman Hannes nodig om in het derde kwartier op voorsprong te komen. Cabumi scoorde meteen na de pauze de gelijkmaker. Heist kon pas in de slot de 1-2 scoren, al had Mbenza ook Tienen op voorsprong kunnen brengen in een verder evenwichtige tweede helft. Weeghmans bleef aan de kant met een lichte blessure. Tester Guiseppe Salamone kreeg 45 minuten om zijn kunnen te tonen en traint  langer mee bij KVK Tienen.  

02/08/2018

Omwille van de extreme weersomstandigheden worden de trainingen van donderdag 26 juli voor U12-13-14 en van vrijdag 27 juli voor U8-9-10-11 afgelast. De avondtrainingen van U15-16-17-19 gaan wel door op donderdag 26 juli.

26/07/2018
KVK Tienen - nog zonder Cabumi, Meeus en Dirix - won de oefenwedstrijd van eersteprovincialer Bertem-Leefdaal met 1-0. Marchoul scoorde het enige doelpunt na ongeveer 40 minuten voetballen met een mooi schot. Hannes voorkwam in de tweede helft met een mooie parade de 1-1.  Aanvaller Acke viel in de eerste helft uit met een knieblessure. Verder onderzoek moet de precieze ernst bepalen.
 
25/07/2018

De start van de trainingen op woensdag 25 juli voor U8, U9 en U11 is uitgesteld wegens de extreme warmte.

25/07/2018

Ook onze beloften kennnen hun oefenprogramma voor het seizoen 2018-2019. Ze oefenen steeds op verplaatsing bij Everbeur (25/7 om 19 uur), Vissenaken (1/8 om 17.30 uur), Roosbeek (8/8 om 19.30 uur), Bekkevoort (15/8 om 19 uur) en Overijse (24/8 om 20 uur).

07/07/2018

Ontdek onze partnerbrochure