Lommel United (2) - KVK Tienen (2): 0-1 Printervriendelijke versie

 

Vrijdagavond stond er voor de Tiense beloften de wedstrijd tegen KVSK United op het programma. De wedstrijd kwam erg moeizaam op gang. De eerste kleine kans kwam er pas na 25 minuten, het schot van Nijs werd afgeblokt. Beide ploegen hadden het moeilijk om degelijke kansen op te bouwen. De thuisploeg kon een prima aanval niet afronden en een speler schoot de bal hoog over het doel. Net voor de pauze hobbelde een zwak afstandsschot van een United-speler naast de doelpaal.
 
De Tiense beloften moesten na de rust onmiddellijk bij de pinken zijn toen het even warm werd voor het Tiense doel. De bal kon maar moeilijk weggewerkt worden en een schot belandde uiteindelijk in de handen van Van Cutsem. Even later zette W. Grondelaers zich prima door op de rechterflank. Hij legde de bal prima af voor Nijs, die het leder tegen de netten schoot. Het doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Tienen nam de wedstrijd steeds meer en meer in handen. Na een goede actie van Berghmans kreeg W. Grondelaers de bal toegespeeld. Hij mikte zijn schot naast. Kort hierop belandde een schot van Singh via de doelpaal achter de lijn en kwam Tienen verdiend op voorsprong. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg de thuisploeg nog een strafschop toegewezen, nadat een speler neerging in het zestienmetergebied. Van Cutsem dook naar de goede hoek en voorkwam knap de gelijkmaker. In de allerlaatste minuut kreeg Deflem nog een prima schietkans, het schot werd door de thuisdoelman gepakt. De Tiense beloften behaalden op die manier een nipte 0-1 zege. 
 
KVK Tienen: Van Cutsem Konsdorff, Billen, Hendrickx, Peeters (60’ Lutonadio), Singh, Berghmans, De Silva (46’ Roosbeek), Nijs (70’ Velaers), J. Grondelaers (70’ Deflem), W. Grondelaers
Doelpunten: 76’ Singh (0-1)
 
Verslag door Astrid Hendrickx
 

 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure